Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Από που καταφέρνει το ελληνικά hoaxes και παιρνει τις πληροφοριες του;


Σήμερα το Παραπολιτικά.gr έβγαλe ένα άρθρο sτο οποίο έδειχνε τον κύριο κουρουμπλή να ρίχνει τις στροφες του στο Άμμος.

Με βάση το άρθρο του Παραπολιτικά ο υπουργός συνέφαγε με τον πλοιοκτήτη της Αγίας Ζώνης 2 και εκεί μεταξύ μήλου και κρασιού του βγήκε ένα τσακίρ κέφι και έδειξε οτι και οι τυφλοι μπορούν να χορέψουν μία όμορφη ζεμπεκιά.

Όλα καλά μέχρι εδώ ,το παιχνίδι της αποδόμησης από τη μία πλευρά, τα δικά μας site να πυροβολούν τον πιανίστα όπως και με την κυρία με το μαζούτ και από την άλλη δεν πέρασε και πολύς χρόνος ήρθε στο καπάκι η κατάρριψη αυτού του βίντεο όπως είχε έρθει και πριν η έντεχνη η τρίπλα του να ασχοληθούμε με το αν είναι fake η κυρία με το μαζούτ και όχι με το αν είναι στημένη όλη υπόθεση.

Το ελληνικά hoaxes λοιπόν βγάζει ένα άρθρο πριν από λίγο με το οποίο προσπαθεί να αποδείξει ότι το αντίπαλο στρατόπεδο και η προσπάθεια αποδόμησης του υπουργού είναι ψεματα με αυτά που δηλώνει.

Όπως γράφει Λοιπόν το ελληνικά hoaxes το
βίντεο δεν προέρχεται από το Άμμος αλλά μία μέρα πριν όπου βρέθηκαν πάλι ο κοντούρης και ο υπουργός στην ετήσια εκδήλωση του συνδέσμου επιχειρήσεων ναυπηγικης βιομηχανιας !!



Στη συνέχεια οι ερευνητές του ίντερνετ παραθέτουν και την πρόσκληση από την εκδήλωση του συνδέσμου επιχειρήσεων



Στην σελίδα όμως των Ελλήνων ερευνητών του διαδικτύου δεν υπάρχει σε κάθε άρθρο ο χρόνος, η ώρα στην οποία το άρθρο δημιουργήθηκε κλασική περίπτωση ανθρώπων του ίντερνετ που οφείλουν να έχουν μερικά πράγματα κρυφά.

Τουλάχιστον μέχρι και το απόγευμα που προσωπικά τσέκαρα γιατι από δω και πέρα έχω βάλει σκοπό αυτούς τους συγκεκριμένους ερευνητές να τους ξεμπροστιάσω σε όλο το ίντερνετ για το ποια ειναι πργματικα η αποστολη τους …το συγκεκριμένο άρθρο δεν είχε αναρτηθεί.

Εύλογα Λοιπόν μου έρχεται η ερώτηση… πως τοσο αργά το απόγευμα φτάσανε τόσο γρήγορα σε αυτές τις πληροφορίες και πως παρέλαβαν ή βρήκαν αυτήν την πρόσκληση; έχουν κολλητό μέσα στο σύνδεσμο επιχειρήσεων ναυπηγικής βιομηχανίας; γνωρίζανε όλο αυτό το συμβάν και καταλήξανε ότι πρέπει το βίντεο να είναι από κει;

Για να κάνεις μία έρευνα σε κάτι που δεν έχεις καμία σχέση λογικά ξεκινάς από το μηδέν πώς οδηγήθηκαν στον σύνδεσμο επιχειρήσεων; ποιος τους είπε ότι είναι από κει; εσείς που διαβάζετε αυτο το άρθρο γνωρίζετε το σύνδεσμο επιχειρήσεων ναυπηγικής βιομηχανίας; 

Και ας προσέξουμε και λίγο κάτι ….ότι μιλάς για ένα βίντεο στο οποίο η γυναίκα του Κουντούρη το σηκώνει και λέει οτι είναι απο το Άμμος,,, εσύ με ποιον τρόπο καταλήγεις να βρεις ότι δεν είναι απο εκει αλλά τελικά είναι από το σύνδεσμο την προηγούμενη μέρα;

Για συνέχεια της ανάρτησης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »