Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Η ...ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΡΗΝΗ!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ!


Ουσιαστικά σήμερα είναι μια ακόμα σημαντική εθνική επέτειος που εκφράζει την ηρωική αντίσταση στον Γερμανό εισβολέα. Τόσο ηρωική μάλιστα, ώστε εξαναγκάστηκε ο Χίτλερ να το ομολογήσει δημοσίως ενώπιον του Ράιχσταγκ και ταυτόχρονα να διατάξει την απελευθέρωση όλων των Ελλήνων αιχμαλώτων πολέμου.

Και όπως είναι γνωστό, ακολούθησε η Κατοχή, η Αντίσταση, αλλά και ταυτόχρονα μια άνευ προηγουμένου οικονομική καταλήστευση μαζί με ανθρώπινες καταστροφές. Κάποια στιγμή οι Γερμανοί υποχρεώθηκαν να απελευθερώσουν τη χώρα, στη συνέχεια έχασαν τον πόλεμο και συνθηκολόγησαν άνευ όρων.
Συν τω χρόνω αποκαταστάθηκε το γερμανικό κράτος, με το οποίο σήμερα η Ελλάδα θεωρητικά είναι σύμμαχος στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και βεβαίως εταίρος στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιφανειακά και μόνο - διότι και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης βιώνει ασφυκτικά από ετών την ουσιαστική δεύτερη κατοχή, όπως στην πράξη την επιβάλλει και την εφαρμόζει ο Σόιμπλε και οι λοιποί ανθέλληνες συμπατριώτες του.

Το αποκαταστημένο μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο γερμανικό κράτος μέχρι και σήμερα, 6 Απριλίου 2017, ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ! Γιατί; Διότι αν την υπέγραφε θα είχε άμεση υποχρέωση να εξοφλήσει το περίφημο Κατοχικό Δάνειο, που σύμφωνα με τις στοιχειοθετημένες εκτιμήσεις μου ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ... Αυτό είναι το
μεγάλο ΑΙΣΧΟΣ της τωρινής Γερμανίας και αντίστοιχα του δικού μας πολιτικού συστήματος που ΑΝΕΧΘΗΚΕ τη ΜΗ υπογραφή Συνθήκης Ειρήνης. Ο νοών νοείτω.

Υ.Γ.: Αντί οποιασδήποτε άλλης χαρακτηριστικής φωτογραφίας από τους Γερμανούς δυνάστες της πρώτης κατοχής, αναρτώ μια αληθινή εικόνα εποχής - η είσοδος των γραφείων της Εφορίας Ηρακλείου φρουρείται από ένοπλους Γερμανούς κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Χωρίς καμιά διάθεση λαϊκισμού, σήμερα αντίστοιχα καθήκοντα επιτελούν μίσθαρνοι Έλληνες με υπουργικά αξιώματα και όχι μόνο... 

Υπογραφή: Δημοσθένης Κούκουνας.
Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »