Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΟΑΚΚΕ: Απολογητές για την Τουρκία και… με ακαταλόγιστο

Μόνο μια ερώτηση στους συντρόφους θα θέλαμε να απευθύνουμε. Όλα όσα χρησιμοποιούν για να αθωώσουν την Τουρκία με τόση αφέλεια, έχουν εφαρμογή στην περίπτωση των μαζικών τουρκικών παραβιάσεων της Τουρκίας στο Αιγαίο; Ή εδώ φταίμε εμείς για λόγους που θα πληροφορούνταν όποιος αναζητούσε πληροφόρηση από τον αενάως χαμογελαστό Αχμέτ Νταβούτογλου;

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ http://www.oakke.gr/

Τόσο από τα συγκεκριμένα στοιχεία της υπόθεσης όσο κι απ’ το ιστορικό της εύκολα μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι στο στρατιωτικό επεισόδιο Τουρκίας – Ρωσίας, το δίκιο είναι με την πρώτη. Από την πρώτη στιγμή της στρατιωτικής της επέμβασης στη Συρία η ρώσικη αεροπορία προχωράει συστηματικά σε παραβιάσεις του τούρκικου εναέριου χώρου και είχε ειδοποιηθεί επανειλημμένα από την Τουρκία να μη συνεχίσει αυτές τις ενέργειες γιατί η Τουρκία θα απαντούσε με κατάρριψη των αεροσκαφών της. Ήδη πριν λίγο καιρό είχε πάρει μια προειδοποίηση με την κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους μέσα στον τούρκικο εναέριο χώρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη δεύτερη παραβίαση της που έγινε τον Οκτώβρη η Ρωσία ισχυρίστηκε ότι έφταιγαν γι αυτό οι κακές καιρικές συνθήκες. Άλλωστε ήταν η τούρκικη πλευρά αυτή που διαρκώς έβαζε ζήτημα παραβιάσεων της κυριαρχίας της ενώ η Ρωσία δεν είχε βάλει ζήτημα απειλών από την
Τουρκία όταν τα αεροπλάνα της πετούσαν μέσα στο συριακό εναέριο χώρο. Αλλά τι ζήτημα θα μπορούσε να βάλει η Ρωσία που κάνει βομβαρδισμούς στη Συρία, μια ξένη χώρα όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν τη θέλει, και όταν είναι αυτή τα τελευταία χρόνια που οργιάζει σε εισβολές, διαμελισμούς και προσαρτήσεις χωρών;



Τέλος δεν έχουμε λόγους να πιστέψουμε ότι το ΝΑΤΟ, που βρίσκεται κάτω από αμερικάνικη στρατιωτικο-πολιτική ηγεμονία, θα είχε λόγους να παραδεχτεί και στα προηγούμενα επεισόδια και τώρα, ότι τα ρώσικα αεροσκάφη παραβίαζαν τον τούρκικο εναέριο χώρο την ώρα που η Αμερική προσπαθούσε και προσπαθεί να συσφίξει τις σχέσεις της με τη Ρωσία στο κεντρικό γι αυτήν αντι-ISIS μέτωπο.

Για όσους έστω και λίγο παρακολουθούν την εξέλιξη της ρώσικης εμπλοκής στο μεσανατολικό δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ρωσία επεδίωξε συστηματικά και τελικά προκάλεσε έαν θερμό πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία για να εμφανιστεί μέσα από αυτό σαν θύμα εχθρικής επίθεσης.

Στόχος της ρώσικης διπλωματίας μέσα από αυτήν την προβοκάτσια είναι να αξιοποιήσει τη συσπείρωση της Δύσης που έχει πετύχει εναντίον του ΙSIS, ώστε να μπορέσει να απομονώσει την Τουρκία από τη Δύση και να την περικυκλώσει από το Νότο συμμαχώντας με το Ιράν, το υπό ιρανική κυριαρχία Ιράκ, και το ρωσόφιλο ΡΚΚ. Η πάλη ενάντια στον ISIS είναι ένα καθαρό πρόσχημα για τη Ρωσία να επέμβει στα μεσανατολικά πράγματα και να κάνει ένα στρατηγικό αντιπερισπασμό για το ουκρανικό.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο ISIS γιγαντώθηκε γιατί στη μεν Συρία έστησε την πρώτη βάση του χάρη στη σκανδαλώδη ανοχή του Άσαντ τον οποίο και ποτέ δεν ενόχλησε ενώ το θνησιγενές χαλιφάτο δημιουργήθηκε όταν η ιρανόδουλη κυβέρνηση Μαλίκι του Ιράκ, άνοιξε στο συριακό ISIS τις πύλες του σουνιτικού κομματιού του Ιράκ.

Το κεντρικό σημείο της ρώσικης επίθεσης στη Μέση Ανατολή είναι η Τουρκία. Αυτή είναι ο μόνος ισχυρός περιφερειακός παράγοντας που κόβει το ρώσικο δρόμο για μια νικηφόρα επίθεση στον κόλπο των πετρελαίων τον οποίο κρατάει έξω από τον έλεγχο του ρωσο-ιρανικού άξονα η Σαουδική Αραβία. Ταυτόχρονα η Τουρκία είναι το στρατηγικότερο εμπόδιο για το κατέβασμα του ρώσικου στόλου της Μαύρης θάλασσας στη Μεσόγειο για τη στρατηγική ενεργειακή περικύκλωση και ασφυξία της Ευρώπη.

Όσο και να φαίνεται περίεργο, το μέλλον της Ευρώπης, το μέλλον της ειρήνης, κρίνεται, σε μεγάλο βαθμό στο αν θα μπορέσει η Τουρκία να υψώσει το ανάστημά της στους νέους Χίτλερ, ύστερα από την τρομακτικά γλοιώδη στάση που έδειξαν απέναντι στη νεοχιτλερική Ρωσία οι ευρωπαίοι μονοπωλιστές απόγονοι του Τσάμπερλαιν και του Νταλαντιέ.

το είδα


Περί ΟΑΚΚΕ,

- Οι "κακοί" Ρώσοι-Κινέζοι και ο Πούτιν που στραγγαλίζει την Ελλάδα...




- Αποχή προτείνει η ΟΑΚΚΕ  στο δημοψήφισμα της 5 Ιούλη...





Παραδοσιακά την «υπεργολαβία» για την υπεράσπιση των σιωνιστικών συμφερόντων στην Ελλάδα, όπως και τη διοργάνωση «αντιφα/αντιρατσιστικών» πανηγυριών της ΕΕ όπως το «EGAM» (Ευρωπαϊκό αντιρατσιστικό κίνημα) την κατείχε η εν λόγω οργάνωση-«φάντασμα». Εκτός από το να υπερασπίζεται κάθε σφαγή των Ισραηλινών κατά των Παλαιστινίων, η οργάνωση φροντίζει να επιτίθεται σε όλες τις αριστερές οργανώσεις που θίγουν τον σιωνισμό, έτσι διαβάζουμε από το μπλογκ τους:  «η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία αποκάλυψε και καταγγέλλει σταθερά το βαθύ ενοποιητικό συστατικό των ηγεσιών όλης της υποτιθέμενης «αντιρατσιστικής» αριστεράς, που είναι ο καλυμμένος της αντισημιτισμός, ο οποίος αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του ναζισμού.»

Ο «ριζοσπαστισμός» όσον αφορά σε πολιτικό επίπεδο αυτής της «αντί-ΚΚΕ» σιωναζιστικής γκρούπας είναι ο εξής:

Επί δεκαετίες αγωνίζεται υπέρ του ξεπουλήματος ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας και των πλουτοπαραγωγικών πόρων. Υπερασπίστηκε την ιδιωτικοποίηση της παιδείας και στιγμάτιζε ως «τάγματα εφόδου» και «τρομοκρατία» τους αγώνες των φοιτητών κατά των ιδιωτικοποιήσεων των πανεπιστημίων (http://oakke.blogspot.gr/2012/03/o_15.html)



Αγωνίστηκε υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 24 – για τον αποχαρακτηρισμό των δασικών εκτάσεων και αρχαιολογικών χώρων – για το ξεπούλημά τους στις πολυεθνικές. Το θράσος τους – με τις ανάλογες «πλάτες» φυσικά – έφτασε να υπερασπίζεται το ξεπούλημα των καμένων δασικών εκτάσεων και μη, σε πολυεθνικές εταιρείες την ώρα που η Ελλάδα θρηνούσε για τους καμένους ανθρώπους της Ηλείας και τη καταστροφή χωριών και κοινοτήτων από τις φωτιές. (http://www.oakke.gr/na427/fotiesekloges_427.htm)



Αγωνίζεται επί δεκαετίες για τα συμφέροντα του εφοπλιστικού κεφαλαίου στη ζώνη Περάματος καταγγέλλοντας κάθε απεργία των εργαζομένων – ως «σαμποταριστές» και το παραμάγαζό τους (Αυτοοργάνωση ζώνη περάματος) φιγουράρει στο κανάλι του εφοπλιστή Αλαφούζου. Αντίστοιχα, πρόσφατα καταγγέλλουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις των συνδικάτου μετάλλου στο Βόλο που αγωνίζονται να μην ξεπουληθούν και κλείσουν τα εργοστάσια, στήνοντας το κατάλληλο σκηνικό για την υποβάθμιση των απεργιών με τη σύμπραξη της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ (http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6650515&publDate=2012-01-22%2000:00:00.0)


Η πιο μεγάλη «εργολαβία» που ανέλαβε η γκρούπα αυτή όμως ,ήταν η προσπάθεια δημιουργίας «αντισημιτικού» κλίματος στην Ελλάδα με την διαφήμιση της περιβόητης δίκης ενός περιθωριακού φιλοναζιστή, του Κ.Πλεύρη. Η δίκη Πλεύρη αποτελούσε μια φτηνή αντιγραφή της στρατηγικής του σιωνισμού σε διεθνές επίπεδο: ανακαλύπτουν έναν ξεπεσμένο περιθωριακό αντισημίτη και τον εξυψώνουν ως τον απόλυτο κίνδυνο. Παρά το ότι σε αυτό το γνωστό στημένο θέατρο που δημιουργήθηκε και υποστηρίχτηκε καταρχήν από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, από τις αμιγώς σιωνιστικές γκρούπες (ΟΑΚΚΕ, Τέρμιναλ 119, και συγκεκριμένες ομάδες Αντιφα), αλλά και από το «βαρύ πυροβολικό» δημοσιογραφικών ομάδων σε εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας όπως ο «Ιός» (http://www.oakke.gr/na439_440/antinazi440.htm) που τα άρθρα τους διαφημίζονται από το σαιτ της ΟΑΚΚΕ, το εγχείρημα να στιγματιστεί ο ελληνικός λαός και να παραπλανηθούν κομμάτια της αριστεράς αποτυγχάνει. Έτσι μια φιλοσιωνιστική «αντιφα» λέει χαρακτηριστικά : Εκκωφαντικά απούσα και από την αίθουσα αλλά και από οποιαδήποτε εκδήλωση πολιτικής συμπαράστασης ήταν σύσσωμη η αριστερά, κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική – με εξαίρεση την ΟΑΚΚΕ – και σύσσωμος ο αναρχικός χώρος – με εξαίρεση την ομάδα Τέρμιναλ 119. Χαρακτηριστικό σχόλιο για το πώς μεθοδεύουν το χαρακτήρα της ελληνικής αριστεράς οι σιωνιστές: ο Μαρξιστικός χώρος να εκπροσωπείται από σιωναζιστικές ομάδες τύπου ΟΑΚΚΕ και ο ελευθεριακός από σιωναζιστικές ομάδες τύπου Τέρμιναλ. Βέβαια, η αλήθεια είναι οτι τα παραρτήματα/γκρουπούσκουλα αυτά της Ισραηλινής πρεσβείας δεν ειχαν ποτέ ρόλο να γίνουν τα ίδια πλειοψηφικά κόμματα και ομάδες, αλλά να περνάνε τη γραμμή των συμφερόντων της υπερεθνικης και σιωνιστικής ελίτ με το να νομιμοποιούνται απο μεγαλύτερες οργανώσεις με παρόμοια αντζέντα. Το Τερμιναλ π.χ. φιλοξενείται και στηρίζεται απο την "Αντιεξουσιαστική Κίνηση" και η τελευταία αποτελεί το δεκανίκι του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και των νέων κυβερνητικών εφεδρειών που  προορίζονται να παρατείνουν την ενσωμάτωση της χώρας στην ΕΕ/ΟΝΕ.

Παταγώδη αποτυχία θα έχει και η επόμενη επιχείρηση στησίματος αντισημιτικού κλίματος στην Ελλάδα, με το κάψιμο της συναγωγής των Χανίων από υποτίθεται «αντισημίτες» Έλληνες, που αποδείχτηκαν όμως Αμερικανοί και Άγγλοι από τη βάση της Σούδας και την εκει Νατοϊκή βάση. Οι παραπάνω όμως ομάδες/παραρτήματα της ισραηλινής πρεσβείας επιμένουν : «Οι φλόγες που έκαψαν τη συναγωγή των Χανίων δεν έχουν σβήσει»… (ΟΑΚΚΕ, Τέρμιναλ κλπ).

Η ΟΑΚΚΕ/Αντιναζιστική Πρωτοβουλία ωστόσο χωρίς ίχνος  ερείσματος σε οποιοδήποτε κομμάτι του πολιτικού φάσματος, κρίνεται ανίκανη να σηκώσει το βάρος του «αντιφα/αντιναζιστικού» αποπροσανατολισμού στην Ελλάδα. Η άλλη σιωνιστική γκρούπα «Τερμιναλ 119» επιβιώνει ακόμα χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες της προστάτιδάς της, αυτής της «Αντιεξουσιαστικής Κίνησης». Για το ποια είναι η ομάδα Τερμιναλ έχουμε ήδη απαντήσει παλιότερα όταν οι τελευταίοι υπερασπιζόντουσαν την επέμβαση και τις εκτελέσεις ακτιβιστών απο τους δολοφόνους του IDF στα πλοία βοήθειας στη Γάζα το 2010, εφαρμόζοντας κατα γράμμα την οδηγία που είχε ανακοινώσει η Παγκόσμια Σιωνιστική Οργάνωση (WZO): http://www.inclusivedemocracy.org/pd/is22/issue_22_adam_sionistiki_propaganda_internetikes_omades.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ