Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΗΠΑ: Το πιο «ρατσιστικό» μέρος της δίκης του Zimmerman είναι τα media

Δείτε το αμερικάνικο κανάλι FOX να λέει κάποιες αλήθειες που τα αμερικάνικα mediaπροκλητικά κρύβουν παίζοντας το παιχνίδι του «ρατσισμού των λευκών» (Τα ίδια βέβαια θα γίνονταν και εδώ σε ανάλογο περιστατικό. Πάντα χρειάζεται ένας «κακός ρατσιστής» που κυνηγάει μειονότητες. Μόνο που στην περίπτωση ο ίδιος ο Zimmermanανήκει σε μειονότητα! Είναι ισπανόφωνος/λατίνος. Αλλά επειδή δεν βολεύει στην ιστορία με τον δράκο βαφτίστηκε «λευκός». Ο George Zimmerman (φώτο κάτω) που πυροβόλησε τον Trayvon Martin (αθωώθηκε από το δικαστήριο) δεν ήταν κανένας «λευκός ρατσιστής», αλλά ένας Ισπανόφωνος, με μητέρα Περουβιανή, ενώ ο πατέρας του που τον υιοθέτησε είναι Εβραίος από την Φλόριντα, εξ ου και το επώνυμο Zimmerman. - Διάβασε: ΗΠΑ: Τα γνωστά στερεότυπα πίσω από τον θάνατο του Trayvon Martin). 




Ο τύπος που εμφανίζεται στο βίντεο να λέει για το ότι «λευκοί κυνηγάνε μαύρους και αυτό είναι γεγονός και ότι σε περιπτώσεις που υπάρχει διαφυλετικό έγκλημα το θύμα είναι μαύρος και ο θύτης λευκός….» (!) είναι ο
Bernard Goldberg, Εβραιο-Αμερικάνος δημοσιογράφος. Τα παραμύθια του ξεσκεπάζονται από τον δημοσιογράφο του FOXBill O' Reilly και την ωμή πραγματικότητα – βάσει στοιχείων - που επιμελώς αποκρύβεται.

Δείτε το βίντεο:




 Ιστορικά, σχεδόν όλα οι μαύροι που έχουν πέσει θύματα ανθρωποκτονίας έχουν σκοτωθεί από άλλους μαύρους. Το κανάλι FOX News αναφέρει ότι το 91% των μαύρων σκοτώνονται από άλλους μαύρους. Άλλα στοιχεία κάνουν αναφορές ακόμα και για ποσοστό μεταξύ 93% -96%. Ωστόσο, το ποσοστό αυτό κατεβαίνει, λόγω της αύξησης του αριθμού των δολοφονιών από Λατίνους (ισπανόφωνους) εναντίον μαύρων σε πόλεμος συμμοριών σε πόλεις όπως το Σικάγο και το Λος Άντζελες. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συνδυάζει τον αριθμό των μαύρων που σκοτώθηκαν από Λατίνους και μαύρων που σκοτώθηκαν από λευκούς σε ένα σχήμα. Ωστόσο, διάφορα στοιχεία του κράτους και των δήμων δείχνουν μια μεγάλη πλειοψηφία μαύρων που σκοτώνονται από ένα μη-μαύρο να σκοτώνεται από έναν λατίνο που είναι μέλος συμμορίας. Ο έλεγχος του εμπορίου των ναρκωτικών και η ματαιοδοξία δεν είναι τα μόνα κίνητρα για αυτές τις δολοφονίες. Το φυλετικό ζήτημα επιδεινώνει τον πόλεμο συμμοριών μαύρων εναντίον λατίνων. Στο Λος Άντζελες, οι λατινοαμερικανικές συμμορίες, κατηγορούνται ακόμη ότι οι δολοφονίες μαύρων που δεν είναι μέλη κάποιας συμμορίας είναι μέρος μιας εκστρατείας εκφοβισμού που θέλει να οδηγήσει τους μαύρους κατοίκους έξω από ορισμένες γειτονιές.


 

Σύμφωνα με το FBI, πάνω από το 50% των μελών συμμοριών στις ΗΠΑ είναι τώρα λατίνοι και ο συνολικός αριθμός των λατίνων μελών συμμοριών αυξάνεται γρήγορα.   

Γράφει ο PhilCooke(στο χριστιανικό Charisma) στο άρθρο «Το πιο ρατσιστικό μέρος της δίκης Zimmerman ήταν τα Media» :


Πόσοι νέοι Αφρο-Αμερικάνοι άνδρες σκοτώθηκαν στο Σικάγο, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της δίκης του Zimmerman; Είναι δύσκολο να μάθετε γιατί οι περισσότερες οργανώσεις ειδήσεων προφανώς δεν ενδιαφέρονται. Αλλά οι αριθμοί είναι εκπληκτικοί. Η CrystalWrightτου βρετανικού Guardianαναφέρει:

"Κατά τη διάρκεια της αργίας της 4ης Ιουλίου, μαζί με την Τετάρτη, 62 άτομα τραυματίστηκαν από ένοπλη βία στο Σικάγο και 12 άλλοι σκοτώθηκαν. Οι πυροβολισμοί αυτοί οδήγησαν τον αριθμό των ανθρωποκτονιών στο Σικάγο στις 200 μέχρι στιγμής. Πέρυσι περίπου 500 άτομα σκοτώθηκαν και οι περισσότεροι από αυτούς που σκότωσαν και σκοτώθηκαν στο Σικάγο είναι μαύροι. Σύμφωνα με την ChicagoTribune, «οι μαύροι αποτελούν περίπου το 33% του πληθυσμού της πόλης, αλλά αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 78% των θυμάτων ανθρωποκτονίας κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2012 ". 


Δεν τα βλέπουμε όμως αυτά στις ειδήσεις των καναλιών ή στις μεγάλες ιστοσελίδες, γιατί μπορεί να θιχτούν οι εκείνοι οι «ακτιβιστές» που βλέπουν παντού «ρατσισμό». Στην υπόθεση Martin / Zimmermanη κατάσταση είναι τραγική, αλλά το κύμα της βίας μαύρων σε μαύρους που συμβαίνουν στους δρόμους μας θα πρέπει να ταρακουνήσει πολλούς. 

Αλλά σήμερα, η δημοσιογραφία δεν ενδιαφέρεται για την αναζήτηση της αλήθειας. Ενδιαφέρεται για την αναζήτηση τηλεθεατών, προβολές σελίδων και πωλήσεις διαφημίσεων. Όλοι βρίσκονται κάτω από απίστευτη πίεση να παράγουν ιστορίες που θα τραβήξουν την προσοχή κάποιου με τον τίτλο τους. 

Γράφει πάλι η CrystalWright: Όταν ένας λευκός κατηγορείται για τη δολοφονία ενός μαύρου, οι Αφρο-Αμερικανοί φαίνεται να ενδιαφέρονται περισσότερο και να φωνάζουν για τον «ρατσισμό», κάτι που δίνει ευκαιρία σε εκείνους που χρησιμοποιούν την φυλή ως δόλωμα (για ψήφους) όπως ο Al Sharpton, ο οποίος είναι τόσο αιδεσιμότατος όσο εγώ είμαι Δημοκρατική (δεν είμαι) , να οργανώσουν πορείες και συλλαλητήρια. Το ίδιο ισχύει και τώρα, όταν ένας μη-λευκός όπως ο Zimmerman (είναι ισπανόφωνος) κατηγορείται για τη δολοφονία ενός μαύρου 17χρονου, όπως ο Trayvon Martin. Πέρσι, οι μαύροι βγήκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να καταδικάσουν ουσιαστικά τον Zimmerman ως «ρατσιστή δολοφόνο» στο δικαστήριο της κοινής γνώμης πριν καν αρχίσει η δίκη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ