Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΩΔΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

Ειλικρινά ποιός μπορεί να πιστέψει ότι η αστυνομικές δυνάμεις έκαναν το καλύτερο δυνατό για να εμποδίσουν την δράση των κουκουλοφόρων;
Και ένα μικρό παιδί μπορεί να σκεφτεί ότι αστυνομικοί με πολιτικά, διάσπαρτοι μέσα στο πλήθος των διαδηλωτών μπορούν την σωστή στιγμή να περικυκλώσουν και να συλλάβουν τους κουκουλοφόρους χωρίς καθόλου χρήση χημικών, με ασφάλεια και σε ελάχιστο χρόνο. 
Αν δεν είναι σε θέση να το σκεφτούν, να το οργανώσουν ή να το εκτελέσουν (οπότε πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα), τότε ας το αναθέσουν σε μία εξειδικευμένη ιδιωτική εταιρεία από αυτές που προφανώς δραστηριοποιούνται ήδη σε χώρες όπως η Ελλάδα. Στην ανάγκη μπορούν να ζητήσουν τεχνική καθοδήγηση από οποιαδήποτε άλλη χώρα, όλες οι ξένες υπηρεσίες πρόθυμα θα τους δώσουν αντιτρομοκρατική βοήθεια.

Λέγεται ότι η αστυνομία τελικά έπεσε στην παγίδα των προβοκατόρων κουκουλοφόρων. Αυτό είναι ψευδής ερμηνεία.
Και οι προβοκάτορες για λογαριασμό τίνος έκαναν την προβοκάτσια; Οι προβοκάτσιες πάντοτε γίνονται από μυστικές υπηρεσίες, και όχι από ερασιτεχνικές ομάδες.
Αν οι προβοκάτορες είχαν πάνω τους την σημαία της Ιταλίας θα λέγαμε ότι είναι εθνικιστές Ιταλοί; Οι προβοκάτορες εκτελούν πάντοτε ένα προσχεδιασμένο θεατρικό ρόλο, άρα απλώς προσποιούνται ότι είναι αυτό που πρέπει να φανεί ότι είναι. 
Φυσικά η αστυνομία πάντοτε εκτελεί εντολές, κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει για αυτό.

Το πολιτικό σύστημα της χώρας όζει. Και δυστυχώς δεν είναι ζήτημα μίας μόνο κυβέρνησης ή ενός κόμματος. Είναι ένα συλλογικά οργανωμένο σύστημα που όλα του τα μέρη, και τα εξωκοινοβουλευτικά, είναι σε διατεταγμένη, συντεταγμένη υπηρεσία, το κάθε ένα στο πόστο του και με την ετικέτα που του έχουν αναθέσει. Επομένως το
να αποδίδουμε τα κίνητρα των πολιτικών στην διαφθορά ή την επιθυμία τους για εξουσία είναι μεγάλο λάθος, που αποδυναμώνει την κρίση και την κατανόηση μας.

Η Ελλάδα πρέπει να απελευθερωθεί πριν να είναι αργά, πριν αντικατασταθεί ο πληθυσμός της, πριν απαλλοτριωθεί η περιουσία της και πριν χάσει τα εδάφη της. Η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει.

Μην ελπίζουμε ότι αυτοί που προσχεδιασμένα μας έφεραν μέχρι εδώ, θα μας λυπηθούν στο τέλος. 
Οι πολίτες της πρέπει να σοβαρευτούν και να γίνουν πιο προβληματισμένοι και κυρίως πιο διαβασμένοι, και πρέπει να το κάνουν γρήγορα. 
Οι ακέραιες και ικανές ηγετικές δυνάμεις ευδοκιμούν μόνο σε ακέραιους και ικανούς λαούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ