Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Λαθραίες εισαγωγές μέσω του Πειραιά

Thales

Αυτο που εγινε με τις αθροες και αδασμολογητες Κινεζικες εισαγωγες ηταν κατι που ειχε ξαναγινει στην Ναπολη της Ιταλιας, στην!! Ουγγαρια!! πριν 30 και πανω χρονια και ισως παλαιοτερα επι Μιλοσεβιτς παρακαλω στην!!! Σερβια!!!.Σιγουρα θα ειχε γινει και αλλου σε μικροτερο βαθμο!! Η σκιωδης πολιτικη της Παγκοσμιας Ελιτ σχεδον ποτε δεν καταγραφεται οταν συμβαινει και σπανια αναγνωριζεται και μονο οταν περασουν αρκετα χρονια. Μονο η περιεργεια και η οξυδερκεια των τυχαιων παρατηρητων δειχνει πολλες φορες τα συμβαντα και τα επιγενομενα.

Εν προκειμενω δεν νομιζω οτι τυχαια οι Κινεζοι ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ απο πολλες μεριες στην Ευρωπη πουλωντας σε εξευτελιστικες τιμες (για την Ευρωπη) τα προιοντα τους. Δεν νομιζω οτι τυχαια τα τελωνεια τοσων χωρων "δεν μπορεσαν" να δασμολογησουν σωστα κατα την νομοθεσια τους ολα αυτα τα απειροελαχιστου κοστους προιοντα που σαρωσαν την Ευρωπη με προσκαιρα ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ αποτελεσματα για τον κοσμακη. Ναι!! ο φτωχος πολιτης στην
Ευρωπη οφεληθηκε απο τις αθροες χαμηλου κοστους εισαγωγες της ΚΙΝΑΣ αλλα ταυτοχρονα συνεβη η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της ελαφρας βιομηχανιας αρχικα(βιοτεχνιες κλπ).Ηδη ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ και η βαρια βιομηχανια της Ευρωπης. Οσονουπω θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ και θα συρρικνωθει η καινοτομος υψηλης προστιθεμενης αξιας βιομηχανια IP με αποτελεσματα τραγικα για την επηρμενη Δυση.Τα Κινεζικα προιοντα πωλουνταν παμφθηνα οχι μονο λογω του χαμηλου χαμηλοτατου κοστους παραγωγης τους αλλα και λογω του DUMPING που συνειδητα και οφθαλμοφανως εφηρμοσαν οι Κινεζικες(κομμουνιστικες αρχες). 

Για το οποιο κανενας στην Δυση δεν διαμαρτυρηθηκε παρολου που ηταν οφθαλμοφανες και ξεκαθαρα βλαπτικο για την Δυτικη παραγωγη. Διαπιστωνεται οτι τα κινεζικα προιοντα γινονταν ακομα πιο εξωφρενικα φθηνα και λογω της ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ πιστευω ΜΗ ΔΑΣΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ τους στην Δυση. Προφανως με ανωθεν οδηγιες της σκιωδους παγκοσμιας Ελιτ αλλα και προφανως λογω της επιβραβευομενης διαφθορας και ΑΝΟΧΗΣ στις οικονομικες υπηρεσιες των χωρων αυτων. Αλλιως πως θα μπορουσαν να περασουν αδασμολογητα τοσα και τοσα προιοντα!!!.Να μη μιλησουμε για το πως επαιρναν επιχειρηματικα ΑΦΜ οι Κινεζοι στην χωρα μας οταν δεν πληρουσαν καμμια προυποθεση της νομοθεσιας!!! .. 

Διαφαινεται οτι καποιοι σχεδιασαν την οικονομικη καταστροφη της Δυσης και καποιοι στις κυβερνησεις (σε ολες τις βαθμιδες) ΠΡΟΔΩΣΑΝ τις εντολες διακυβερνησης που ειχαν και ΠΡΟΔΩΣΑΝ τους λαους τους!!!

πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ