Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας αποσύρει το tweet για έναν από τους υπόπτους του Σάλσμπερι

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στη ρωσική τηλεόραση, οι ύποπτοι για την υπόθεση Σκριπάλ δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας, Γκάβιν Γουίλιαμσον, διέγραψε πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία ισχυριζόταν ότι αποκαλύφθηκε η «πραγματική ταυτότητα» ενός από τους «υπόπτους» στην υπόθεση Σκριπάλ, αναφέροντας ότι ήταν «Ρώσος συνταγματάρχης».

Το περιεχόμενο της ανάρτησής του ήταν το εξής: «Η πραγματική ταυτότητα ενός από τους υπόπτους του Σάλσμπερι αποκαλύφθηκε ως Ρώσος συνταγματάρχης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάζονται τόσο ακούραστα σε αυτήν την υπόθεση».

Νωρίτερα, αυτόν τον μήνα, Βρετανοί εισαγγελείς άσκησαν κατηγορίες σε
βάρος δύο Ρώσων, των Αλεξάντρ Πετρόφ και Ρουσλάν Μποσίροφ, για την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια. Η Μόσχα αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις για το ζήτημα. Η ρωσική πλευρά παρέπεμψε στο γεγονός ότι ούτε τα ονόματα, ούτε οι φωτογραφίες των υπόπτων δεν αποδεικνύουν ότι έχουν συνδέσεις με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Μιλώντας σε συνέντευξη στο Sputnik και στην αρχισυντάκτρια του RT Margarita Simonyan, οι Πετρόφ και Μποσίροφ αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς της Βρετανίας ότι ήταν πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, προσθέτοντας ότι ταξίδευαν στην Ευρώπη, ενώ ήταν σε διακοπές.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »