Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ένα 11χρονο trans αγόρι είναι το νέο είδωλο της παγκόσμιας LGBT κοινότητας

Ο λόγος για τον Desmond Napoles, κατά κόσμον «Desmond is Amazing», ένα 11χρονο trans και drag queen αγόρι από την Αμερική. Αποτελεί το νέο πρότυπο της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, των LGBTQ+, των παιδόφιλων και κάθε άλλου ανώμαλου που υπάρχει εκεί έξω.

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε όλα τα ξένα Gay Pride, έχει εμφανιστεί σε αμέτρητα σόου για ομοφυλόφιλους, όπως και
γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές.


Τα μέσα ενημέρωσης τον παρουσίαζαν ως το πρόσωπο του ανερχόμενου προεφηβικού κινήματος ομοφυλοφίλων και τρανσέξουαλ!


Η εκπομπή «Good Morning America» αφιέρωσε πρόσφατα ένα τμήμα της στο 11χρονο αγόρι κατά τη διάρκεια του οποίου η εμφάνιση του χειροκροτήθηκε ως παράδειγμα προς μίμηση και οι γονείς του εγκωμιάστηκαν για την υποστήριξή τους στο να γίνει drag gueen! Στην εκπομπή εμφανίστηκαν επίσης κάποιες γνωστές drag queens της Αμερικής οι οποίες επαίνεσαν τις δραστηριότητες του αγοριού ως «θαρραλέες», «εμπνευσμένες» και «το μέλλον του drag». Τέλος, παρουσίασαν στο αγόρι διάφορα δώρα, όπως ένα καλάθι δώρων με μακιγιάζ, μια τσάντα μονόκερου με ψεύτικα νύχια και διάφορα άλλα είδη.



Το φρικιαστικό «θέαμα» δεν έχει τελειωμό!

Πρόσφατα το αγόρι αυτό χόρεψε στη σκηνή ενός γνωστού γκέι μπαρ του Μπρούκλιν ενώ ενήλικες άνδρες του πετούσαν χρήματα σαν να ήταν στρίπερ.





Το 11χρονο αγόρι έχει παρουσιαστεί επίσημα από τους διοργανωτές του Gay Pride της Νέας Υόρκης ως σύμβολο.



Έγινε διάσημος όταν ήταν ακόμα 8 ετών, μετά από ένα βίντεο του που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προκάλεσε σάλο, καθώς χόρευε ντυμένο ως drag gueen στο Gay Pride της Νέας Υόρκης.



Το αγόρι αυτό δεν είναι το μοναδικό που προβάλλεται από το σύστημα ως πρότυπο προς ανήλικα παιδιά που νιώθουν «διαφορετικά». Αρκετά μεγάλα περιοδικά μόδας και τηλεοπτικές εκπομπές προβάλουν τα τελευταία χρόνια ανάλογες περιπτώσεις παιδιών που «αποφάσισαν να αλλάξουν».



Όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, κανένα 8χρονο ή 10χρονο παιδί δεν βρίσκεται ξαφνικά σε τηλεοπτικά παράθυρα, παρελάσεις και επιδείξεις μόδας αν οι γονείς του δεν το σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση και δεν αποφασίσουν τα το εκθέσουν έτσι.



Ο Desmond διαθέτει ένα κανάλι στο Instagram με χιλιάδες φωτογραφίες από δημόσιες εκδηλώσεις που έχει πρωταγωνιστήσει και είμαστε βέβαιοι ότι στα χρόνια που θα έρθουν θα γίνει πασίγνωστος και σύντομα θα ανακηρυχθεί και ως πρόσωπο της χρονιάς από το γνωστό περιοδικό Time.

Πολύ σύντομα, τέτοια εκπαιδευτικά βίντεο θα προβάλλονται και στην τηλεόραση και σίγουρα αυτό το «φαινόμενο» θα έρθει και στην χώρα μας.

https://www.instagram.com/p/BpFnS3cBW45/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Εκδήλωση κατά την οποία ο Desmond μιλάει σε παιδάκια για το πώς είναι να είσαι τραβεστί.



Εδώ διαφημίζει την ομάδα του με αντίστοιχα ανήλικα τραβεστί.



Σύντομα οι αφίσες και του ελληνικού Gay Pride θα είναι κάπως έτσι.



Και ως γνωστόν η παιδοφιλία συνδέεται άρρηκτα με αυτό το κίνημα.

Ένα 11χρονο trans αγόρι είναι το νέο είδωλο της παγκόσμιας LGBT κοινότητας14

Ένα 11χρονο trans αγόρι είναι το νέο είδωλο της παγκόσμιας LGBT κοινότητας12

Ένα 11χρονο trans αγόρι είναι το νέο είδωλο της παγκόσμιας LGBT κοινότητας13

Ένα 11χρονο trans αγόρι είναι το νέο είδωλο της παγκόσμιας LGBT κοινότητας11

Η μάνα του, όπως έχει δηλώσει, τον ωθούσε από βρεφική ηλικία να ντύνεται ως κορίτσι. Η ίδια, όπως φαίνεται από αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στο Facebook ασχολείται με την μαγεία, τον σατανισμό και ενδεχομένως και με την μασονία.

Ένα 11χρονο trans αγόρι είναι το νέο είδωλο της παγκόσμιας LGBT κοινότητας1122Ένα 11χρονο trans αγόρι είναι το νέο είδωλο της παγκόσμιας LGBT κοινότητας1144 Ένα 11χρονο trans αγόρι είναι το νέο είδωλο της παγκόσμιας LGBT κοινότητας1133

ΠΗΓΗ: HELLENIC NS
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »