Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ELLINIKA HOAXES και EURONEWS τα τέλεια παπαγαλάκια της CIA!

Στον παγκόσμιο χάρτη βλέπετε τις ευθείες παρεμβάσεις των Δυτικών (ΗΠΑ και συμμάχων ) είτε με απρόκλητο πόλεμο, είτε με πραξικοπήματα κι άλλες συνωμοσίες και βγαίνουν μετά οι αμέτρητοι πληρωμένοι πράκτορές τους ,τα γλοιώδη παπαγαλάκια των τοκογλύφων και κατηγορούν τον Πούτιν ότι αλλοιώνει τα εκλογικά αποτελέσματα στις χώρες της Δύσης… μέσω ψεύτικων λογαριασμών στο Twitter !

Η Δύση έριξε βόμβες απεμπλουτισμένου Ουρανίου στη Γιουγκοσλαβία για να αλλάξει τα αποτελέσματα των εκλογών αλλά αυτό για τα παπαγαλάκια της CIA … δεν ήταν …παρέμβαση.

Σύμφωνα με το ELLINIKA HOAXES (γράφουν το Ελληνικά στα greeklish και μετά κλίνουν το Hoax στον πληθυντικό ως greek μπούφοι …) προπαγάνδα φαίνεται να διασπείρουν μόνο οι Ρώσοι… Όλοι οι
άλλοι …πρόβατα…



Και με την ευκαιρία … να ξέρουμε ότι το EURONEWS που μας πλασαρίστηκε ως κανάλι της Ε.Ε και των Ευρωπαϊκών κρατών ανήκει κατά 60% σε έναν Αιγύπτιο επιχειρηματία , κατά 25% στο Αμερικάνικο NBC και στο υπόλοιπο 15% συμμετέχουν διάφορες κρατικές τηλεοράσεις πολλές εκ των οποία της Βορείου Αφρικής.





Τώρα προσπαθήστε να σκεφτείτε το όνομα ΕΝΟΣ μόνο μεγάλου Ρώσου ηθοποιού … που πρωταγωνίστησε σε μεγάλες Ρωσικές ταινίες του 20 αιώνα. Ένα όνομα μόνο …
Για να καταλάβουμε τι σημαίνει «ελευθερία σκέψης» κι «ελεύθερη διακίνηση της πληροφορίας» στην Πεφωτισμένη Δύση.

πηγή


Δες και,



ΟΤΑΝ ΤΑ ELLINIKAHOAXES.GR ΓΡΑΦΟΥΝ HOAXES» …ΚΑΙ «ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ MONSANTO





Ελληνικά Hoaxes… Για ποιους δουλεύουν τελικά;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ