Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Πόσο αυθόρμητες είναι οι επαναστάσεις;

Οι αυθόρμητες «επαναστάσεις» που στηρίζουν οι υπηρέτες της Νέας Τάξης, όχι μόνο δεν είναι αυθόρμητες αλλά προϋποθέτουν πολύμηνη προετοιμασία αυτών που θα πειστούν να «επαναστατήσουν».

Γιατί εκτός από βλάκες που δεν θα αντιλαμβάνονται την ουσία της δήθεν επανάστασης, θα πρέπει ταυτόχρονα να είναι κι αποτελεσματικοί στους ρόλους που θα αναλάβουν.

Ένας βετεράνος πολέμου εβραϊκής καταγωγής εκπαίδευε επί μήνες τους Ουκρανούς διαδηλωτές, ώστε να ανατρέψουν τον Γιανούκοβιτς και να βρεθούν ξαφνικά με επίσης Εβραίο Πρωθυπουργό, ώστε να στραφεί η χώρα προς το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.

Στην προετοιμασία φυσικά πέφτει και χρήμα, παρέχονται όπλα και παγκόσμια προπαγανδιστική προβολή. Είναι πολύπλοκη κι απαιτητική διαδικασία και δεν είναι απλή τύπου… «Βάζω μια μάσκα, παίρνω ένα σκουπόξυλο και ρίχνω το καθεστώς».

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε μια περίληψη του πως
οργανώνονται οι υπάλληλοι των Rothschild.




Δεν έχει βέβαια όλα τα μυστικά που προφανώς αυτά μεταδίδονται κυρίως προφορικά, αλλά θα καταλάβετε το πνεύμα.

Οι τακτικές τους είναι αποτέλεσμα έρευνας κι εμπειρίας πολλών δεκαετιών. Δεν αυτοσχεδιάζει κανείς και ποτέ.

Αν σκεφτείτε ότι από τη Γαλλική Επανάσταση γίνονται συνεχώς ανατροπές και εξεγέρσεις που υπηρετούν τους τοκογλύφους, μπορείτε να φανταστείτε την τεχνογνωσία που έχει συγκεντρωθεί και στην ανατροπή, αλλά και στην αντιμετώπιση απόπειρας ανατροπής.

Αυτοί που έχουν στη διάθεσή τους τεράστια διαπλεκόμενα δίκτυα στη Δικαιοσύνη και στη Διοίκηση, που έχουν όλα τα λεφτά, τα όπλα και τη γνώση, όπως κι όλα τα ΜΜΕ …δεν αντιμετωπίζονται κουνώντας σημαίες ή τραγουδώντας σαν παιδάκια του Δημοτικού σε σχολική γιορτή. Ούτε χτυπώντας με τις κουτάλες κατσαρόλες.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ