Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Άγνοια ή ανθρωπισμός αλά καρτ;

Τασία Χριστοδουλοπούλου
Η κ.Τασία Χριστοδουλοπούλου υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδια για τη μεταναστευτική πολιτική και σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας
κ. Θοδωρή Δρίτσα, δήλωσε: «Θα ενοικιάσουμε κενά διαμερίσματα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες»

Η κ.Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στη RealNews, ανέφερε ότι σε μια προσπάθεια να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας, προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα.

Από την ευαίσθητη κυρία η λύση αυτή (ενοικίαση στέγης) επιλέγεται ως άμεση και ευέλικτη. Όσο αφορά τα χρήματα για να την φιλοξενία των μεταναστών αυτά θα βρεθούν από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Ευρωπαϊκά κονδύλια όμως που δεν υπάρχουν για μη-μετανάστες, ευρωπαίους πολίτες, κοινός γνωστοί ως Έλληνες. Γιατί άραγε δεν ακούσαμε την άποψή της ευαίσθητης κυρίας για το τι θα γίνει ή το τι δικαιούνται οι Έλληνες (μη-μετανάστες και ευρωπαίοι πολίτες) που για τον οποιονδήποτε λόγο έχουν μείνει άστεγοι .

Οι Έλληνες (μη-μετανάστες και ευρωπαίοι πολίτες) δεν
αξίζουν και δεν δικαιούνται ανάλογης στήριξης και φιλοξενίας;

Γιατί μισά τα δάκρυα;

Αγνοεί άραγε η κ.Τασία Χριστοδουλοπούλου αυτές τις εικόνες;








Τέσσερις-πέντε Έλληνες άστεγοι έχουν στοιβάξει όλη την περιουσία τους
απέναντι από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.


Στους Αμπελόκηπους επί «αριστερής» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, άστεγος άντρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, δεν κάηκε στην προσπάθειά του να ζεσταθεί;


Ευρωπαϊκά η Εθνικά κονδύλια για του άστεγους δεν υπάρχουν; Γιατί δεν ακούσαμε κάτι για άμεση και ευέλικτη λύση του προβλήματος

Που είναι η φιλανθρωπία, η αλληλεγγύη, αλλά και η υποχρέωση της «αριστερής» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους πολίτες που τη εκλέξανε; ειδικά δε, όταν την έχουνε ανάγκη και είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

Άγνοια της σκληρής πραγματικότητας ή ανθρωπισμός αλά καρτ;

υ.γ1.
Πως αλλιώς λέγεται ο ανθρωπισμός αλά καρτ;

υ.γ2.
Έχουμε γενοκτονία Ελλήνων λόγο μνημονίων;

υ.γ3.
Ποιοί δηλώνουν πως η εισροή μεταναστών είναι η λύση για την μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας; Ποιό πολιτικό κόμμα;
Δες και: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ. TI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »