Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ;;;

Άκου φίλε: Το Αιγαίο Πέλαγος, το έχουν μοιράσει από το 1974 στη μέση.

Μπορεί και από πιο νωρίς. Ας πούμε το 1974, διότι τότε φάνηκε καθαρά, μετά από την αερομαχία των Δινόπουλου – Σκαμπαρδώνη. Κατερρίφθησαν 2 F-102 τουρκικά. Τα ξέρεις. Αν δεν τα έχεις υπ” όψιν σου, ψάξε. Στο διαδίκτυο είναι όλα.

Τότε, έπεσε πανικός στους αμερικανόδουλους νατοϊκούς αξιωματικούς των επιτελείων και έβγαλαν φόρα – παρτίδα τα περί 25ου μεσημβρινού.
Ψάξε. Ο 25ος μεσημβρινός, περνά ΑΚΡΙΒΩΣ ανάμεσα από την Άνδρο και την Τήνο. ΔΙΧΟΤΟΜΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (κόβει δύο νομούς αριστερά, δύο δεξιά) αλλά περνά κι από το χωριό Εχίνος της Ξάνθης.

Το «Σάμινα» με τους 80 πνιγμένους στην Πάρο (και τον «φουνταρισμένο» εφοπλιστή Σφηνιά στον Πειραιά) τους θυμάσαι; Τον Παπουτσή που έλεγε τότε (ως… υπουργός Ναυτιλίας) ότι η Πάρος ήταν… «μακριά» για να στείλει μέσα το ΛΣ και το ΠΝ τον θυμάσαι;

Το «Sea Diamond» στη Σαντορίνη με τον 1 Γάλλο τουρίστα πνιγμένο το θυμάσαι; Το πώς διεσώθησαν οι
εκατοντάδες επιβάτες του από τους φιλότιμους βαρκάρηδες του νησιού το θυμάσαι; Όπως και με τους ψαράδες της Πάρου λίγα χρόνια πριν. Μόνο που στην Πάρο ήταν νύχτα και δεν πρόλαβαν αμέσως. Πνίγηκαν 80 πρώτα όπως σού είπα και πριν. Έσωσαν τους υπολοίπους πάντως. Οι ψαράδες. ΟΧΙ το ΛΣ ή το ΠΝ.

Το πρόσφατο συμβάν με το τούρκικο στη Μύκονο που «στούκαρε» στα βράχια και τους διέσωσαν Αμερικάνοι από πολεμικό σκάφος; Αμερικάνοι έτσι; ΟΧΙ το ΛΣ ή το ΠΝ.

Πιο παλιά, είχε ξανα-«στουκάρει» τούρκικο και στη Μήλο.

Μην το πολυζαλίζουμε. Πήγαινε δες στον χάρτη. Πού γίνονται ΟΛΑ αυτά; Τριγύρω από τον 25ο μεσημβρινό…



Την παραμονή της Παναγιάς, 14 Αυγούστου του 2005, είχαμε το αεροπορικό «δυστύχημα» – ΣΑΜΠΟΤΑΖ της κυπριακής εταιρείας «ΗΛΙΟΣ». Είπαν 121 νεκροί στο Γραμματικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι βρέθηκαν ΜΟΝΟΝ 118 πτώματα. Έλειπαν 3. Το ένα από τα 3, ήταν… Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ !!! !!! !!! Ανατολικογερμανός και πρώην πράκτορας της ΣΤΑΖΙ.
Για να μην κάθομαι να γράφω βιβλίο τώρα, ρώτα το Defence να σού πει το τι είχαν αναφέρει οι δύο χειριστές των F-16 που προσέγγισαν το αεροσκάφος προτού «πέσει». Η πίσω θύρα του αεροσκάφους (στην ουρά) ήταν… ΑΝΟΙΧΤΗ !!! !!! !!!
Το αεροσκάφος ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ από 2 εφεδρικά Mirage 2000 (κι όχι από τα F-16) πάνω από το Γραμματικό, για να μην πέσει μέσα σε κατοικημένη περιοχή στην Αθήνα.
Το άφησαν να φτάσει μέχρι τον Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο, για να μην έχουμε τραγωδία μέσα στο Αιγαίο Πέλαγος (όπως το «Σάμινα»). Ο αρχικός σχεδιασμός, από τους Αμερικανούς, ήταν να πέσει το αεροσκάφος μέσα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Είχε ξαναπέσει αεροσκάφος (των βρεττανικών αερογραμμών, BEA λέγονταν τότε γύρω στο 1960) κοντά στο Καστελλόριζο. Ερχόταν από Κύπρο, για Αθήνα. Εξεράγη βόμβα, διότι νόμιζαν ότι ταξίδευε μέσα σ” αυτό ο Γρίβας. Μεγάλη ιστορία. Ψάξε. Ρώτα το Defence. Νεκροί, πολλές δεκάδες. Άγγλοι, Ελλαδίτες και Κύπριοι.
Ποιοι έσπευσαν για Έρευνα & Διάσωση τότε; Τούρκοι και Έλληνες. Οι Τούρκοι ήταν πιο κοντά, έφτασαν πρώτοι, μάζεψαν τα πιο πολλά πτώματα. Μάς τα έδωσαν και τα πήγαμε στη Ρόδο την επόμενη ημέρα.
Μεγάλη ιστορία. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ.


Ανάμεσα από την Άνδρο και την Τήνο περνά ο 25ος Μεσημβρινός
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: Οι Αμερικάνοι, το 2005, θέλησαν να ξανακάνουν ένα αεροπορικό δυστύχημα μέσα στο Ελληνικό FIR. Οι Τούρκοι θα έσπευδαν και πάλι να ερευνήσουν και να… διασώσουν.

Η Ελλάς, έχει μείνει χωρίς τα απαραίτητα μέσα έρευνας και διάσωσης που απαιτεί ο ICAO εδώ και πολλά χρόνια εξαιτίας των προδοτών πολιτικών. Το «κόλπο» του ΝΑΤΟ, είναι να μπει η Τουρκία (που έχει πολλά ελικόπτερα, αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και πλωτά σκάφη ανοιχτής θαλάσσης της Ακτοφυλακής) στο παιχνίδι της Έρευνας & Διάσωσης στο Αιγαίο Πέλαγος. Έτσι, θα ξεκινήσει η… «συνδιοίκηση», η… «συνδιαχείριση» και στο τέλος η… «συνεκμετάλλευση» του Αρχιπελάγους.

Στην προδοσία είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΛΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΕΝ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑ.


Αυτά φίλε, έχω να γράψω πολλά, αλλά κουράστηκα. Ψάξε το θέμα και μόνος σου. Αρκετά στοιχεία σού έδωσα για να ξεκινήσεις. Το Defence να μάς πει μόνο, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ…

ΠΗΓΗ
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ