Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Αφήστε μακριά μαλλιά γιατί κινδυνεύετε από τους παρακρατικούς του ΣΥΡΙΖΑ. .

«Ομάδες ελέγχων» αποτελούμενες από 30-40 άτομα είχαν δημιουργήσει οι κουκουλοφόροι την περασμένη Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας.
Κάθε μία, «περιπολούσε» σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας  τσεκάροντας τους πολίτες προκειμένου να εντοπίσει φασίστες ή μέλη της Χρυσής Αυγής. Στο στόχαστρο έμπαιναν κοντοκουρεμένοι πολίτες με συγκεκριμένα ενδυματολογικά χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα αναζητούσαν άτομα που συμμετείχαν στην συγκέντρωση κατά του νόμου για την αλλαγή φύλλου. Κάπως έτσι έπεσαν στα χέρια των αντιεξουσιαστών και οι δόκιμοι αξιωματικοί της Σχολής Ευελπίδων.  
«Ήταν δύο νεαροί με πολιτικά. Είχαν ψωνίσει σε μαγαζί με στρατιωτικά είδη. Τότε τους επιτέθηκαν, τους χτυπούσαν με καδρόνια και κάποια στιγμή τους απείλησαν πως θα τους σκοτώσουν», ανέφερε καταστηματάρχης της περιοχής που τους βοήθησε. Οι νεαροί βρέθηκαν στο Μοναστηράκι για να αγοράσουν εξοπλισμό και ρουχισμό για την σχολή τους, όταν τους επιτέθηκαν οι κουκουλοφόροι.

κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

1 σχόλιο:

  1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ, ΟΙ ..."ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ! (Πού κρύβεσαι Πάνο; Γιατί δεν επεμβαίνεις; Μήν μάθουμε την αλήθεια;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ