Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Φόρο ἀκόμη καὶ στὰ …ἀνείσπρακτα ἐνοίκια!!!

Φόρο στα ανείσπρακτα ενοίκια θα πληρώσουν όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων δεν πληρώθηκαν από τους ενοικιαστές τους. 
Άλλο ένα …«κοινωνικό» μέτρο που θα «κτυπήσει» οριζόντια την πλειοψηφία των πολιτών.

Είναι πάγια τακτική των υπαλλήλων των τοκογλύφων να επιβάλλουν φόρους σε πλασματικό κι όχι σε πραγματικό εισόδημα.
Έχουν κάνει το Σύνταγμα …χαρτί υγείας από πολύ παλιά και η κατρακύλα συνεχίζεται.
Υποχρέωσαν τους πολίτες να πληρώσουν φόρο εισοδήματος ακόμα και για το χαράτσι, το οποίο ΔΕΝ εξέπιπτε από τον φορολογητέο εισόδημα.

Εξίσου σκόπιμα το κράτος αρνείται να αφαιρέσει όλες τις νόμιμες δαπάνες ενός πολίτη από το εισόδημά του και να του φορολογήσει το περίσσευμα.

Δεν διαμαρτύρεται γι’ αυτό …κανένας εφοριακός και κανένα όργανο των Λογιστών.

Δηλαδή αν ένας πολίτης εισπράττει ετησίως 5000 ευρώ από
ενοίκια, το κράτος του ζητάει το χαράτσι, του ζητάει εφάπαξ φόρο 10% και δεν δέχεται ότι ο αυτός πολίτης ξόδεψε νόμιμα όλα του τα χρήματα, τα 5000 ευρώ για να ζήσει την συγκεκριμένη χρονιά κι επομένως δεν υπάρχει φορολογητέα ύλη.

Δηλαδή ακόμα κι αν ο πολίτης προσκομίσει αποδείξεις ότι ξόδεψε όλο του το χαμηλό εισόδημα σε τρόφιμα, ΔΕΗ, πετρέλαιο, ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου,  το κράτος θα του ζητήσει κανονικά τους φόρους στο ΣΥΝΟΛΙΚΟ εισόδημα …

Φόροι που πρακτικά αναλογούν σε χρήματα που μετατράπηκαν σε εισόδημα στα supermarket, στην ΔΕΗ, στις εταιρίες πετρελαιοειδών και στις Ασφαλιστικές.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα λαμόγια ΚΑΘΕ κυβερνήσεως εκπροσωπούν τα συμφέροντα των λαμόγιων του μεγάλου αφορολόγητου Κεφαλαίου.

θα περάσουν 1000 χρόνια και ποτέ δεν θα πιάσουν τους μεγαλοφοροφυγάδες και θα συνεχίσουν να φορολογούν τους πολίτες, όχι για τα έσοδά τους αλλά για τα …έξοδά τους!

Οι χορηγοί των βουλευτών της κυβερνήσεως θα συνεχίζουν να φορολογούνται ασήμαντα στις Μπανανίες του πλανήτη, θα βγάζουν όλα τους τα κέρδη σε τράπεζες του εξωτερικού και το κράτος θα προσπαθεί να βρει πόρους, κλέβοντας τους φτωχούς και τα γεροντάκια,  γιατί είναι αδιανόητο να κλέψουν τους κλέφτες χορηγούς τους.

Και φυσικά οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι ρίχνουν στην πιάτσα ψεύτικες ειδήσεις για να καθησυχάσουν τον κοσμάκη, να κάνει υπομονή για εκείνη την ημέρα που θα λάμψει η …δικαιοσύνη…!!!
Μία ημέρα που εννοείται ότι ποτέ δεν θα έρθει κι ας την υπόσχονται ασταμάτητα ΟΛΟΙ οι πολιτικοί από το 1821 και μετά.


Φόρο ἀκόμη καὶ στὰ ...ἀνείσπρακτα ἐνοίκια!!!1

Η ψεύτικη είδηση του KONTRA NEWS για την φορολόγηση των Υπουργών (γελάστε με την καρδιά σας!)…
…φυσικά δεν επαληθεύεται από κανένα άλλο ΜΜΕ …ούτε καν από την ΑΥΓΗ που είναι το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.


Φόρο ἀκόμη καὶ στὰ ...ἀνείσπρακτα ἐνοίκια!!!4

Η γελοιότητα δεν έχει πάτο σ’αυτή την χώρα γιατί δεν κόστισε ποτέ σε κανέναν και τίποτα να κοροϊδεύει τον απελπισμένο κοσμάκη με ψέματα.


Φόρο ἀκόμη καὶ στὰ ...ἀνείσπρακτα ἐνοίκια!!!2

Το σίγουρο είναι ότι οι 450 νέοι εφοριακοί που θα προσλάβουν δεν θα ασχοληθούν με αυτούς που έβγαλαν δισεκατομμύρια από τους Ολυμπιακούς, τα Δημόσια Έργα…
Ούτε  θα ασχοληθούν με τις off-shore…
Ούτε με τα χαρτοφυλάκια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ…
Ούτε με την ληστεία φόρων των μεγαλομπακάληδων και των πετρελαιάδων κλπ.
Θα ασχοληθούν μόνον μαζί μας και με τα ανύπαρκτα εισοδήματά μας, που ήδη είναι πετσοκομμένα και ανίκανα να μας ζήσουν!!!
Διότι τελικά θέλουν εμάς να εξοντώσουν για να σωθούν αυτοί!!!


Φόρο ἀκόμη καὶ στὰ ...ἀνείσπρακτα ἐνοίκια!!!3
Σίγμα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »