Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Η ...ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΡΗΝΗ!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ!


Ουσιαστικά σήμερα είναι μια ακόμα σημαντική εθνική επέτειος που εκφράζει την ηρωική αντίσταση στον Γερμανό εισβολέα. Τόσο ηρωική μάλιστα, ώστε εξαναγκάστηκε ο Χίτλερ να το ομολογήσει δημοσίως ενώπιον του Ράιχσταγκ και ταυτόχρονα να διατάξει την απελευθέρωση όλων των Ελλήνων αιχμαλώτων πολέμου.

Και όπως είναι γνωστό, ακολούθησε η Κατοχή, η Αντίσταση, αλλά και ταυτόχρονα μια άνευ προηγουμένου οικονομική καταλήστευση μαζί με ανθρώπινες καταστροφές. Κάποια στιγμή οι Γερμανοί υποχρεώθηκαν να απελευθερώσουν τη χώρα, στη συνέχεια έχασαν τον πόλεμο και συνθηκολόγησαν άνευ όρων.
Συν τω χρόνω αποκαταστάθηκε το γερμανικό κράτος, με το οποίο σήμερα η Ελλάδα θεωρητικά είναι σύμμαχος στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και βεβαίως εταίρος στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιφανειακά και μόνο - διότι και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης βιώνει ασφυκτικά από ετών την ουσιαστική δεύτερη κατοχή, όπως στην πράξη την επιβάλλει και την εφαρμόζει ο Σόιμπλε και οι λοιποί ανθέλληνες συμπατριώτες του.

Το αποκαταστημένο μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο γερμανικό κράτος μέχρι και σήμερα, 6 Απριλίου 2017, ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ! Γιατί; Διότι αν την υπέγραφε θα είχε άμεση υποχρέωση να εξοφλήσει το περίφημο Κατοχικό Δάνειο, που σύμφωνα με τις στοιχειοθετημένες εκτιμήσεις μου ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ... Αυτό είναι το
μεγάλο ΑΙΣΧΟΣ της τωρινής Γερμανίας και αντίστοιχα του δικού μας πολιτικού συστήματος που ΑΝΕΧΘΗΚΕ τη ΜΗ υπογραφή Συνθήκης Ειρήνης. Ο νοών νοείτω.

Υ.Γ.: Αντί οποιασδήποτε άλλης χαρακτηριστικής φωτογραφίας από τους Γερμανούς δυνάστες της πρώτης κατοχής, αναρτώ μια αληθινή εικόνα εποχής - η είσοδος των γραφείων της Εφορίας Ηρακλείου φρουρείται από ένοπλους Γερμανούς κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Χωρίς καμιά διάθεση λαϊκισμού, σήμερα αντίστοιχα καθήκοντα επιτελούν μίσθαρνοι Έλληνες με υπουργικά αξιώματα και όχι μόνο... 

Υπογραφή: Δημοσθένης Κούκουνας.
Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ