Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

"Επαναστάσεις" και Μυστικές Υπηρεσίες

Ιδού μερικά στοιχεία για να αποκτήσουμε μια εικόνα περί του πως παίζεται το παιχνίδι των Μυστικών Υπηρεσιών με εργαλεία "Επαναστάσεις" και "Εξεγέρσεις".

για να δούμε τα στοιχεία:

1. Αποστολή πρακτόρων διαφόρων μυστικών υπηρεσιών (CIA κλπ) στη χώρα/στόχο με τη μορφή σπουδαστών, τουριστών, εθελοντών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών κλπ.

2. Ίδρυση ΜΚΟ με αντικείμενο τη μάχη υπέρ διαφόρων ιδεωδών πχ "Δημοκρατία", "Ανθρώπινα Δικαιώματα" κτλ.

3. Προσέλκυση Πανεπιστημιακών, Πολιτικών, Δημοσιογράφων, Στρατιωτικών, είτε με χρηματισμό τους είτε με εκβιασμούς ή με όποιο πρόσφορο τρόπο.

4. Διαφθορά των συνδικαλιστών.

5. Επιλογή ενός ελκυστικού ονόματος της επανάστασης ώστε να είναι συμπαθής στον κόσμο μόλις εμφανιστεί.

6. Ξέσπασμα διαδηλώσεων με οποιαδήποτε αφορμή, σημασία έχει η έναρξη των εκδηλώσεων.

7. Συνθήματα στα αγγλικά για να τα καταλαβαίνει η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ/Δυτικό Κόσμο έτσι ώστε να

διευκολυνθεί ο προσεταιρισμός του πολιτικού προσωπικού και ο κόσμος.

8. Οι διεφθαρμένοι Πανεπιστημιακοί, Συνδικαλιστές, Πολιτικοί κλπ μετέχουν και καλούν τον κόσμο να μετάσχει στην επανάσταση.

9. Τα ΜΜΕ προβάλλουν την άποψη ότι η επανάσταση οφείλεται γενικώς στην αδικία έτσι ώστε να αποσπάσουν τη συμπάθεια/υποστήριξη της «σιωπηρής πλειοψηφίας».

10. Όταν όλος ο κόσμος έχει στρέψει την προσοχή του στη χώρα/στόχος γίνεται κάποιο σημαντικό γεγονός με αποτέλεσμα να αποσταθεροποιηθεί η τοπική κυβέρνηση

11. Προβοκάτορες προκαλούν επέμβαση των δυνάμεων της τάξης, ακολουθεί βία με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να χάνει τη νομιμοποίηση/υποστήριξη στο εξωτερικό.

12. Ντόπιοι πολιτικοί παράγοντες ζητούν από τον ΟΗΕ, τις ΗΠΑ, την ΕΕ κλπ να παρέμβουν, να επιβάλλουν κυρώσεις, απαγόρευση ζώνης πτήσεων, ανυπακοή ή στάση μερίδας τουλάχιστον των ΕΔ.

από το γαλλικό ιστολόγιο “reseau international”
μετάφραση Απόστολου Αποστολόπουλου

----
Σημείωση: Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν χρειάζεται μεγάλη προσοχή!

Πρέπει ΠΑΝΤΑ να ελέγχουμε:

1. Αν στην Επανάσταση έχει προηγηθεί προπαγάνδα από ΜΜΕ

2. Αν έχει προηγηθεί ποιοι χρηματοδότησαν

3. Αν έχει Διεθνιστικό (Αριστεριστικό) χαρακτήρα

4. Αν έχει false flag Εθνικιστικό (Ναζιστικό) χαρακτήρα

Αν η Επανάσταση έχει Διεθνιστικό Χαρακτήρα είναι δεδομένο ότι προϋπήρξε προπαγάνδα από τα ΜΜΕ και κατ επέκταση ότι χρηματοδοτείται από ξένα κέντρα σε συνεργασία με τους εκάστοτε ντόπιους τοποτηρητές (μεγαλοΚαρχαρίες). Ο Διεθνισμός συγκαταλέγεται στα "Επίκτητα Ανακλαστικά" (Πείραμα Pavlov), πράγμα που σημαίνει ότι αναγκαστικά πρέπει να προηγηθεί προπαγάνδα από τα ΜΜΕ με συνεχή ροή, για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα, και peeks ανά τακτά χρονικά διαστήματα, άρα κάποιος χρηματοδοτεί συνεχώς, και η ερώτηση είναι ποιος έχει τόσα πολλά εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια να διαθέσει, και για ποιο λόγο; όχι φυσικά επειδή αγαπάει τους λαούς γιατί αν τους αγαπούσε θα μοίραζε τα χρήματα του σε αυτούς, ενώ στην πραγματικότητα αυτού του είδους οι "αγάπες" γίνονται εργαλείο υπερπλουτισμού με διάφορους τρόπους σε διάφορα επίπεδα.

όσον αφορά τα Φυσικά και τα Επίκτητα Ανακλαστικά:

“Το σύνολο των κοινών χαρακτηριστικών που επιβάλλεται από το περιβάλλον και την κληρονομικότητα σε όλα τα άτομα ενός λαού, συνιστά την ψυχή αυτού του λαού. Αυτοί οι χαρακτήρες επειδή ως προς την προέλευση τους είναι κληρονομικοί είναι πολύ σταθεροί”

“οι θεμελιώδης ιδέες θα μπορούσαν να παραλληλιστούν με την μάζα των υδάτων ενός ποταμού που κυλάει με πάρα πολύ αργό και σταθερό ρυθμό. Οι προσωρινές θεωρίες μοιάζουν με μικρούς κυματισμούς που ταράζουν και αλλάζουν την επιφάνεια χωρίς να έχουν πραγματική μεταβολή, αλλά είναι περισσότερο ορατά από την πορεία του ίδιου του ποταμού”

“Οι συνειδητές μας πράξεις απορρέουν από ένα υποσυνείδητο υπόστρωμα, το οποίο διαμορφώνεται κυρίως από κληρονομικές επιδράσεις (φυλή - Γένος). Αυτό το υπόστρωμα περικλείει αναρίθμητα προγονικά κατάλοιπα που συνιστούν την ψυχή της φυλής. Πίσω από τις αναγνωρισμένες αιτίες των πράξεων μας, βρίσκονται μυστικές αιτίες που αγνοούμε. Οι περισσότερες από τις καθημερινές μας πράξεις είναι αποτέλεσμα αυτών των κρυμμένων κινήτρων που μας διαφεύγουν

Υπόβαθρο σταθερό σαν βράχος πάνω στο οποίο εμβολιάζονται ιδέες το ίδιο ασταθείς με την άμμο.

Αυτές οι επιφανειακές (θνησιγενής) πεποιθήσεις έχουν πάντα το αποτύπωμα των ιδιοτήτων της φυλής”

“Οι αληθινοί οδηγοί των λαών είναι οι παραδόσεις τους. Αυτές δεν αλλάζουν εύκολα, αλλάζουν επιφανειακά. Δίχως παραδόσεις, δηλαδή δίχως Εθνική ψυχή, κανένας πολιτισμός δεν είναι δυνατός. Χωρίς σταθερές παραδόσεις δεν υπάρχει πολιτισμός”

αποσπάσματα από το έργο του Gustave Le Bon "Η ψυχολογία των Μαζών"

Όσον αφορά το false flag Εθνικιστικό Χαρακτήρα:


θα δούμε σε επόμενο άρθρο ποιοι ήταν οι χρηματοδότες του Χίτλερ, ποιους Εβραίους βιομηχάνους και Τραπεζίτες δεν πείραξε ποτέ, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δύο ταχυτήτων και ποια η σχέση όλης αυτής της ιστορίας με την δημιουργία του Κράτους του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.







 το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ