Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Αλέξη πες αλεύρι! Ποια αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη θα συγκλονίσει τον Σύριζα;;

Αλέξη Χρόνια Πολλά…αλλιώτικα από πέρυσι (  ) 

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

Για να υπάρξει Κράτος Δικαίου και έλεγχος της νομιμότητας πρέπει να υπάρχει πολιτική βούληση…

Όταν τα σκάνδαλα κουκουλώνονται και αποσιωπούνται διαχρονικά από όλα τα κόμματα και υπάρχει αυθαιρεσία της κρατικής εξουσίας με αποτέλεσμα να βρίσκεται αιχμάλωτη μέσα σε ενα δίχτυ διαπλοκής και διαφθοράς, νομίζουν οτι οι χαμένοι είμαστε οι καταγγέλοντες και οι κυνηγοί σκανδάλων,γιατί ο ένας διεφθαρμένος κρίκος προστατεύει τον επόμενο,γνωρίζοντας οτι αν σπάσει ένας θα τους συμπαρασύρει όλους στον γκρεμό σαν χάρτινος πύργος….όμως όταν υπάρχουν αποδείξεις και μάρτυρες που δεν πλησιάζονται απο κανέναν και για κανένα λόγο,τότε υπάρχει κάθαρση και δικαιοσύνη…

Όταν σε μία δημόσια υπηρεσία, εν προκειμένω στην Γ.Γ.Αθλητισμού, οι ελάχιστοι καταγγέλοντες που αποφασίσαμε  να προασπίσουμε το δημόσιο συμφέρον σύμφωνα με την υπηρεσιακή μας συνείδηση διωκόμαστε επι σειρά ετών από τα λαμόγια,γιατί κάναμε το αυτονόητο,κάτι δεν πάει καλά με το κράτος Δικαίου…

Γιατί προστατεύονται με μεγάλη ευκολία οι 100 και οι 200 που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα και οι οποίοι είναι πολλαπλώς εμπλεκόμενοι σε παρανομίες .

Αυτό το σοβαρό θέμα όμως αφορά όλη την κοινωνία πιά….

Στην δικαιοσύνη και σε όλους τους κρατικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς υπάρχουν
ακόμα εντιμότατοι υπάλληλοι που τιμούν το λειτούργημά τους….

Το συνταγματικό κράτος,η Δικαιοκρατία,η νομοκρατία, είναι απαραίτητες προυποθέσεις για να πάει μπροστά ένα κράτος.

Είναι δικαίωμά μας μέσα σε αυτή την σαπίλα,την βρωμιά και την λαμογιά να αντιστεκόμαστε όσοι δημόσιοι υπάλληλοι πλέον έχουμε την δύναμη και τα κότσια,κάνοντας το καθήκον μας.

Κάποιοι πιστεύουν οτι τα έχω βάλει με τον Σύριζα γιατί έχω υποστεί υπηρεσιακό διωγμό….

Σε καμμία περίπτωση…

Ο υπηρεσιακός μου διωγμός ξεκίνησε απο τους Νεοδημοκράτες επειδή κατήγγειλα σκάνδαλα με εμπλεκόμενους Υπουργούς της και Γενικούς Γραμματείς Αθλητισμού ,συνεχίστηκε με τους Γ.Γραμματείς της Γ.Γ.Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ και όπως ήταν αναμενόμενο την σκυτάλη στις διώξεις μου την πήρε και ο Σύριζα που μεταλλάχτηκε σε super διαπλεκόμενο μαϊμού ΠασοκοΚαμμενοαριστερό κόμμα, κι ενώ έσκιζε ολημερίς τα μνημόνια ,μας ισοπέδωσε με το τρίτο και φαρμακερό.

Αυτό πλέον δεν είναι εμμονή δική μου, αλλά διαπίστωση των περισσότερων νοήμονων Ελλήνων.

Αλέξη Τσίπρα,Πρωθυπουργέ της Ελλάδας….

Οταν κυνηγάς και χτυπάς τον απέναντι ( και καλά κάνεις αν έχεις αποδείξεις) θα πρέπει να ρίχνεις και μια ματιά στο πολιτικό σπίτι σου.

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή,με πρόεδρο τον κύριο Γιώργο Φουντουλάκη, ελέγχεται απο την δικαιοσύνη,έπειτα από καταγγελία μου στον Άρειο Πάγο το 2011…. Με εισαγγελική παραγγελία διαβιβάστηκε στο ΣΔΟΕ και αφού εξετάστηκαν μάρτυρες και αποδείξεις εκδόθηκε επιβαρυντικό πόρισμα και τον λόγο τον έχει ο εισαγγελέας.

Πέρυσι είχα ενημερώσει για το οικονομικό αυτό σκάνδαλο με SMS την βουλευτή του Σύριζα Κυρία Ελένη Αυλωνίτου…

Παρ  ‘ όλες αυτές τις εκκρεμότητες και την ενημέρωσή μου, ο κύριος Φουντουλάκης πήρε το χρίσμα να συμμετέχει στις Ευρωεκλογές με τον Σύριζα…

Πριν απο αυτό είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του ιδίου στο ΣΔΟΕ ανησυχώντας μην διαρεύσει κάτι ,γιατί όπως τους είπε επρόκειτο να πολιτευτεί….ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ….

Με γνώμονα πάντα το τεκμήριον της αθωότητας και με πλήρη σεβασμό στον άνθρωπο με ειδικές ανάγκες Γιώργο Φουντουλάκη ( εξ άλλου και η δική μου μητέρα ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και ξέρω απολύτως τι σημαίνει), έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα….

α) Οι νόμοι ισχύουν για όλους τους Έλληνες ή κατ επιλογήν;

β) Ο Σύριζα σέβεται τους κανόνες και τους νόμους του κράτους;

γ) Ηθικόν υπάρχει στον Σύριζα  Αλέξη;

γ) Προστασία με νόμο και διάταξη για καταγγέλοντες πολίτες και δημοσίους υπαλλήλους ψηφίσατε;

δ) Ο Σύριζα θα συνεχίσει να προστατεύει συγκεκριμένα λαμόγια δημοσίους υπαλλήλους της Γ.Γ.Αθλητισμού και να καταδιώκει κατά το δοκούν εκδικητικά και πολιτικά άλλους;

ε) Να δώσεις άμεσα εντολή Πρωθυπουργέ της Ελλάδας, να ελεγχθούν οσα καταγράφω, αλλά και όλες οι καταγγελίες μου και η απολογία μου και να πράξεις ανάλογα,γιατί ο Ευρωβουλευτής σας Χρυσόγονος δήλωσε πολύ ορθώς, ότι όσοι εμπλέκονται ποινικά να απομακρύνονται, θεωρώ οτι δεν εννοούσε όλους, εκτός αυτών που έχουν βρει πολιτική στέγη και κάλυψη στον Σύριζα… 

Οι οικονομικές παραβάσεις της Παραολυμπιακής ξεκινάνε απο την εποχή Γεωργίου Ορφανού της Νέας Δημοκρατίας,συνεχίζονται επι Γ.Γ.Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ Μπιτσαξή και Υπουργού Γερουλάνου με πρόεδρο τότε τον κύριο Σταυριανόπουλο της Νέας Δημοκρατίας, ουδείς όμως δεν μιλούσε για έλεγχο της συγκεκριμένης,παρά μόνον ο μετέπειτα πρόεδρος αυτής, Αξιότιμος κύριος Πάνος Σταματόπουλος,ο οποίος εντόπισε τα σκάνδαλα….Βιβλία εσόδων- εξόδων δεν υπήρχαν και δεν νοιαζόταν κανείς….

Πολλές οι παραβάσεις που μπορείτε να διαβάσετε στο τέλος του κειμένου όλο τον έλεγχο και τις διαπιστώσεις του ορκωτού ελεγκτή.

Αυτό  τον έλεγχο διαβίβασα στην δικαιοσύνη το 2011….

Σήμερα έχουμε Ιούλιο του 2016 και εγω συνεχίζω διωκόμενη,ενώ απολογήθηκα με αποδεικτικά στοιχεία ότι δεν είμαι ελέφαντας, αλλά καταγγέλουσα…

Ο κύριος Φουντουλάκης όμως ήθελε να γίνει και Ευρωβουλευτής και πήρε και το χρίσμα…


 Για συνέχεια της ανάρτησης » εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »