Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μία μικρὴ ἀναδρομὴ στὸ ποιοὶ …ἔστησαν τὴν «Κόκκινη» (σοβιετική) Ἐπανάσταση.

Με την ευκαιρία της μαϊμού-επαναστάσεως στην Ουκρανία, μέσω της οποίας ελπίζω να κατάλαβαν πολλοί πόσο «αυθόρμητες» είναι οι επαναστάσεις και οι ανατροπές, που συμβαίνουν ανά τον κόσμο, θα πρέπει να να κάνουμε μία αναδρομή στην Κόκκινη Επανάσταση.
Μία ψεύτικη επανάσταση που βασίστηκε σ’ έναν εμφύλιο και κόστισε τις ζωές σε περισσότερους από 80.000.000 ανθρώπους…
Κι επειδή οι υπεύθυνοι ήταν και τότε οι Σιωνιστές …ουδέποτε θεωρήθηκε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ουδέποτε αποζημιώθηκαν τα θύματα τους.


Μία μικρὴ ἀναδρομὴ στὸ ποιοὶ ...ἔστησαν τὴν «Κόκκινη» (σοβιετική) Ἐπανάσταση.2

Κάποτε προβλήθηκαν στην Ελληνική κρατική τηλεόραση δύο ντοκιμαντέρ της Ρωσσικής κρατικής τηλεοράσεως, με θέμα την έγχρωμη επανάσταση της Ρωσσίας, δηλαδή την Κόκκινη Επανάσταση.
Οι ημίθεοι ηγέτες της ψεύτικης Κόκκινης Επαναστάσεως ήταν φυσικά σιωνιστές και μέχρι σήμερα λατρεύονται κυριολεκτικά από τους πράκτορες των τοκογλύφων και από τις ορδές των ηλιθίων,  που αρνούνται να εμβαθύνουν και να ψάξουν την απάτη πίσω από το πολιτικό «θαύμα» και τη «νίκη» του προλεταριάτου.
Τα ντοκιμαντέρ που μετέδωσε η ΕΤ3 ήταν τα μισά σε διάρκεια σε σχέση με τα πρωτότυπα, δηλαδή 45 λεπτά αντί 90…
…αλλά και πάλι είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Εννοείται ότι αυτό το υλικό είναι πολύ δύσκολο να
διαδοθεί και να βρεθεί ακόμα.
Σας παραθέτω εδώ ότι κατάφερα να βρω.Το αφιέρωμα στον Τρότσκι είναι μόνο με Αγγλικούς Υπότιλους αλλά πλήρες σε διάρκεια.



Το αφιέρωμα στον Λένιν είναι στα Ελληνικά, όπως μεταδόθηκε από την ΕΤ3, αλλά έχει τη μισή διάρκεια σε σχέση με το πρωτότυπο.











Υπάρχει μία σκοτεινή φιγούρα ενός σιωνιστή αρχι-πράκτορα και μεσάζοντα, που εμπλέκεται σε πάρα πολλά αιματηρά επεισόδια της εποχής εκείνης σε όλη την Ευρώπη…
…τον οποίο και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ονομάζει η «αριστερά» και το «ΚΚΕ», καθώς αποτελεί τον συνδετικό κρίκο αιμοδοσίας της «αυθόρμητης» επανάστασης των εργατών … με τους βαθύπλουτους σιωνιστές τοκογλύφους της Γερμανίας. Το όνομα αυτού ALEXANDER PARVUS


Μία μικρὴ ἀναδρομὴ στὸ ποιοὶ ...ἔστησαν τὴν «Κόκκινη» (σοβιετική) Ἐπανάσταση.1
wikipedia

Οι απίστευτες ομοιότητες των σκοπών των illuminati με τις επιδιώξεις αλλά και τα πεπραγμένα του κομμουνισμού, που διατύπωσε ο ανεψιός των Rothschild … Karl Marx  (!!!)… δεν αφήνουν περιθώρια παρεξηγέσεων!!!
Η ιδιωτική μας περιουσία είναι ο στόχος τους …διότι η διαφορά ενός δούλου από το αφεντικό είναι ακριβώς η ατομική περιουσία, στην οποία επιτίθεται και ο καπιταλισμός μέσω της τοκογλυφίας και ο κομμουνισμός μέσω των κατασχέσεων και των κρατικοποιήσεων.





Σίγμα

Υ.Γ.1.

Μία μικρὴ ἀναδρομὴ στὸ ποιοὶ ...ἔστησαν τὴν «Κόκκινη» (σοβιετική) Ἐπανάσταση.3

Υ.Γ.2.

Μία μικρὴ ἀναδρομὴ στὸ ποιοὶ ...ἔστησαν τὴν «Κόκκινη» (σοβιετική) Ἐπανάσταση.4

Υ.Γ.3.

Μία μικρὴ ἀναδρομὴ στὸ ποιοὶ ...ἔστησαν τὴν «Κόκκινη» (σοβιετική) Ἐπανάσταση.5



το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ