Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Οι μαφιόζοι της ΔΟΕ και οι «πρόσφυγες»…

Κάποιοι, όπως γράψαμε στο προηγούμενο σχόλιό μας, μαγεύτηκαν(!) από το τελετουργικό σώου που στήθηκε με τους «πρόσφυγες» …αγκαλιά με το «χρυσό κορίτσι» από τη Δράμα, την Άννα Κορακάκη…
Μόνο που ξεχνούν την άλλη απαστράπτουσα υποκριτική …μαγεία των μαφιόζων της ΔΟΕ: Την Ολυμπιακή ομάδα των «προσφύγων»…


Πρώτοι, λοιπόν, οι μιζαδόροι της ΔΟΕ (το τέλειο και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ μοντέλο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, καθώς και των «ιδεών» και «αξιών» της Νέας Τάξης) εισήγαγαν το νέο ιδεολόγημα της εποχή μας, με το άκρως ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ενδιαφέρον για την τραγωδία των «προσφύγων» που οι ίδιοι δημιουργούν, σχεδιάζουν και προωθούν για τα συμφέροντα των μαφιόζων του χρήματος και των πολυεθνικών (τα έχουμε αναλύσει σε άλλα άρθρα).

Δεν υπάρχει πιο κραυγαλέα απόδειξη για το ΠΟΙΟΙ και το ΓΙΑΤΙ δημιουργούν το δράμα των «προσφύγων» (τη μεθοδευμένη και σκηνοθετημένη εισαγωγή τριτοκοσμικών δούλων στην ΕΕ), από αυτό το …ενδιαφέρον της ΔΟΕ (των μαφιόζων) προς στους «πρόσφυγες»: Τη συγκρότηση και Ολυμπιακής ομάδας…

Σημείωση: Η ΔΟΕ, σαν παγκόσμια αθλητική κυβέρνηση, πρωτοστατεί σε
όλα τα σύγχρονα ιδεολογήματα του πλανητικού ιμπεριαλισμού: Είναι ο πλέον συστηματικός και υστερικός «εχθρός» του «εθνικισμού», του «Ρατσισμού» και CIA!!!

Ποιοι; Οι διεθνείς φασίστες, μαφιόζοι και μιζαδόροι, οι πλανητικοί ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ είναι οι …πρωτοπόροι εναντίον του «ρατσισμού» κ.λπ!!!

Έτσι και τώρα είναι αυτοί που δίνουν το παγκόσμιο ιδεολογικό στίγμα στην τραγωδία των «προσφύγων»: Δηλαδή το στίγμα της νομιμοποίησης της εισαγώγιμης νέας αλλοδαπής δουλείας, και της κατασκευής των δακρύβρεκτων ιδεολογημάτων της «φιλανθρωπίας», της «αλληλεγγύης» κ.λπ…

Είναι αυτοί, λοιπόν,
οι μαφιόζοι που, μέσω του Τόμας Μπαχ (πρόεδρος της ΔΟΕ) «κλαίνε» για τους «πρόσφυγες» και κηρύσσουν τον «διεθνισμό», καταργώντας τα σύνορα:

«Δεν έχουν πατρίδα, δεν έχουν ομάδα, ούτε σημαία ούτε εθνικό ύμνο. Θα τους προσφέρουμε ένα σπίτι στο Ολυμπιακό Χωριό, μαζί με τους αθλητές όλου του κόσμου…».

«Θα αποδείξουν στον κόσμο ότι, παρά τις αφάνταστες τραγωδίες που έχουν αντιμετωπίσει, κάθε άνθρωπος μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία με το ταλέντο, τις ικανότητες και τη δύναμη του πνεύματός του…».

«Η πρωτοβουλία της συμμετοχής τους στους Αγώνες του Ρίο είναι πρωτοφανής και στέλνει ισχυρό μήνυμα στήριξης και ελπίδας στους πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο…».


Τέτοια κομπάζουσα και θηριώδη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…

Αλλά και τέτοια αβυσσαλέα κοροϊδία και πολυσύνθετη ΑΠΑΤΗ…


Κόπτονται, δήθεν, για τους «πρόσφυγες» όταν είναι οι ίδιοι οι μαφιόζοι του χρήματος και ο πλανητικός ιμπεριαλισμός που προωθούν οργανωμένα και συστηματικά την κατασκευή και εισαγωγή της νέας δουλείας: μια δουλεία που την ονόμασαν νέα «προσφυγιά»…

Κόπτονται δήθεν για τους «πρόσφυγες» (τους νέους δούλους που κατασκευάζουν), όταν με τους ίδιους τους Ολυμπιακούς τους αγώνες, δημιουργούν «εσωτερική προσφυγιά»: Τραγωδία εκτόπισης και δουλείας στο εσωτερικό της χώρας των Ολυμπιακών…

Το Ρίο απέκτησε 77. 000, περίπου εσωτερικούς πρόσφυγες: Εκτοπίσεις από το χώρο της διαμονής τους για να μην «βρωμίζουν» με τη φτώχεια τους τη «γιορτή» και τους χώρους γύρω από το Ολυμπιακό καρναβάλι…

Τέτοια ΑΠΑΤΗ με το νέο ιδεολόγημα περί «προσφύγων»…


Και τέτοιες τελετουργικές φιέστες προσφυγικών θεαμάτων…


Και το προσφυγικό σώου με την Κορακάκη πάνω σ’ αυτές της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ της ΔΟΕ κινείται…


Υλοποιεί και προβάλλει στο ακέραιο το κήρυγμα του προέδρου της ΔΟΕ:

«Δεν έχουν πατρίδα, δεν έχουν ομάδα, ούτε σημαία ούτε εθνικό ύμνο. Θα τους προσφέρουμε ένα σπίτι στο Ολυμπιακό Χωριό, μαζί με τους αθλητές όλου του κόσμου».
Και
«Η πρωτοβουλία της συμμετοχής τους στους Αγώνες του Ρίο είναι πρωτοφανής και στέλνει ισχυρό μήνυμα στήριξης και ελπίδας στους πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο».

Αλήθεια αυτοί που …μαγεύτηκαν από αυτό το ελληνικό προσφυγικό σώου, γιατί δεν χειροκροτούν, καταρχήν και καταρχάς, τη ΔΟΕ και τον Τόμας Μπαχ;

Γιατί ξεκόβουν και αποκόβουν την ελληνική εικόνα της Δράμας από τη ΔΟΕ: την παγκόσμια αθλητική κυβέρνηση, από το ΟΛΟΝ;


Αυτήν τη «μαρξιστική διαλεκτική» δεν τη γνωρίζουμε…

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »