Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ευθανασία στον ΟΤΕ- RIP από την Deutsche Telekom – Τέλος ιστορίας μετά από 70 χρόνια OTE

Οπως κάνει σε κάθε αποικία η πολυεθνική Deutsche Telekom βρίσκει τους ανάλογους Σημίτιδες και Παπανδρέου και αποκτάει (δεν αγοράζει) τον έλεγχο των τοπικών κρατικών εταιρειών τηλεπικοινωνίων, «κατεβάζει ταμπέλες» και γίνεται μονοπώλιο (βλέπε Χαρισαν τον ΟΤΕ και χάσαμε μόνο 1 δις ευρώ)

Ετσι και στην Ελλάδα με σκανδαλώδεις μεθόδους άρπαξε την δημόσια περιουσία του Ελληνικού λαού, από τα στυλό μεχρι και το τελευταίο ΚΑΦΑΟ με αστείο αντίτιμο που δεν θα δεχόταν ούτε η τελευταία Μπανανία.

Το πρώτο που έκανε ήταν να κλείσει όλες τις θυγατρικές του Ελληνικού δημόσιου πολυεθνικού Κολοσσού στο εξωτερικό, μετά με έδωσε σιγά-σιγά όλα τα τεχνικά τμήματα σε ιδιώτες εργολάβους, «ξεφόρτωσε» όλους τους εργαζόμενους από 45 κι άνω με εθελούσια και τώρα παρακολουθούμε την αυλαία στο θέατρο της καταστροφής όπου
«κατεβαζει» την ταμπέλα του ΟΤΕ κρατώντας μόνο τα δίκτυα λιανικής, δημιουργωντας το cosmote κι αυτό μέχρι να έρθει το πληρωμα του χρόνου να δούμε τελικά το σήμα του Telekom, όπως και στις άλλες μπανανίες

http://netakias.com/2015/11/17/deutsche-telekom/

ΣΧΕΤΙΚΑ

Τι ΟΤΕ, τι COSMOTE… Όλοι Γερμανοί!

Ο ΟΤΕ υπήρξε το εκτροφείο του μεγαλύτερου μεταπολιτευτικού σκανδάλου που αφορά στις μίζες της Siemens. Ωστόσο, ο ΟΤΕ δεν υπάρχει πλέον. Τώρα πλέον υπάρχει μόνον η «άσπιλη» κι «αμόλυντη»  COSMOTE,  θυμίζοντας  λίγο εκείνη τη μαφιόζικη «συνταγή» στις ταινίες φιλμ νουάρ: «Αν δεν υπάρχει πτώμα, δεν υπάρχει έγκλημα»!

Ποια «Ελληνική» Κυβέρνηση Προστατεύει Τον Έλληνα Επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά;

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »