Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Εὐτυχῶς… Τὸ ΠΑΜΕ βοήθησε πολὺ γιὰ νὰ …ἐξαφανισθοῦν ἡ ΜΕΒΓΑΛ καὶ ἡ ΑΓΝΟ!!!

Το ΠΑΜΕ έκανε πολύ καλή δουλειά. 

Η ΑΓΝΟ έβαλε λουκέτο και η ΜΕΒΓΑΛ πέρασε πέρσι στα χέρια της ΔΕΛΤΑ-VIVARTIA.

Εὐτυχῶς... Τὸ ΠΑΜΕ βοήθησε πολὺ γιὰ νὰ ...ἐξαφανισθοῦν ἡ ΜΕΒΓΑΛ καὶ ἡ ΑΓΝΟ!!!3




  Εὐτυχῶς... Τὸ ΠΑΜΕ βοήθησε πολὺ γιὰ νὰ ...ἐξαφανισθοῦν ἡ ΜΕΒΓΑΛ καὶ ἡ ΑΓΝΟ!!!1

Εὐτυχῶς... Τὸ ΠΑΜΕ βοήθησε πολὺ γιὰ νὰ ...ἐξαφανισθοῦν ἡ ΜΕΒΓΑΛ καὶ ἡ ΑΓΝΟ!!!2

Εργοστάσια θα κλείσουν, μειώσεις προσωπικού κι άνοδος των τιμών ελλείψει ανταγωνισμού.
Εκτός από πληρωμένους δολοφόνους που παρίσταναν τους τρομοκράτες έχουμε και πληρωμένους οικονομικούς δολοφόνους που παριστάνουν τους απεργούς υπό την καθοδήγηση του ΠΑΜΕ.

Όταν ο λαός ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση το ΚΚΕ ήταν εκεί να τους εμποδίσει.
Όταν οι εργαζόμενοι ήθελαν να δουλέψουν το ΚΚΕ ήταν εκει να τους εμποδισει, ώστε να καταλήξουν άνεργοι.


Εὐτυχῶς... Τὸ ΠΑΜΕ βοήθησε πολὺ γιὰ νὰ ...ἐξαφανισθοῦν ἡ ΜΕΒΓΑΛ καὶ ἡ ΑΓΝΟ!!!4

Δεν μπορεί το κόμμα ενός πράκτορα με το όνομα Μπεναρόγια να σχετίζεται με Ελληνικά συμφέροντα…
…εξ ορισμού.


Σίγμα

Με μηνύσεις απαντά στη Μεβγάλ η Vivartia


Με μηνύσεις και αιτήματα για διαχειριστικό έλεγχο, καθώς και ακύρωση αποφάσεων που ελήφθησαν στην Μεβγάλ «απαντά» η Vivartia στην απόφαση της πρώτης να μην τηρήσει τα συμφωνηθέντα από τον Απρίλιο για την συγχώνευση των δύο εταιρειών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η θυγατρική του ομίλου της MIG κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Μεβγάλ κ. Πέτρου Παπαδάκη, ζητώντας να ασκηθεί δίωξη εναντίον του για κακουργηματική απάτη. Αν μη τι άλλο, η διάλυση για δεύτερη φορά του «αρραβώνα», κάθε άλλο παρά «βελούδινη» μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Επιπλέον, η διοίκηση της Vivartia απεφάσισε να προχωρήσει σε δύο ακόμη κινήσεις: πρώτον, ζητεί να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στην Μεβγάλ για τις οικονομικές χρήσεις των τελευταίων ετών. Αλλωστε, ο οικονομικός και νομικός έλεγχος (due diligence) που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην βορειοελλαδίτικη βιομηχανία φέρεται να προκάλεσε αρκετά ερωτήματα. Δεύτερον, η διοίκηση της Vivartia εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει ακύρωση της αποφάσεως της γενικής συνελεύσεως των μετόχων (πραγματοποιήθηκε ω 30/7/2014) με την οποία αφενός εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις της Μεβγάλ για την χρήση του 2013 και αφετέρου απηλλάγησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τα πεπραγμένα της χρήσεως του 2013.

Η απόφαση της Vivartia να κινηθεί δικαστικά –και όχι μόνο- εναντίον της διοικήσεως της Μεβγάλ ελήφθη, καθώς η τελευταία δεν προχώρησε στην μεταβίβαση του 43% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας προς την Vivartia όπως είχε συμφωνηθεί τον Απρίλιο του 2014. Υπενθυμίζεται ότι τότε οι δύο εταιρείες προχώρησαν στην υπογραφή προσυμφώνου εξαγοράς που προέβλεπε ότι η Vivartia και ειδικότερα η θυγατρική της η Δέλτα θα εξαγόραζε το 43% της Μεβγάλ και έτσι πλέον θα αποκτούσε το 57,8% της εταιρείας. Το τίμημα είχε συμφωνηθεί στα 4,5 εκατ. ευρώ και θα καταβαλλόταν μετά την εξόφληση υποχρεώσεως της Μεβγάλ προς τη Δέλτα ύψους 3,8 εκατομμυρίων ευρώ και την εξόφληση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου που επρόκειτο να χορηγηθεί από τις δανείστριες τράπεζες προς την Μεβγάλ στο πλαίσιο της χρηματοοικονομικής αναδιαρθρώσεως της εταιρείας.

Τον Δεκέμβριο του 2014 η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε την συγχώνευση, αν και με ορισμένες προϋποθέσεις. Ωστόσο, η διοίκηση της Μεβγάλ δεν προχώρησε στην υλοποίηση της συμφωνίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, γεγονός που οδήγησε την MIG στην προσφυγή στην δικαιοσύνη.

Την ίδια ώρα φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Μεβγάλ να βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, με τις υποχρεώσεις της προς εργαζόμενους και προμηθευτές να αυξάνονται και τις πληρωμές να καθυστερούν για πολλούς μήνες.

καθημερινή

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »