Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Το κράτος των μνημονίων της Πουστιάς και της Ολιγαρχίας

Η φτώχεια των «Ελλήνων υπηκόων», είναι αποδεδειγμένη από τις επίσημες στατιστικές .Στον ΟΑΕΔ είναι γραμμένοι περίπου 820.000 έλληνες από τους οποίους οι μισοί είναι μακροχρόνια άνεργοι. Από αυτούς «επίδομα» παίρνουν 127.000.
Περίπου 500.000 εργαζόμενοι, που δουλεύουν με μερική απασχόληση Είναι έχουν μέσο μηνιαίο εισόδημα 346 ευρώ τον μήνα σύμφωνα με έρευνα του Πάντειου Πανεπιστήμιου.
Ο μέσος καθαρός μισθός στον ιδιωτικό τομέα δεν υπερβαίνει τα 815 ευρώ τον μήνα. 350 χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ούτε έναν εργαζόμενο. Και 2.700.000 ζουν από τη σύνταξη.(Μερικοί από τα «ρετιρέ»,με πολυτελή σύνταξη).

Αλλά το κράτος που θα πατάξει την «φοροδιαφυγή» των πολλών επέβαλε ποινή φυλάκισης 22 μηνών με τριετή αναστολή στον άνεργο από τη Θεσσαλονίκη Βαγγέλη Κιτσώνη, ο οποίος στις 11 Μαΐου επιβιβάστηκε χωρίς εισιτήριο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και διαπομπεύτηκε και εξυβρίστηκε και κρατήθηκε παράνομα από δύο ελεγκτές στο λεωφορείο της γραμμής 11 ενώ είχε δηλώσει ότι είναι άνεργος και τους έδειξε την κάρτα ανεργίας.
Ο Παπακωνσταντίνου που κρίθηκε επιεικώς από το Ειδικό Δικαστήριο, ένοχος σε βαθμό πλημμελήματος για νόθευση εγγράφων της λίστας Λαγκάρντ καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή!
Εάν δεν πλήρωνε εισιτήριο μπορεί και να του έβαζαν τρία.

Και το βαθύ παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ , προωθεί τη λύση του πιόφλέγοντος ζητήματος της
ελληνικής Πουστιάς. Κατέθεσαν σε δημόσια διαβούλευση το Συμφώνου Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια. Και σε μια παράγραφο απαγορεύουν να τρως χωρίς ξένους ή πουστηδες στο τραπέζι σου.
Σύμφωνα με το νομοσχεδίο, «ο αποκλεισμός ομάδων ή ατόμων λόγω φυλής, χρώματος, σεξουαλικού προσανατολισμού, κ.λπ., από συσσίτια ή άλλες παροχές, συνιστά προσβολή της τιμής του ατόμου που θίγεται και θα διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος».
Δηλαδή στρώνεις να φας, και ο πούστης της γειτονιάς μαζί με τον πακιστανό γκόμενο, λέει ότι τους απέκλεισες και δεν τους κάλεσες στο σπίτι σου και σε στέλνει τρια χρόνια φυλακή.(Με αναστολή)!


το είδα


Η δημόσια διαβούλευση
είναι διαθέσιμη ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »