Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Πίσω ἀπὸ ΚΑΘΕ …«αὐθόρμητο ἐπαναστάτη», «τυχαίως» κρύβεται ἡ …ΜΟΣΑΝΤ!!!

Πίσω ἀπὸ ΚΑΘΕ ...«αὐθόρμητο ἐπαναστάτη»,  «τυχαίως» κρύβεται ἡ ...ΜΟΣΑΝΤ!!!

Γιατἰ να το κρύψουν άλλωστε;
Καμμία δουλειά δεν είναι ντροπή.


Η Μοσάντ αναδύεται πίσω από όλους τους …«αυθόρμητους επαναστάτες», τους δήθεν gay, τους δήθεν οικολόγους κι όλους αυτούς που έκαψαν την Αθήνα με πρόσχημα τον Γρηγορόπουλο, που έκαψαν την MARFIN και δεν πλήρωσε ποτέ  κάποιος…
Και ούτε θα πληρώσει…






 Αλληλεγγύη στο Ισραήλ


λέει το πανό που αποτελείται απο το έμβλημα των Antifa και τη σημαία του Ισραήλ.. (και της Αμερικής...)



μην με αποκαλείς Έλληνα
λέει η αφίσα των Antifa  (στην Ελλάδα...)



Εβραίο ???



Ισραηλινό ???




Έλληνα ???


4 σχόλια:

  1. ...Εμείς, ως antifa league, πετάμε τις σημαίες και τα εθνικά σύμβολα που μόνο στόχο έχουν την χειραγώγηση και τον διαχωρισμό των ανθρώπων σε διαφορετικά στρατόπεδα, ιεραρχώντας την αξία της ζωής ανάλογα με το που γεννήθηκε κάποιος, και ως μέρος του κινήματος που αγωνίζεται για την καταστροφή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, ως άτομα που αγαπάμε το ποδόσφαιρο όπως το θέλουμε, μακριά από σπόνσορες, εμπορικά συμφέροντα, γιγάντιες διοργανώσεις που καταστρέφουν περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο όνομα του κέρδους, αρνούμαστε να συμμετάσχουμε, ακόμη και ως τηλεοπτικοί θεατές/καταναλωτές, σ αυτό το αισχρό πανηγύρι και δηλώνουμε την συμπαράσταση μας, στα αγωνιζόμενα κομμάτια του λαού της Βραζιλίας που εναντιώνονται – ακόμη και με το αίμα τους- στην πλήρη υποδούλωση και απαξία των ζωών τους.

    ....Το μουντιαλ είναι άλλο ένα κομμάτι της βάρβαρης επίθεσης που έχει εξαπολύσει το κράτος της Βραζιλίας για να εξυπηρετήσει και το ντόπιο αλλά προπάντων το παγκόσμιο κεφάλαιο.

    και καταλήγει,

    Μποικοτάζ στο μουντιαλ

    Τάδε έφη :

    ---- Antifa League Athens ----

    Δηλαδή οι Antifa:

    “ πετάνε τις σημαίες και τα εθνικά σύμβολα που μόνο στόχο έχουν την....... “
    ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ..

    “ Το μουντιαλ είναι άλλο ένα κομμάτι της βάρβαρης επίθεσης που έχει εξαπολύσει το κράτος της Βραζιλίας για να ..... “
    ΕΝΩ ΤΟ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ..

    ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΥΝ Μποικοτάζ στο μουντιαλ της Βραζιλίας,
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ..

    TO MONO ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Antifa ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ :
    «Δεν έχει σχολείο αύριο, γιατί δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην Γάζα!» ...

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ Antifa ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΙΚΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To móto tous einai :̱
    ENAS DEN EINAI O ECHTHROS ..

    Ta MOSANTopaida vlepo̱ ta israi̱liná pania (si̱maies) den ta kaine alla ta kratoun me timi̱ kai yperi̱fáneia ..

    Megáles stigmés , kai kyrío̱s apokalyptiká gemátes apístef̱ta xevrakó̱mata ton antifa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραίο το φοτοσοπ με την ισραιλινη σημαία στην αντιφασιστικη συγκέντρωση αλλά οι βλακείες που λες είναι ακόμα ποιο σπουδαιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Ανώνυμο 1:05 π.μ. ,

    Τα επιχειρήματά σου είναι τόσο πειστικά όσο και τεκμηριωμένα. Η διαλεκτική της αμφισβήτησης σε όλο της το μεγαλείο. Τέτοιοι αναγνώστες μας χρειάζονται, στοχαστικοί συζητητές που με το γόνιμο διάλογο και την αντιπαράθεση διαφωτίζουν όλες τις πτυχές του θέματος και αποκαλύπτουν την αλήθεια.

    - Περί "φοτοσοπ" που αναφέρεις:

    http://www.youtube.com/watch?v=EWz2fp3HN9k&list=UUFXs3M_OlYGRwTlRzcm-eIQ (Στο 0:55' το "φοτοσοπ"...)

    - Περί "στην αντιφασιστικη συγκέντρωση" που αναφέρεις :

    Δεν είναι "στην αντιφασιστικη συγκέντρωση" που αναφέρεις αλλά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και παρέμβαση 8 συλλογικοτήτων αλληλεγγύης στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης που σε συνεργασία με την Ισραηλινή πρεσβεία και το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ διοργανώνει σεμινάρια και εργαστήρια για το θέατρο από 3 μέχρι 10/9 και που θα παρουσιάσουν την παράσταση Lysistrata-X στις 11 έως 13 Σεπτεμβρίου. Αντιπροσωπεία των συλλογικοτήτων μπήκε μέσα και διάβασε στους συμμετέχοντες την διαμαρτυρία καλώντας τους να αποχωρήσουν, μην συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις που οργανώνει το εγκληματικό κράτος του Ισραήλ κρατώντας και πανό που έγραφε : - Μποϊκοτάζ στο Ισραηλινό Απαρτχάιντ και Λευτεριά στην Παλαιστίνη - , το οποίο ενόχλησε κάποιους και προφανώς και εσένα..

    Στην διαμαρτυρία συμμετείχαν:
    Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ -Σύλλογος Al Awda για το Δικαίωμα της Επιστροφής Προσφύγων -Πρωτοβουλία Ένα Καράβι για τη Γάζα -Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας -Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση -Ένωση Παλαιστίνιων Εργαζόμενων -Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο -Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό” -Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »