Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

WikiLeaks: Η Google βγάζει το 80% των χρημάτων της από την κατασκοπία ...

Ο Ιδρυτής του WikiLeaks Julian Assange, ταύτισε την Google με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, μία ιδιωτική NSA η οποία συλλέγει, αποθηκεύει και καταχωρεί πληροφορίες προσωπικών δεδομένων.

«Το μοντέλο της Google είναι η κατασκοπεία, το 80% των εσόδων της προέρχονται από τη συλλογή πληροφοριών για τους ανθρώπους, τα οποία ομαδοποιεί, αποθηκεύει, τα καταχωρεί, διαμορφώνει τα προφίλ τους για να προβλέπει τα ενδιαφέροντα και τις συμπεριφορές και στη συνέχεια τα πουλάει πρωταρχικά σε διαφημιστικές εταιρείες και σε άλλους» είπε ο Assange στο BBC και στο Sky News..

«Έτσι, το αποτέλεσμα είναι ότι οι πρακτικές της Google, είναι σχεδόν πανομοιότυπες με αυτές της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ» συμπλήρωσε ο Assange.

« Η Google είναι καταχωρημένη ως τμήμα αμυντικής βιομηχανίας των ΗΠΑ από το 2009. Έχουν εμπλακεί με το σύστημα "Πρίσμα", όπου σχεδόν όλες οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται από την Google είναι διαθέσιμες στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών» είπε ο Assange και πρόσθεσε ότι « η

Google έχει κάνει τον κόσμο να πιστεύει ότι πρόκειται για μία μεγάλη παιδική χαρά, ένας ανθρωπιστικός οργανισμός και όχι μία τεράστια αμερικανική εταιρεία, η εταιρεία με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. H Google, τώρα έχει απλωθεί και ασκεί την επιρροή της σε όλες τις χώρες, σε κάθε άτομο που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο», ανέφερε ο ιδρυτής του WikiLeaks.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ