Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Αφίξεις 112 νέων ψηφοφόρων των επόμενων εκλογών σε Λήμνο και Χίο.

2 σχόλια:

  1. Συνελήφθησαν και δύο διακινητές.

    Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που όλοι αυτοί οι δήθεν ευαίσθητοι και ανθρωπιστές διαδήλωσαν σε δίκη διακινητών μεταναστών; ΠΟΤΕ!!!

    Γιατί δεν προτάσσουν το χτύπημα του δουλεμπορίου οι «Αλληλέγγυοι επαναστάτες»;

    Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους θαλασσοπνιγμένους, αλλά δεν λένε κουβέντα για τους διακινητές.
    Δεν θα ακούσετε απολύτως τίποτε από τους αγνούς αυτούς αλτρουιστές και ανθρωπιστές νταβατζίδες.

    Μήπως είδατε κανέναν απ' όλους αυτούς τους ευαίσθητους αριστερούς, ρατσιστές, ανθρωπιστές , να ορθώνει ανάστημα εναντίον αυτού του εκμεταλλευτικού κυκλώματος; Όχι βέβαια.

    Είπαμε: είναι ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, αλλά για το μέλλον. Προς το παρών ζήτω το δουλεμπόριο ανθρώπων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αγαπησιάριδες των μεταναστών εδώ δεν πάνε στα εργοστάσια, στα πρατήρια, στις λαικές και όπου αλλού δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί... και θα πάνε σε δίκη διακινητών μεταναστών;

      Κρεοπωλεία και pet shops απειλούν να πυρπολήσουν οι αναρχικοί – «Θα σαπίσουμε στο ξύλο κυνηγούς και σφαγείς» λένε και ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε κρεοπωλείο στην οδό Καλλιδρομίου.

      Στην Ελλάδα των Μνημονίων, των αυτοκτονιών, της ανεργίας, που ο κόσμος δεν έχει να φάει, που του παίρνει το σπίτι η τράπεζα και λοιπά, κοιτάξτε με τι ασχολούνται οι γνήσιοι αντιεξουσιαστές, ο φόβος και ο τρόμος της εξουσίας. Πανικοβλήθηκε το κεφάλαιο και το σύστημα. Ο τσίπρας και η μέρκελ βλέπουν εφιάλτες πλέον στον ύπνο και στον ξύπνιο τους..

      Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι όλοι αυτοί είναι στην υπηρεσία του κεφαλαίου και ότι δουλεύουν για την παγκοσμιοποίηση.

      Αντικατασταση πληθυσμου γινεται και υλοποιούν το σχέδιο του Kalergi, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

      Το σύστημα τους έχει δώσει το copyright του "ανθρωπιστή - αντιφασίστα" και έτσι αυτοί έχοντας πλέον καβατζώσει αυτή την θέση, σε όσους είναι ενάντια σε αυτά τα σχέδια και αρθρώνουν φωνές διαμαρτυρίας, σε πρώτη φάση τους αποκαλούν φασίστες για να σωπάσουν και αν δεν συμμορφωθούν τότε τους στέλνουν και τα Τάγματα Εφόδου (Αντίφα, ιντιμίντια,κεερφά ανταρσύα και λοιπά).

      Πριν, όμως, προχωρήσει το κακό. Πριν να είναι πολύ αργά, ας αντιδράσουμε.

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »