Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Η ενημέρωση των Σόρος στην Ελλάδα και οι στόχοι της

Από τα ηλεκτρονικά έγγραφα της «Ανοιχτής Κοινωνίας» του Σόρος που δημοσιεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα, και ιδίως από την έκθεση του «συντονιστή» Γιάννη Καρρά, οικονομικό και κοινωνικό ιστορικό των Βαλκανίων και της Ρωσίας με εξειδικευμένη γνώση των ΜΚΟ και των κοινωνικών κινημάτων στην Ελλάδα, που προσέλαβε το «Open Society Initiative For Europe» (OSIFE), με αμοιβή 6500 δολάρια συν έξοδα, ένας από τους Στόχους της πολιτικής Σόρος ήταν, το να στραφεί η ελληνική Κοινή Γνώμη εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας με την αξιοποίηση των ΜΜΕ και του διαδικτύου.

Αυτό θα το καταλάβουμε αμέσως όταν διαβάσουμε:
Στεφανίδη: "Η Ισινμπάγεβα κάνει λες και φταίμε εμείς..." χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, μίλησε στον Sport24 Radio ... Αποστομωτική απάντηση της Στεφανίδη στην Ισινμπάγεβα: Θέλαμε να
είναι στον τελικό για να τη νικήσουμε.«Αυτά που είπε ήταν ασέβεια προς τις άλλες αθλήτριες». ΡΙΟ 2016: Η απάντηση Στεφανίδη και Μόρις στην Ισινμπάγεβα . «Στεφανίδη κατά Ισινμπάγεβα!» «Τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε η Γέλενα Ισινμπάγεβα για τις αθλήτριες ... επί κοντώ στο Ρίο δεν έμειναν αναπάντητα από την Κατερίνα Στεφανίδη». «Αποστομωτική απάντηση της Στεφανίδη στην Ισινμπάγεβα».

Δηλαδή το εκτεταμένο δίκτυο Σόρος μετα από άνωθεν εντολή ανέλαβε εργολαβικά να επηρεάσει την ελληνική φίλαθλη κοινή γνώμη για την «ρωσίδα» που προσέβαλε τα «κορίτσια μας» (Στεφανίδη και Μόρις).
Εφαρμογή της άνωθεν οδηγίας και με αντάλγμα κάποια (αφορολόγητα) ψίχουλα. Πράκτορες της…. δεκάρας. Κυριολεκτικά.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ