Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Στρατιωτικές θέσεις στη Συρία έπληξε ο αμερικανικός συνασπισμός

Πηγή από τον συριακό στρατό ανέφερε ότι ο διεθνής συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ έπληξε με πυραύλους στρατιωτικές θέσεις στην ανατολική Συρία. Περιορισμένες οι υλικές ζημιές.

Στρατιωτικές θέσεις στην ανατολική Συρία έπληξε ο διεθνής συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ, όπως μετέδωσαν συριακά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγή από τη Δαμασκό.

Συγκεκριμένα, αξιωματούχος του συριακού στρατού ανέφερε ότι ο διεθνής συνασπισμός εκτόξευσε αρκετούς πυραύλους, στοχεύοντας συριακές θέσεις και προκαλώντας περιορισμένες υλικές ζημιές.

Οι πύραυλοι, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων SANA, έπληξαν θέσεις νότια της αλ-Σουκχάνα, στην ανατολική Συρία. Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι η επίθεση σημειώθηκε στις 20:00 το βράδυ (τοπική ώρα).

Τον προηγούμενο μήνα, η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι
πάνω από 30 άμαχοι σκοτώθηκαν σε χωριό της επαρχίας εζ-Ζορ, ως αποτέλεσμα αμερικανικών βομβαρδισμών. Παράλληλα, συριακά μέσα ενημέρωσης επέρριψαν ευθύνες στον διεθνή συνασπισμό, του οποίου ηγείται η Ουάσιγκτον, και για τον θάνατο έξι πολιτών στην πόλη Χατζίν.

Η Δαμασκός έχει επανειλημμένως κατηγορήσει τις ΗΠΑ και τον διεθνή συνασπισμό για τον θάνατο αθώων πολιτών, κατά τη διάρκεια των εναέριων επιχειρήσεων στη Συρία. Σημειώνεται ότι ο συνασπισμός επιχειρεί στη χώρα της Μ. Ανατολής από το 2014, χωρίς την έγκριση της Συρίας ή την εντολή των Ηνωμένων Εθνών.


πηγή


Κρησφύγετο με όπλα εντόπισαν οι συριακές δυνάμεις


Οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας εντόπισαν κρησφύγετο, στο οποίο φυλάσσοντας πύραυλοι TOW, τυφέκια, αλλά και μεγάλος όγκος πυρομαχικών για πυροβόλα όπλα.

Έναν μεγάλο όγκο όπλων των αντικυβερνητικών δυνάμενων κατάφεραν να κατάσχουν οι στρατιωτικές δυνάμεις της Συρίας, κατά τη διάρκεια ειδικών επιχειρήσεων στις επαρχίες Νταράα και Κουνέιτρα.

Σύμφωνα με το «Al Masdar News», τα ευρήματα εντοπίστηκαν σε κρησφύγετο, εντός του οποίου βρέθηκε μεγάλη ποικιλία μικρών και μεγάλων όπλων, όπως τυφέκια και πύραυλοι TOW, αλλά και ευμεγέθης ποσότητα πυρομαχικών για πυροβόλα.

Τον Νοέμβριο, το Συριο-Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις εντόπισαν πλήθος όπλων, πυρομαχικών και ιατρικού εξοπλισμού, στην πλειοψηφία του αμερικανικής και βρετανικής κατασκευής, στην επαρχία της Δαμασκού.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »