Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Αυτοκτονίες στο Υπερπέραν…

 ΣΤAΘΗΣ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης (όχι, παίζουμε) χθες στα Σκόπια ο κ. Ζάεφ δήλωσε στο πλαίσιο του αυτοπροσδιορισμού ότι ο λαός του είναι Αρχιμακεδόνες και ο ίδιος Αρχιμπαμπούμ Μπαμπούμ Κατέργαρος.

Αμέσως μετά, πάντα στο πλαίσιο του αυτοπροσδιορισμού, ο κ. Ζάεφ (ξυπνώντας κεφάτος το πρωί) δήλωσε ότι τον παρερμηνεύσαμε και ότι στην πραγματικότητα είναι Θηβαίος πότης και η γλώσσα του έθνους του είναι Μακεδονικά Σουαχίλι της ευρύτερης οικογένειας των Ινδοσανσκριτικών γλωσσών στην κατεύθυνση της Ιρανοπερσικής εκδοχής – που δεν είναι ακριβώς εκδοχή, αλλά κλάδος των τουρανικών της εποχής του χαλκού.

Κατόπιν τούτων, έντρομα όλα τα βιβλία σε όλες τις βιβλιοθήκες του κόσμου άρχισαν να ξαναγράφονται από μόνα τους.

Πλην όμως, ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση επικράτησε στην Αθήνα. Όλες εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις που
πάλεψαν με νύχια και με δόντια για να βάλει μυαλό η Βόρεια Μακεδονία και να λυθεί ένα πρόβλημα που ταλανίζει τη Νέα Νότια Ουαλία (στην Αυστραλία), τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, βρέθηκαν προ οδυνηρής εκπλήξεως.

Αγριεμένος ο Τσίπρας (μετά το «σαχλαμάρες» που του πέταξε κατάμουτρα ο κ. Πούτιν) δήλωσε ότι «εμείς δεν κάνουμε εξωτερική πολιτική υπέρ τρίτων», ούτε υπέρ των ΗΠΑ, ούτε υπέρ της Γερμανίας, ούτε υπέρ της Κίνας (με εξαίρεση την Cosco).

Και ενώ ο Τσίπρας ήταν έτοιμος να καλέσει το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και στη συνέχεια να απευθυνθεί στο έθνος (πλην εθνικιστών, ετερόκλητων όχλων και παρατηρητών ωδικών πτηνών) με διάγγελμα, ο κ. Ζάεφ έκανε κωλοτούμπα και δήλωσε ότι δεν είμαστε Μακεδόνες, αλλά Σπαρτιάτες καθώς και εφευρέτες της Γραμμικής Άλφα που την έκλεψαν οι Έλληνες την εποχή του Ανδρόνικου Κομνηνού και την έκαναν Γραμμική Β, σαν τα μούτρα τους. Ρωτήστε και τον κ. Πάιατ!

Κατόπιν τούτων για να εκτονώσουν τη δραματοποίηση της κατάστασης (όπως θα λέγαμε συριζιστί) καλοπροαίρετοι πεμπτοφαλαγγίτες αποφάσισαν να εξαιρέσουν τον Παύλο Μελά και τον Μακεδονικό Αγώνα από τη διδακτέα ύλη των σχολείων. Πλην όμως, φευ, ουδείς πλέον είναι ευχαριστημένος με οτιδήποτε κι έτσι ο κ. Γαβρόγλου αναγκάσθηκε να αναδιπλωθεί (τον παρερμηνεύσαμε) και να επιβάλει την εξάλειψη του Παύλου Μελά και την απόξυση του Μακεδονικού αγώνα μόνον από τη διδακτέα ύλη των νυχτερινών σχολείων, διότι, ως γνωστόν, τα παιδιά που φοιτούν εκεί έχουν κατουρήσει στο πηγάδι και εξαιρούνται της παιδείας Σόρος που απολαμβάνει το υπόλοιπον έθνος.

Δυστυχώς όμως, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Παρ’ ότι έχει περάσει στα ψιλά για την ώρα, έχει συμβεί και αυτό (που δεν είναι πλάκα): σύμφωνα με το Spoutnik, όταν έφθασε ο Τσίπρας στη Μόσχα ουδείς Ρώσος επίσημος περίμενε να τον υποδεχθεί. Άνοιξε η πόρτα του αεροπλάνου (υπάρχει το video), έμεινε να χάσκει αμήχανη κάνα πεντάλεπτο, ουδείς έβγαινε, ουδείς τον ανέμενε, ώσπου κατέφθασε μαλλιά κουβάρια μια λίμο απ’ την ελληνική πρεσβεία, παρέλαβε κακήν - κακώς τον Πρωθυπουργό κι έφυγε.

Η κατάσταση πλέον δεν είναι κωμικοτραγική, ούτε κωμική ούτε τραγική, είναι του κ@λου…

ΥΓ.: Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες της στήλης (ανεπιβεβαίωτες αυτήν τη φορά), μαθαίνοντας τα καθέκαστα οι σκιές πλήθους Ελλήνων ηρώων στο Υπερπέραν, αυτοκτονούν σωρηδόν…


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ