Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Το χρήμα είναι η μόνη ιδεολογία των δολοφόνων

H αστυνομία, από το βάδισμα και μόνο ήξερε ποιος σκότωσε τους δύο Χρυσαυγίτες και φυσικά αυτός που το έκανε ήταν επαγγελματίας δολοφόνος κι όχι ένας «νευριασμένος αναρχικός».

Τα ΜΜΕ μας επέδειξαν μία προκήρυξη από κάποια δήθεν επαναστατική οργάνωση για να πιστέψουμε ότι τα κίνητρα των δραστών ήταν αμιγώς…«ιδεολογικά». Η αστυνομία που ήξερε ποιος εκτέλεσε το χτύπημα …δεν βγήκε να διαψεύσει το γελοίο αφήγημα περί επαναστατικής οργάνωσης.

Με τη δολοφονία του δολοφόνου ...έκλεισε η υπόθεση κι έτσι δεν χρειάζεται να μάθουμε ποιος ήταν ο εντολέας που πλήρωσε το συμβόλαιο …ούτε ποιος πλήρωσε αυτούς που δολοφόνησαν τον εκτελεστή των Χρυσαυγιτών.

Τα ΜΜΕ να θέλουν να μας πείσουν ότι εκεί έξω υπάρχουν ιδεολόγοι που έχουν τεχνογνωσία, όπλα, ικανότητες και γνωριμίες εντός κι εκτός φυλακών και ρισκάρουν τα ισόβια …στο όνομα της επανάστασης ενάντια στο Κεφάλαιο.
 Δηλαδή δήθεν σκοτώνουν για το καλό μας… όχι για τα λεφτά…


Τελικά αποδεικνύεται ότι
η μόνη πραγματική ιδεολογία …είναι το χρήμα… Άλλος φοράει τη στολή του εθνικιστή, άλλος του αναρχικού …κι οι δυο μαζί όπως οι αντίπαλες μαφίες …σκοτώνονται για το ποιος θα μας εκμεταλλεύεται και θα μας πουλάει προστασία …χωρίς φυσικά να στοχοποιούν τα ξένα αφεντικά που παίρνουν τη μερίδα του λέοντος από την εκμετάλλευση του «κοπαδιού» της Ελλάδας. Ό,τι έγινε και στον εμφύλιο… Τρέχαμε να σωθούμε από όλους αυτούς που πολέμησαν για την …«πατρίδα»…


Μόνο για το χρήμα γίνεται κάποιος επαγγελματίας δολοφόνος. Για το χρήμα και μόνο σκότωσαν τον ταξιτζή στην Πάρο οι …«διανοούμενοι αντιεξουσιαστές» που η εξουσιαστές έσπευσαν να απελευθερώσουν.

http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ereuna-sto-spiti-nekrou-upoptou-gia-ti-dolofonia-fountouli-kapelwni
Πηγή: thetoc.gr

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/609390/i-prokiruxi-gia-tin-dolofonia-ton-duo-hrusaugiton
Πηγή: newsbeast.gr


http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/maxi-gia-tin-kuriarxia-stin-greek-mafia-blepei-i-elas
Πηγή: thetoc.gr

http://www.tovima.gr/2012/07/02/society/to-makeleio-stin-kypro-i-ypothesi-kokainis-kai-i-sexta-epanastatwn/
Πηγή: tovima.gr

Αznews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »