Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Αγγλικό δίκαιο: Το εθνικό "έγκλημα" Παπανδρέου και Σαμαρά κατατρέχει και την κυβέρνηση Τσίπρα (Οι Μισές Αλήθειες από το defencenet.gr)

Το έγκλημα του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά να υπογράψουν τη δανειακή σύμβαση με την τρόικα για την εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου με βάση το αγγλικό δίκαιο κατατρέχει και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Η λίστα Βαρουφάκη με τις μεταρρυθμίσεις που ενέκρινε χθες το Eurogroup είναι επίσης στο αγγλικό δίκαιο.

Συγκεκριμένα, στη σελίδα 7  οι παραγράφοι 6.1, 6.2 και 6.4 παραμένουν σε ισχύ για τέσσερις ακόμη μήνες στο αγγλικό δίκαιο. Τι σημαίνει αγγλικό δίκαιο. Συνοπτικά, απώλεια κυριαρχίας επί των περιουσιακών στοιχείων. 

Σε περίπτωση δηλαδή που η Ελλάδα αθετήσει τις υποχρεώσεις της, τότε οι δανειστές μπορούν να ξεπουλήσουν περιουσιακά στοιχεία της χώρας που οι κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαράς έθεσαν ως εμπράγματες εγγυήσεις. Και όχι μόνο μπορούν να τα ξεπουλήσουν αλλά και να τα μεταβιβάσουν σε τρίτους προκειμένου να τα διεκδικήσουν εκείνοι.  

Είναι κάτι ανάλογο με τα δάνεια των τραπεζών που αυτές τα μεταβιβάζουν σε funds και αυτά με τη σειρά τους χτυπούν την πόρτα των Ελλήνων δανειοληπτών και ζητούν κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων. 

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να απαγκιστρωθεί από
το αγγλικό δίκαιο, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις προεκλογικά και φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να το πράξει και μετά τη λήξη του 4μηνου από τι στιγμή που έχει αποδεχθεί επί της ουσίας πως το χρέος της Ελλάδας είναι βιώσιμο. 

Το μείζον αυτό ζήτημα αποκαλύπτει και το μέγεθος της προδοσίας σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού που συντελέστηκε επί κυβερνήσεως του Γιώργου Παπανδρέου, αφού αυτός υπέγραψε τη δανειακή σύμβαση υπό το αγγλικό δίκαιο και συνεχίστηκε και από τον Αντώνη Σαμαρά, αφού ουδέποτε τέθηκε υπό αμφισβήτηση. 

Με τις προηγούμενες κυβερνήσεις οι δανειστές κατάφεραν να δέσουν τον ελληνικό λαό «χειροπόδαρα» και αυτό απ’ ότι φαίνεται δεν αλλάζει… 

Δείτε το κείμενο της λίστας Βαρουφάκη:





Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλιο από Οι μάσκες πέφτουν :

Το τμήμα ειδήσεων defencenet.gr αναφέρει:


"Το μείζον αυτό ζήτημα αποκαλύπτει και το μέγεθος της προδοσίας σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού που συντελέστηκε επί κυβερνήσεως του Γιώργου Παπανδρέου, αφού αυτός υπέγραψε τη δανειακή σύμβαση υπό το αγγλικό δίκαιο και συνεχίστηκε και από τον Αντώνη Σαμαρά, αφού ουδέποτε τέθηκε υπό αμφισβήτηση.  

Με τις προηγούμενες κυβερνήσεις οι δανειστές κατάφεραν να δέσουν τον ελληνικό λαό «χειροπόδαρα» και αυτό απ’ ότι φαίνεται δεν αλλάζει… "

Δηλαδή:

- είναι προδοσία σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού η δανειακή σύμβαση υπό το αγγλικό δίκαιο που υπέγραψε η κυβερνήση του Γιώργου Παπανδρέου.

- είναι προδοσία σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού η δανειακή σύμβαση υπό το αγγλικό δίκαιο που συνεχίστηκε και από την κυβερνήση του Αντώνη Σαμαρά.


- Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού η δανειακή σύμβαση υπό το αγγλικό δίκαιο που συνεχίστηκε και από την κυβερνήση του Αλέξη Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ)...

Κακές μόνο οι προηγούμενες κυβερνήσεις, Παπανδρέου γιατί υπέγραψε δανειακή σύμβαση υπό το αγγλικό δίκαιο, Σαμαράς που συνεχίστηκε η δανειακή σύμβαση υπό το αγγλικό δίκαιο.

Άρα ξεχάστε τις προεκλογικές δηλώσεις-δεσμεύσεις όπως: «Θα σκίσουμε το μνημόνιο στην αυλή της Βουλής...» , «Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους» κ.λ.π.

Επιλεκτική αμνησία από το defencenet το : "Με τις προηγούμενες κυβερνήσεις οι δανειστές κατάφεραν να δέσουν τον ελληνικό λαό «χειροπόδαρα» και αυτό απ’ ότι φαίνεται δεν αλλάζει…" και δικαιολογεί - δίνει άφεση αμαρτιών στις νέες δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα: «Τις δανειακές συμβάσεις ποτέ δεν είπαμε ότι θα τις σκίσουμε, τα μνημόνια θα σκίσουμε.» (και που δεν είναι προδοσία κατά του ελληνικού λαού για το defencenet).


Τελικά τι αλλάζει…?


ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΕΘΑΝΕ, ΖΗΤΩ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ... 




Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΕΘΑΝΕ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ... 



ΛΕΦΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...


ΣΗΜ:
α) το AEΠ της Ελλάδας είναι περίπου 180 δισ. ευρώ 
β) το δημόσιο χρέος της Ελλάδας είναι περίπου 176% του ΑΕΠ
γ) τα καθαρά έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού είναι περίπου 52,9 δισ. ευρώ






Βρε τι τραβάμε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)  και την σημερινή «αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε τούτο τον τόπο και δεν το μαρτυράμε.





υ.γ1.
Οι «έχοντες» , οι «μεγαλοοφειλέτες » είναι επίσης κομμάτι του λαού.

υ.γ2.
Σαν διεθνιστές υπηρετούμε και το συμφέρον του Ουκρανικού λαού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ