Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Παλαιστίνιοι: Ο λαός που αντιστέκεται απέναντι στο Κτήνος…

Ένας λαός έχει ολόκληρη την «πολιτισμένη» Δύση απέναντι και τους συστημικούς κουλτουριάρηδες να αδιαφορούν ή και να συκοφαντούν τους αγώνες του.

Ένας λαός αγωνίζεται για πραγματική ανεξαρτησία κι όχι όπως συμβαίνει στην Ελλάδα εδώ και 200 χρόνια που αγωνιζόμαστε και θυσιαζόμαστε για να παραμείνουμε αποικία των Δυτικών με κυβερνήσεις πρακτόρων …που μας υποχρεώνουν να σηκώνουμε περήφανα και σαν καθυστερημένοι … Αγγλικές ,Γαλλικές,Γερμανικές, Αμερικάνικες ή Ρωσικές σημαίες.

Οι Παλαιστίνιοι , εδώ και δεκαετίες , βιώνουν κάθε χρόνο κι από ένα «Ολοκαύτωμα» και κανείς δεν ασχολείται, κανείς δεν τολμάει να τους στηρίξει και κανείς δεν θα γράψει δακρύβρεχτα κείμενα υπέρ των Παλαιστινίων και εναντίον του Ισραήλ για να μην τον πολεμήσει η Σιωνιστική Ορχήστρα των ΜΜΕ. 

Κάποτε ο Κώστας Γαβράς «ξεχάστηκε» κι αφιέρωσε μία ταινία στο Παλαιστινιακό (Hanna K) κρατώντας μάλιστα ίσες αποστάσεις … και τότε ο Διεθνής Σιωνισμός απαγόρευσε επί τόπου την κυκλοφορία της σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατέβηκε στη στιγμή από όλους τους κινηματογράφους. Τόσο απλό είναι για
τα μεγάλα αφεντικά να εξαφανίσουν ότι δεν ευνοεί τα συμφέροντά τους.

Αντίθετα …ταινίες με παιδόφιλους , νεκρόφιλους και με αρρωστημένο περιεχόμενο βίας … θα προωθηθούν στις τηλεοράσεις ακόμα και σε ώρες που παρακολουθούν μικρά παιδιά.
Αντί λοιπόν αυτή η χυδαία λογοκρισία να κάνει τον Γαβρά να ξεκινήσει μάχη για την ελευθερία του λόγου στον κινηματογράφο όπου και πάλι τα νήματα τα κινούν οι Σιωνιστές …προτίμησε να κάνει την πάπια. Αντί να καταγγείλει τον ολοκληρωτικό έλεγχο που έχουν στον κινηματογράφο μερικές εταιρίες παραγωγής και διανομής που «συμπτωματικά» ανήκουν στα γνωστά συμφέροντα … ο Γαβράς …έκανε πως κοιμάται. Κι έτσι συνέχισε ομαλά η καριέρα του, επιπλέει ακόμα στην επικαιρότητα και δεν χάθηκε στα τάρταρα της λήθης όπως όλοι όσοι τόλμησαν να πάρουν θέση υπέρ των Παλαιστινίων.

Προσπαθήστε να θυμηθείτε ονόματα διάσημων και πετυχημένων που καταδίκασαν δημοσίως το Ισραήλ. Ούτε 5 ονόματα δεν θα μπορέσετε να συγκεντρώσετε και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για Έλληνες διάσημους … δεν μιλάμε. Κανείς και ποτέ και για κανέναν λόγο. Φανταστείτε τον Νταλάρα , την Μποφίλιου ή τον Λευτέρη Παπαδόπουλο … να κατηγορούν το Ισραήλ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Όσο πλούσιοι και ισχυροί να είναι κάποιοι … τους δολοφόνους του Ισραήλ τρέμουν να τους πιάσουν στο στόμα τους. Θα θυμώσει ο Μίνως… και καληνύχτα.

Αρκούνται στη γνωστή καραμέλα περί Χίτλερ και Φασισμού και Νεοναζί …ώστε να ξεπλύνουν τα εγκλήματα του Σιωνισμού μέσω του Β’ ΠΠ.
Κι αν δείτε πόσοι διάσημοι κάνουν έρανο για να χρηματοδοτήσουν τον Ισραηλινό Στρατό δηλαδή αυτούς που σκοτώνουν τα μωρά των Παλαιστινίων …θα καταλάβετε πολλά.Παλαιστίνιοι: Ο λαός που αντιστέκεται απέναντι στο Κτήνος...3

Παλαιστίνιοι: Ο λαός που αντιστέκεται απέναντι στο Κτήνος...4

Παλαιστίνιοι: Ο λαός που αντιστέκεται απέναντι στο Κτήνος...5

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Σωστα ολα αυτα, αλλα μην ξεχναμε και τι προκαλεσαν και οι Παλαιστινιοι στο Λιβανο το 75.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »