Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

«Δεν είμαι ηλίθιος»: Λομπίστας δηλώνει ότι είναι ασφαλές να πιείς ζιζανιοκτόνο της Μονσάντο και όταν ο παρουσιαστής του προσφέρει ένα ποτήρι, αυτός παθαίνει βραχυκύκλωμα.

«Κάντε αυτό που λέω, όχι αυτό που κάνω», φαίνεται να είναι το μήνυμα ενός αμφιλεγόμενου λομπίστα ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η χημική ουσία στο ζιζανιοκτόνο Roundup της Μονσάντο είναι ασφαλής για τον άνθρωπο, αλλά αρνήθηκε να ‘καταπιεί’ τα ίδια του τα λόγια όταν ένας Γάλλος δημοσιογράφος του πρόσφερε ένα ποτήρι … «Δεν είμαι ηλίθιος», διακήρυξε.

… τα συμπεράσματα δικά σας …

Σε μία προβολή ενός επερχόμενου ντοκιμαντέρ στη Γαλλική τηλεόραση, ο Δρ Πάτρικ Μουρ δήλωσε σε δημοσιογράφο του Canal+ ότι η δραστική ουσία glyphosate του ζιζανιοκτόνου Roundup δεν έχει σχέση με την αύξηση του ποσοστού του καρκίνου στην Αργεντινή.

Ο διασκεδαστικός διάλογος:

«Μπορείτε να πιείτε ένα ολόκληρο λίτρο από αυτό και δεν θα σας βλάψει,» τονίζει ο Μουρ.

«Θέλετε να πιείτε λίγο;» ρωτά ο δημοσιογράφος. «Έχουμε λίγο εδώ.»

«Ευχαρίστως,» απαντά ο Μουρ, προσθέτοντας, «Όχι πραγματικά. Αλλά ξέρω ότι δεν θα μου κάνει κακό.»

«Αφού το λέτε, έχω λίγο» επιμένει ο δημοσιογράφος.

«Δεν είμαι ηλίθιος,» δηλώνει ο Μουρ.


«Δηλαδή είναι επικίνδυνο;» καταλήγει ο δημοσιογράφος.

Αλλά ο Μουρ δηλώνει ότι το Roundup είναι τόσο ασφαλές που
«οι άνθρωποι προσπαθούν να αυτοκτονήσουν» πίνοντάς το και «συνήθως αποτυγχάνουν.»

«Πείτε την αλήθεια, είναι επικίνδυνο», λέει ο δημοσιογράφος.

«Δεν είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπο,» ιχυρίζεται ο Μουρ. «Όχι, δεν είναι.»

«Είστε λοιπόν έτοιμος να πιείτε ένα ποτήρι;» συνεχίζει ο δημοσιογράφος επιμένοντας.

«Όχι, δεν είμαι ηλίθιος,» λέει ο Μουρ προκλητικά. «Κάντε μου συνέντευξη για το ρύζι, για αυτό μιλάω.»

Σε εκείνο το σημείο, ο Μουρ δηλώνει ότι η «συνέντευξη έχει τελειώσει.»

«Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να επιλύει κάποιος τα πράγματα,» παρατηρεί ο δημοσιογράφος.

«Κόπανε!» γρυλίζει ο Μουρ καθώς φεύγει άρον άρον απ’ το στούντιο.



Μετάφραση Φαίη/Αβέρωφ

Zero Hedge 

RAW STORY

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »