Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Oποιος τους σφαλιαρώνει είναι ακροδεξιός.

Σε λίγο θα είναι όλοι οι Έλληνες… ακροδεξιοί.

Επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχθηκε ο βολευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας όπως έκανε καταγγελία ο ίδιος. Το επεισόδιο έγινε μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτα – Πάμισος κοντά σε στέκι οπαδών της Καλαμάτας στην οδό Καλλιπατείρας.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο enikos.gr πως οι δράστες χτυπούσαν τον βουλευτή σε όλο του σώμα ενώ κάποιοι από αυτούς κρατούσαν και καδρόνια.
Κατά τη
διάρκεια της χειροδικίας, οι δράστες φώναζαν "πουλήσατε τη Μακεδονία πούστηδες".
Μιλώντας στο enikos.gr ο Πέτρος Κωνσταντινέας επιβεβαίωσε την είδηση ενώ επισήμανε πως τα άτομα που του επιτέθηκαν πρόσκεινται στον ακροδεξιό χώρο.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικοινώνησε με τον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα, ο οποίος δήλωσε ότι καθοδόν προς το γήπεδο, και για καλή του τύχη δεν είχε μαζί το παιδί του. Το μήνυμά του, μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ότι ο φασισμός δεν θα περάσει.
Αυτήν ώρα ο βουλευτής βρίσκεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν γίνει 5 προσαγωγές ατόμων, ενώ η ερεύνα συνεχίζεται.


πηγή



Όταν σε χτυπάνε 30 άτομα (που κρατούσαν και καδρόνια) το αποτέλεσμα είναι να βγεις από το νοσοκομείο εμφανώς καταβεβλημένος και σοκαρισμένος, φορώντας μόνο αυχενικό κολάρο από μαλακό ελαστικό υλικό.


To βίντεο:



1 σχόλιο:

  1. τι ωραία που τα λέει το συριζο-ΑΠΕ-ΜΠΕ:

    "Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικοινώνησε με τον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα, ο οποίος δήλωσε ότι καθοδόν προς το γήπεδο, και για καλή του τύχη δεν είχε μαζί το παιδί του. Το μήνυμά του, μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ότι ο φασισμός δεν θα περάσει."

    Α ΜΠΕ μπα μπλομ, συγκινηθήκαμε όλοι μας και κλάψαμε με λυγμούς κι εμείς σ' όλη τη διάρκεια του έργου.

    Αμ ο συριζο-enikos.gr:

    "Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο enikos.gr πως οι δράστες χτυπούσαν τον βουλευτή σε όλο του σώμα ενώ κάποιοι από αυτούς κρατούσαν και καδρόνια."

    Ο Πέτρος Κωνσταντινέας ως παλιός διαιτητής ήταν γνωστός στα ποδοσφαιρικά... και φυσικά είναι γνωστός και σαν βολευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ... μεγάλος "Μακεδονομάχος"...

    Ξύλο απο ατομα και ούτε μια αμυχή...Πολύ ανθεκτικός ο κύριος...

    Ξύλο από ακροδεξιούς και όχι από φιλάθλους της Καλαμάτας που πήγαν στον αγώνα Καλαμάτα-Πάμισος; και μάλιστα οι φίλαθλοι πήγαν στον αγώνα με καδρόνια; Ρε θα μας ...τρελάνουν ... τα συριζοτρολάκια; χαχαχαχαχα

    Όσο για το θέμα του «λιντσαρίσματος» πρέπει να θυμηθούμε πως ο Τσίπρας μιλούσε ως αντιπολίτευση για ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ και δεν διώχτηκε ως απειλή για την δημοκρατία.
    Προφανώς το αριστερό λιντσάρισμα είναι «δημοκρατικό» ενώ όλων των άλλων είναι καταδικαστέο;
    Καταδικαστέο και ακροδεξιό βεβαίως-βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »