Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΗΠΑ: Γονείς τρομοκρατημένοι από σχολικό κουίζ για ”σεξουαλική ταυτότητα” σε 12χρονα

Μία μητέρα από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ εξέφρασε το σοκ της όταν διαπίστωσε ότι ζητήθηκε από την 12χρονη κόρη της σε ένα σχολικό κουίζ να αναγνωρίσει την “σεξουαλική της ταυτότητα”, η οποία περιλαμβάνει μια επιλογή για τρανσέξουαλ.

Το κουίζ διανεμήθηκε κατά τη διάρκεια του μαθήματος υγείας στο Lithonia Middle School, μέρος της Σχολικής Περιφέρειας County DeKalb, μεταδίδει το Fox News.

“Γιατί το διδάσκουν αυτό στο σχολείο;” ρώτησε η Ocatvia Parks, σύμφωνα με το FOX 5 Atlanta.

“Τι έχει να κάνει με τη ζωή;”

Το κουίζ ζητούσε από τους μαθητές να επιλέξουν από 10 επιλογές “σεξουαλικής ταυτότητας”, στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν ομοφυλόφιλοι, λεσβίες και τρανσέξουαλ. Επιπλέον, ζητήθηκε από τα παιδιά να αναγνωρίσουν και
να ξεχωρίσουν τους διάφορους σεξουαλικούς προσανατολισμούς και ταυτότητες.



Το κουίζ που δόθηκε στους μαθητές.

“Μιλάμε για παιδί της έκτης τάξης που παρακολουθεί ακόμα Nickelodeon”, πρόσθεσε η Parks, σημειώνοντας ότι θα αφαιρέσει την κόρη της από την τάξη. “Δεν είμαι έτοιμη να εξηγήσω τι είναι αυτές οι λέξεις ούτε τι σημαίνουν”.

Η Σχολική Περιφέρεια της κομητείας DeKalb δεν κατέστησε σαφές εάν ενέκρινε τέτοιου είδους υλικό πριν από την παράδοσή του, αλλά είπε σε δήλωση ότι θα εξετάσει τις ανησυχίες.

Η Eva McClain, η μητέρα ενός πρώην μαθητή μέσης σχολής του σχολείου, συμφώνησε ότι το υλικό αυτό δεν είναι κατάλληλο για το σχολείο.

“Εάν ένα παιδί θέλει να μάθει για το φύλο ή να μάθει για τη σεξουαλική προτίμηση, πρέπει να προέρχεται από τους γονείς και όχι από το σχολείο”, δήλωσε ο McClain.

Τα μαθήματα για τους τρανσέξουαλ συζητήθηκαν έντονα σε διάφορα σχολεία σε όλη την Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των δημοτικών σχολείων.

Δεκάδες γονείς και παιδιά έφυγαν από το σχολικό σύστημα Rocklin Academy Gateway στην Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα, αφού το συμβούλιο αποφάσισε τη συνέχιση της χρήσης βιβλίων που διδάσκουν τους μαθητές για την τρανσεξουαλικότητα.

Οι γονείς δεν είχαν το δικαίωμα να βγάλουν τα παιδιά τους από τέτοια μαθήματα.

Off the Record

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »