Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Το “Θεατρικό” του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και η δολοφονία 60.000.000 αθώων

Ο Μεγάλος Γάλλος Φιλόσοφος Ζαν Πωλ Σάρτρ έγραφε “Όταν οι πλούσιοι κάνουν πόλεμο είναι οι φτωχοί που πεθαίνουν”.

Το 1861 ξεκινάει ο Αμερικανικός “Εμφύλιος” πόλεμος. Στην ουσία πρόκειται για πόλεμο μεταξύ δύο διαφορετικών κρατών. Και οι δύο παρατάξεις χρηματοδοτούνται από το ίδιο κέντρο εξουσίας με επιτόκια περίπου 24%. Με τους Νότιους μάχεται ο μασόνος Συνταγματάρχης Άλμπερτ Παϊκ ο οποίος ηγείται ενός συντάγματος Ινδιάνων. Με την λήξη του “Εμφυλίου” το 1865 ο Παϊκ όχι μόνο δεν τιμωρείται αλλά διορίζεται Υπουργός επί των Ινδιανικών υποθέσεων.

Ο Παϊκ εξελίσσεται σε Ανώτερο Ταξιάρχη και Μασόνο 33ου βαθμού. Ενώνει τις 26 μεγαλύτερες παγκόσμιες στοές.

Σε επιστολή που στέλνει στις 15/8/1871 στον Τζουζέπε Μαντσίνι ιδρυτή της Μαφία και μεγάλο δάσκαλο της Στοάς της Ανατολής της Ιταλίας προβλέπει με ακρίβεια (στην ουσία προγραμματίζει) 3 Παγκοσμίους Πολέμους. Οι δύο εκτελούνται όπως προέβλεψε, ενώ ο 3ος θα ξεκινήσει από την Μεσόγειο – Μέση γη – (Στην ταινία ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών η τελική μάχη μεταξύ των ανθρώπων και των τεράτων διεξάγεται στην μέση-γη).

Ο Β’ Παγκόσμιος πόλεμος εδραιώνει την Νέα Τάξη πραγμάτων στον πλανήτη και είναι η δεύτερη πράξη που ξεκίνησε στις 26/7/2014 και ονομάσθηκε Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ο Α’ Παγκόσμιος πόλεμος τελειώνει στις 11/11/1918. Στις
18/6/1919 υπογράφεται η ταπεινωτική για τη Γερμανία συνθήκη των Βερσαλλιών. Το πρώτο κομμάτι του “Θεατρικού” αφήνει πίσω του 50.000.000 νεκρούς αθώους πολίτες.

Αμέσως μετά αρχίζει έντονα η προετοιμασία για τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο ο οποίος ολοκλήρωσε την παγκόσμια τάξη (οικονομική, πολιτική και στρατιωτική) που υπάρχει μέχρι σήμερα.

Ο Ναζισμός αρχίζει να ανεβαίνει στην Γερμανία καλλιεργώντας εθνικιστικές και ρατσιστικές τάσεις προπαγανδίζοντας την “απελευθέρωση” από την συνθήκη των Βερσαλλιών.

Τα παγκόσμια κεφάλαια προετοιμάζουν πυρετωδώς τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το 1930 στην Βασιλεία της Ελβετίας ιδρύεται η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών που ελέγχει μέχρι σήμερα όλες τις τραπεζικές συναλλαγές στον πλανήτη. Τα δάνεια τις Ρωσίας από τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο μεταφέρονται εκεί. Διοικητής της τράπεζας είναι ναζιστής από το 1933 έως το 1945.

Το 1933 το Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα υπό τον Χίτλερ καταλαμβάνει την εξουσία στη Γερμανία. Το Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα χρηματοδοτείται από τα παγκόσμια κεφάλαια (τους τραπεζίτες Βάρμπουρκ, Ρότσιλντ, τους επιχειρηματίες Ροκφέλερ κ.λ.π.).

Το 1933 η Στάνταρντ ΟΙΛ (η μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία πετρελαίου στον κόσμο) αγοράζει 1.000.000 μετοχές της IG FARBEN TRUST

Δημιουργείται έτσι η μεγαλύτερη χημική εταιρεία στον κόσμο, η οποία παράγει το συνθετικό καύσιμο, απαραίτητο για την λειτουργία των τότε αεροπλάνων.

Ο μεγαλύτερος πελάτης της είναι η Αγγλική πολεμική Αεροπορία RAF, η οποία ουδέποτε βομβάρδισε πολεμικές Γερμανικές βιομηχανίες αλλά μόνο εργατουπόλεις. Σε αντάλλαγμα η κεντρική τράπεζα της Αγγλίας αναλαμβάνει τη διαχείριση του χρυσού της Ναζιστικής Γερμανίας. (και στις δύο Κεντρικές Τράπεζες, Γερμανική και Αγγλική, Βασικός μέτοχος είναι η οικογένεια Ρότσιλντ) καθ’όλη την διάρκεια του πολέμου εκεί έχει αποθηκευτεί και ο ελληνικός χρυσός που διέφυγε ή κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, όπως και ο χρυσός όλων των κρατών που κατέλαβαν οι Ναζί.

Γι’ αυτό τον λόγο Λουφτβάφε (Γερμανική Πολεμική Αεροπορία) δεν κατέστρεψε τα στρατεύματα των Άγγλων στην Δουνκέρκη αλλά τα άφησε να διαφύγουν στην Αγγλία. Οι τρεις κεντρικές τράπεζες των Γερμανών, των Άγγλων και των Αμερικανών έχουν για βασικό μέτοχο την οικογένεια Ρότσιλντ ενώ η τράπεζα Διεθνών Κανονισμών στην οποία υπάρχουν τα δάνεια της Ρωσίας έχει τους ίδιους μετόχους.

Δηλαδή η χρηματοδότηση όλων των εμπλεκομένων χώρων γίνεται από το ίδιο κέντρο εξουσίας. Ενώ ταυτόχρονα όλες οι χώρες έχουν μεταξύ τους εμπορικές και οικονομικές διαπλεκόμενες δραστηριότητες.

Ήδη από τι; αρχές του 1930 η Στάνταρντ ΟΙΛ (Βασικός μέτοχος η οικογένεια Ροκφέλερ) κάνει εξόρυξη πετρελαίου από τον Καύκασο στην Σοβιετική Ένωση.

Την ίδια δεκαετία ο Γερμανικός όμιλος GROUP μέσω της θυγατρικής όπλων Τhyssen στα Ουράλια όρη κατασκευάζει τα τανκς που θα εξοπλίσουν τον Γερμανικό Ναζιστικό στρατό. Η συνεργασία σταματάει το 1941 όταν η Γερμανία επιτίθεται στην Σοβιετική Ένωση.

Οι Αμερικανικές Πολυεθνικές ΙΤ και RCA αναλαμβάνουν τις τηλεπικοινωνίες στη Ναζιστική Γερμανία από την δεκαετία του 1930 μέχρι το τέλος του πολέμου.

Στήνουν και ελέγχουν όλο το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της Γερμανίας.

Η Πολυεθνική Σουηδική SKF εφοδιάζει με το 90% της παραγωγής της μέχρι το τέλος του πολέμου με ρουλεμάν την Αεροπορία των Ναζί. (Στην εποχή του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου κάθε αεροπλάνο χρησιμοποιούσε 3.000 ρουλεμάν).

Η Αμερικανική πολυεθνική General Motors Company ιδρύει εργοστάσια στη Γερμανία στις αρχές του 1930 και κατασκευάζει τα αεροπλάνα της Ναζιστικής Πολεμικής μηχανής.

Μάλιστα κατασκευάζει και τα πρώτα αεριωθούμενα (τα αεροπλάνα μέχρι τότε ήταν ελικοφόρα) τα οποία χρησιμοποιεί η Γερμανική Αεροπορία.

Τους ταλαίπωρους αμερικάνους στρατιώτες τους έκαναν απόβαση στην Νορμανδία, τους “εκτελούσαν” αμερικανικά Αεροπλάνα. Στο τέλος του πολέμου η GENERAL MOTORS πήρε αποζημίωση 30.000.000 δολαρίων από το Αμερικάνικο Δημόσιο γιατί κατά την προέλαση των Αγγλοαμερικάνων έγιναν καταστροφές στα εργοστάσια που διατηρούσε στην Γερμανία.

Στην “ουδέτερη” Ισπανία ο πατέρας Κένεντυ (στέλεχος της Αμερικανικής Μαφία) και παππούς Μπούς δημιούργησαν εταιρείες of shore και εφοδίαζαν με καύσιμα της αμερικανικής εταιρείας Standard OIL το Ναζιστικό στρατό της Γερμανίας.

Η Αμερικανική πολυεθνική FORD κατασκευάζει καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου τα στρατιωτικά φορτηγά των Ναζί. Μάλιστα ο FORD παρασημοφορείται από τον Χίτλερ.

Οι Αμερικάνικες τράπεζες Μανχάταν BANK, National City Bank, καθ’ όλη την διάρκεια του πολέμου χρηματοδοτούσαν με κεφάλαια την Ναζιστική Γερμανία.

Με την καθοδήγηση των Παγκοσμίων κεφαλαίων οι Χίτλερ, Γκαίμπελς, συστήνουν ομάδα από Γερμανούς και Γάλλους Νομικούς και οικονομολόγους και “ιδρύουν” την ΕΟΚ (Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα που εξελίχθηκε στην σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση) όταν το 1941 ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση η Γερμανία επιτέθηκε στην Ρωσία. Ο πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το 1958 ήταν ο Βάλτερ Χολστάϊν. Νομικός σύμβουλος της Ναζιστικής IG FARBEN προερχόμενος από το περιβάλλον του Χίτλερ.

Στον στενό περίγυρο του Χίτλερ λειτουργούσε η οικογένεια ΜΕΡΚΕΛ. Το πραγματικό όνομα της Άνγκελα Μέρκελ είναι Κάσνερ, κόρη του Πολωνοεβραίου Katmiecrak που το άλλαξε προς το γερμανικότερο Κάσνερ. Προτιμάει το επώνυμο του συζύγου της Μέρκελ για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο αδελφός του πεθερού της ήταν πράκτορας των Ναζί στην Αθήνα το 1940.,

Άλλη μεγάλη Αμερικανική Εταιρεία που συνεργάστηκε με τους Ναζί ήταν η GAF.

Καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργούν εκατοντάδες μεικτές Αμερικανοναζιστικές εταιρείες στην Βραζιλία και την Αργεντινή.

Οι Γερμανοί κατασκευάζουν πρώτοι την ατομική βόμβα με διάσπαση ουρανίου ξεπερνώντας τους Αμερικάνους που προσπαθούν να φτιάξουν την βόμβα με διάσπαση πλουτωνίου. Μάλιστα το 1944 τέσσερα Γερμανικά υποβρύχια φεύγουν από την Γερμανία και φθάνουν πολύ κοντά στις Αμερικανικές ακτές απ’ όπου μπορούν να πλήξουν Αμερικανικές πόλεις.

Παίρνουν όμως εντολή και γυρίζουν πίσω στη Γερμανία. Οι Γερμανοί κάνουν “δώρο” στους Αμερικάνους την βόμβα που την ρίχνουν στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι. Σε αντάλλαγμα οι Αμερικάνοι με την επιχείρηση συνδετήρας προστατεύουν και μεταφέρουν στην Αμερική όλους τους “χρήσιμους” επιστήμονες, στρατιωτικούς, πολιτικούς κλπ, ναζιστές τους οποίους χρησιμοποιούν.

Δύο κλασικά παραδείγματα είναι:

1) Ο Συνταγματάρχης Ραϊνχαρτ Γκέλεν. Διοικητής της Αντβέρπ (Αντβέρπ η πανίσχυρη μυστική αστυνομία του Γερμανικού στρατού). Ο Γκέλεν καθ’ όλη την διάρκεια του πολέμου μαζεύει στοιχεία για τους δοσίλογους συνεργάτες των Ναζί σε κάθε χώρα ενώ έχει και ειδικότητα στα εσωτερικά πράγματα της Σοβιετικής Ένωσης.

Τις πληροφορίες τις καταγράφει σε μικροφίλμς. Ύστερα τις τοποθετεί σε αεροστεγώς κλεισμένα βαρέλια και με δεκάδες φορτηγά τις μεταφέρει σε κρυφά σημεία στις Αυστριακές Άλπεις.

Το 1945 ο Γκέλεν και το επιτελείο του αυτομολούν στους Αμερικάνους παραδίδοντας ταυτόχρονα και τα χιλιάδες μικροφίλμς.

Το 1948 μαζί με τον Ντάλαν και τον Ντόνοβαν ιδρύουν την CIA. Γυρίζει στη Γερμανία και ιδρύει την BND (μυστική υπηρεσία της Γερμανίας).

Με τις πληροφορίες από τα μικροφίλμς δημιουργείται η μεταπολεμική αστική τάξη στην Ευρώπη και φυσικά το πολιτικό προσωπικό που κυβέρνησε μετά τον πόλεμο τις ευρωπαϊκές χώρες.

Στην Ελλάδα αρκετοί επιχειρηματίες και μεγάλες πολιτικές οικογένειες που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα ήταν στενοί συνεργάτες των Ναζί. Πολλοί απ’ αυτούς ήταν και είναι στις εξέδρες των επισήμων στις παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου.

2) Ο γιατρός Γιόζεφ Μένγκελα (ο Άγγελος του θανάτου) ήταν επικεφαλής των πειραμάτων στο στρατόπεδο Άουσβιτς που αφορούσαν τον διχασμό της προσωπικότητας και την τεχνητή γονιμοποίηση. Δολοφονεί εκατοντάδες κρατούμενους πάνω στα πειράματα.

Το 1945 εξαφανίζεται και το 1949 εμφανίζεται υπό την προστασία της CIA στις Ηνωμένες πολιτείες. Εγκαθίστανται στη Βραζιλία σε ειδικό εργαστήριο πειραμάτων πάνω σε ανθρώπους και γίνεται ο πατέρας των προγραμμάτων Mikel Control ULTRA που εφαρμόζεται στις αρχές της δεκαετίας του 1950 πάνω σε στρατιωτικούς πεθαίνει το 1979 στη Βραζιλία.

Σε αυτό το “Θεατρικό” που οργάνωσαν και εκτέλεσαν οι πολυεθνικές εταιρείες χρησιμοποιώντας τις μαριονέτες Χίτλερ, Στάλιν, Τσώρτσιλ, Ρούσβελτ που ενώ ήταν διαπλεκόμενοι “σύμμαχοι” εμφανίζονται από τους συστημικούς ιστορικούς σαν αντίπαλοι δολοφονήθηκαν 60.000.000 αθώοι πολίτες ένοπλοι και άοπλοι.

Στις “στημένες” δίκες της Νυρεμβέργης κανένας πρόεδρος ή μέλος Διοικητικού Συμβουλίου των πολυεθνικών δεν έφαγε πάνω από 7 χρόνια φυλακή και όλοι επανήλθαν πολύ γρήγορα στις παλιές τους θέσεις.

Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς (οι λόγοι που εκφωνούσε ήταν η κατοπινή συνθήκη του Μάαστριχ) δολοφονήθηκε στο κελί του γιατί ήταν ένας από τους κύριους συνδέσμους μεταξύ των Αμερικανών και Ναζιστικών πολυεθνικών.

Διάφορες επιτροπές που δημιουργήθηκαν αργότερα συγκάλυψαν την δράση των πολυεθνικών. Δύο ανώτεροι υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠ, ο Χάρι Ντέξτερ Γουαϊτ και Λόσλεν Κιουρί, οργισμένοι αντιφασίστες που προχώρησαν τις έρευνες που αφορούσαν τις σχέσεις μεταξύ Αμερικανικών και Ναζιστικών πολυεθνικών πέθαναν “μυστηριωδώς” το 1956.

Φυσικά οι ίδιες πολυεθνικές κυβερνούν μέχρι σήμερα τον πλανήτη και προκατασκευάζουν και επιβάλλουν τις κυβερνήσεις που επιλέγουν στα διάφορα “κράτη”.

Μετά το τέλος του πολέμου δημιουργήθηκε το κράτος του Ισραήλ (σχεδιασμός από το 1916) η Ευρωπαϊκή (Ναζιστική) Ένωση ο ΟΗΕ σε οικόπεδο ιδιοκτησίας Ροκφέλερ στην Ν. Υόρκη που ακολουθεί πιστά τις εντολές των πολυεθνικών εταιρειών. Χρησιμοποιώντας σαν “αστυνομία” το ΝΑΤΟ που “νουθετεί” τις ”ανυπάκουες” χώρες.

Ιδρύεται το ΔΝΤ, η παγκόσμια Τράπεζα , ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου και όλοι οι μηχανισμοί που επιβάλλουν την κυριαρχία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης στον πλανήτη.

Το άρθρο είναι αφιερωμένο στα 60.000.000 αθώων πολιτών που δολοφονήθηκαν πιστεύοντας ότι πεθαίνουν για τα ιδανικά και την πατρίδα τους ενώ πολυεθνικές και κυβερνήσεις έπαιζαν βρωμερά παιχνίδια στην πλάτη τους.

Τραπεζικός


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »