Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Κάλεσμα ΜΕΚΕΑ: Όλοι στους δρόμους την Πέμπτη – Να ματαιωθεί το ξεπούλημα και της Μακεδονίας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ (ΜΕΚΕΑ)

Όλοι στους δρόμους την Πέμπτη – Να ματαιωθεί το ξεπούλημα και της Μακεδονίας


Το Μέτωπο Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης (ΜΕΚΕΑ) καλεί κάθε πατριώτη Ελληνίδα και Έλληνα, ανεξάρτητα από κομματικές τοποθετήσεις, όλοι ενωμένοι, να δώσουμε την ύστατη μάχη την Πέμπτη 24 Γενάρη στην Πλατεία Συντάγματος στις 19:30 ενάντια στην ψήφιση από την κοινοβουλευτική Χούντα της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Τα λαϊκά στρώματα με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Κυριακής (παρά την απίστευτη κρατική καταστολή και τα εκατοντάδες χημικά που έριξαν αναίτια στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές – πράγμα αδιανόητο που πρώτη φορά εφαρμόζει ποτέ κυβέρνηση) έδειξαν την αντίθεσή τους στο ότι κανένας δεν τους ζήτησε την γνώμη για ένα θέμα υψίστης εθνικής σημασίας, γεγονός που
ενισχύει τις απόψεις για εθνική προδοσία που θα διαπράξει η κοινοβουλευτική χούντα κατ’ εντολή των καθαρμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
  • Αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης από την ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας
  • Οι Βουλευτές που θα ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας να είναι υπόδικοι ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου που θα κληθεί μετά την πτώση της Κοινοβουλευτικής Χούντας με την κατηγορία της εθνικής προδοσίας, εφόσον αποφάσισαν θέμα υψίστης εθνικής σημασίας με βάση τις εντολές τους από Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ (και ίσως όχι μόνο τις εντολές, γι’ αυτό θα πρέπει και να ανοιχτούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους καθώς και συγγενών προσώπων) αντί να ζητήσουν με δημοψήφισμα τη γνώμη του κυρίαρχου (υποτίθεται) λαού
  • Άμεση κήρυξη Δημοψηφίσματος για την ακύρωση της συμφωνίας

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

ΛΑΪΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ


 Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »