Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Τουρκική Ένωση Ξάνθης : Μια επικίνδυνη υποψηφιότητα!


Η Τουρκική Ένωση Ξάνθης –ΤΕΞ είναι ένα σωματείο το οποίο παρά το ότι δεν έχει νόμιμη άδεια λειτουργίας, ουσιαστικά λειτουργεί κανονικά.

Οι σχέσεις του σωματείου αυτού με το τουρκικό προξενείο και την τουρκική πολιτική όπως αυτή εφαρμόζεται σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων στην περιοχή είναι πασίδηλες. Πώς να το θέσουμε ευγενικά ; Η Τ.Ε.Ξ. δεν προωθεί τα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή… Ουσιαστικά αποτελεί έναν από τους πυλώνες της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής στην ελληνική Θράκη.

Πρόεδρος του αυτή την εποχή είναι ο δικηγόρος Αχμέτ Κουρτ. Σε πρόσφατη τους εκδρομή μετέβησαν στην Άγκυρα όπου και φυσικά δεν παρέλειψαν να περάσουν και να καταθέσουν στεφάνι στο μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ. Επισκέφτηκαν επίσης πολιτικά κόμματα, μεταξύ των οποίων και το φασιστικό ΜΗΡ του Ντεβλέτ Μπαχτσελί στον οποίο ο πρόεδρος της ΤΕΞ έδωσε και μια πλακέτα του συλλόγου ΤΕΞ.

Ας θυμηθούμε λίγο… 



Οι δύο παραπάνω φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη ομάδας της ΤΕΞ στα κεντρικά γραφεία του
ΜΗΡ στα τέλη του Δεκεμβρίου. Η Χρυσή Αυγή μπροστά σε αυτά που έχει κάνει το ΜΗΡ είναι νηπιαγωγείο….


Εδώ ο πρόεδρος Κουρτ χαρίζει σε αξιωματικό του τουρκικού στρατού που υπηρετεί στο μαυσωλείο του Κεμάλ μια παλιά φωτογραφία της Ξάνθης.

Και επειδή μπορεί να αναρωτιέστε γιατί τα θυμίζω όλα αυτά, να σας πω : Διότι μας ενημέρωσαν χτες πως ο κύριος Αχμέτ Κουρτ είναι υποψήφιος σύμβουλος για την περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης με το ψηφοδέλτιο του κ. ΠΑΥΛΙΔΗ ! Δηλαδή με το υποστηριζόμενο από την Ν.Δ. ψηφοδέλτιο… Eύγε κ. Παυλίδη , και εις ανώτερα ! Εμείς μάλιστα έχουμε να σας προτείνουμε έναν ακόμη καλύτερο υποψήφιο :



Ναι, προτείνουμε τον ίδιο τον Τούρκο πρόξενο Σενέρ ! Γιατί να κρυβόμαστε άλλωστε ; Μήπως ο Κουρτ έχει πει ποτέ κάτι διαφορετικό από αυτά που πρεσβεύει ο πρόξενος ;

Πέρα από πλάκες, ελπίζουμε αυτό που μας μετέφεραν να είναι ένα κακόγουστο αστείο διαφορετικά θα πρόκειται για ένα ακόμη Εφιαλτη-κό βήμα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »