Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

«Αντιρατσιστικά» ΦΕΣΤΙΒΑΛ: Το «αριστερό» τελετουργικό της Νέας Τάξης

Μετά τις θεατρικές παραστάσεις των δωσίλογων ανδρεικέλων γύρω από τα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια, με τη μουσική υπόκρουση των «αριστερών» κάθε απόχρωσης, ΤΩΡΑ μπήκε μπροστά αυτή η «αριστερά» και ανέλαβε αυτή τον πρωταγωνιστικό «αντιρατσιστικό» ρόλο, με τα «αντιρατσιστικά» ΦΕΣΤΙΒΑΛ…
Με το κοινοβουλευτικό θέατρο των «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων, ΟΛΑ τα κόμματα, ΜΗΔΕΝΟΣ εξαιρουμένου, ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΑΝ στη δόλια «αντιρατσιστική» ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ του πλανητικού φασισμού, τη νομιμοποίησαν, για άλλη μια φορά και την ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ:  ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, δηλαδή, για άλλη μια φορά, τα «νέα» ιδεολογήματα του υπερεθνικού καπιταλισμού, δηλαδή το ΦΑΣΙΣΜΟ του «αντιρατσισμού».



ΤΩΡΑ όλες οι συνιστώσες της «αριστεράς», με πρωτοπόρους τους συριζαίους και τους «επαγγελματίες» (επιδοτούμενους) «αντιρατσιστές», ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ και ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ (για άλλη μια φορά) τις «αντιρατσιστικές» ΕΠΙΤΑΓΕΣ και τα «αντιρατσιστικά» ιδεολογήματα του διεθνούς χρηματιστηριακού κεφαλαίου: Το ΡΑΤΣΙΣΜΟ της Νέας Τάξης κατά των εθνών και λαών, με σημαία τον «αντιρατσισμό».



Στο χορό των «αντιρατσιστικών» ΦΕΣΤΙΒΑΛ και το ΚΚΕ!!!
Διαβάστε ΕΔΩ:

http://www.zougla.gr/politiki/article/dimero-festival-tou-ke

Αν και έχουμε γράψει σωρεία κειμένων γύρω από αυτή την «αντιρατσιστική» μυθολογία, θα συνοψίσουμε τα βασικά της σημεία: Αυτά που νομιμοποιούν και θεμελιώνουν ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ τα «αριστερά» δεκανίκια του καθεστώτος, σε όλες τις ποικιλίες και παραλλαγές τους.

Ζήτημα 1ον

Με αυτά τα «αντιρατσιστικά» ΦΕΣΤΙΒΑΛ γίνεται

πλήρης ΑΠΟΔΟΧΗ και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ των στρατηγικών ΕΠΙΛΟΓΩΝ της διεθνούς χρηματιστηριακής μαφίας, του ΥΠΕΡ-ΕΘΝΙΚΟΥ ιμπεριαλισμού, καθώς και των εφιαλτικών «νέων» ιδεολογημάτων τους.

Γι αυτό χρηματοδοτούνται
πολλές από αυτές τις φιέστες από μαφίες τύπου Σόρος, Τράπεζες, βιομηχανίες, πλανητικούς μηχανισμούς του χρήματος, καθώς και από τη διεθνή (και εγχώρια) μαφία του αθλητισμού.

Και πρώτα απ’ όλα η «αριστερά» νομιμοποιεί και δίνει ΑΛΛΟΘΙ στην πλανητική στρατηγική των «ανοικτών συνόρων», στη στρατηγική των εισαγόμενων αλλοδαπών δούλων: Μια στρατηγική του υπερ-εθνικού ιμπεριαλισμού που ΑΦΑΝΙΖΕΙ (έχει αφανίσει) ΟΛΑ τα κεκτημένα της εργατικής τάξης, που ΑΦΑΝΙΖΕΙ (έχει αφανίσει) όλες τις δομές της ταξικής συνείδησης, που πολτοποιεί και διαλύει τους ιστορικούς και εθνικούς ιστούς των κοινωνιών και ρίχνει τις κοινωνίες στα τάρταρα μιας νέας δουλείας, σε αποικίες δουλοκτητικές.


Μόνο οι τυφλοί και οι εγκάθετοι ή οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της «αριστεράς» με τις τεράστιες παρωπίδες δεν μπορούν να διακρίνουν, σήμερα, ότι με τη στρατηγική αυτή της μαζικής εισαγόμενης εισβολής αλλοδαπών δούλων, έχει μεταβληθεί η ελληνική κοινωνία σε μια κοινωνία δουλοκτητικής βαρβαρότητας και κτηνωδίας…

ΤΑ «αντιρατσιστικά» ΦΕΣΤΙΒΑΛ αποτελούν τη μακάβρια «χορωδία» αυτής της νεοταξικής ΦΡΙΚΗΣ: Το «αριστερό» τελετουργικό της άλλοθι…

Διαβάστε πιο αναλυτικά:
«Η «αριστερά» έστρωσε το δρόμο στη νέα δουλεία…»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7426

Ζήτημα 2ον


Με αυτά τα «αντιρατσιστικά» φεστιβάλ
δεν γίνεται μόνο αποδοχή, νομιμοποίηση και εδραίωση των νέων πλανητικών ιδεολογημάτων («αντιρατσισμός», «αντιεθνικισμός», «αντιφασισμός», «πολυπολιτισμικότητα» κ.λπ), ΑΛΛΑ και συγκαλύπτεται ένα ακόμα ΟΥΣΙΩΔΕΣ πολιτικό ζήτημα: Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ και ΦΑΣΙΣΜΟΣ της πλανητικής ιμπεριαλιστικής κακουργίας και των δωσίλογων ανδρεικέλων τους: Αυτός που ζούμε.

Το περιεχόμενο, αλλά και το τελετουργικό αυτών των «αριστερών» φεστιβάλ «αντιρατσισμού», ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ κινείται πάνω στην κρατούσα αντίληψη περί «ρατσισμού», πάνω στην κυρίαρχη αντίληψη του 4ου Ράιχ και των ανδρεικέλων τους.



Με βάση αυτήν την αντίληψη προωθούνται τα ποικίλα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια, η τρομοκράτηση των λαϊκών κινημάτων και η ΦΙΜΩΣΗ τους.


Νερό στο μήλο αυτού καθεστωτικού ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ και ΦΑΣΙΣΜΟΥ εναντίον της Ελλάδας, του λαού της και των ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ρίχνουν αυτά τα «αντιρατσιστικά» φεστιβάλ της «αριστεράς».

Και μόνο αυτή η ΤΑΥΤΙΣΗ μεταξύ των δωσίλογων ανδρεικέλων και της λεγόμενης «αριστεράς» αποδεικνύει περίτρανα ότι αυτή η «αριστερά» δεν είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ, αλλά «αντικαθεστωτικό» γρανάζι, «αντιπολιτευτική» διακόσμηση του κατοχικού καθεστώτος, της νέας αποικίας-ΕΛΛΑΣ.

Διαβάστε πιο αναλυτικά:
α). «Αντιρατσισμός»: Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ του πλανητικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7461

β). Η πολυκέφαλη φρενοβλάβεια του σημερινού ΦΑΣΙΣΜΟΥ»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7477


Ζήτημα 3ον


Τέλος ευθυγραμμίζονται αυτά τα τελετουργικά «αριστερά» θεάματα με τις «αντιλήψεις» του 4ου Ράιχ και των κατοχικών ανδρεικέλων και στο εξής, επίσης ΒΑΣΙΚΟ ζήτημα: Ότι υπάρχει «ρατσισμός» στον ελληνικό λαό και «φασιστικές» απειλές, τύπου Χρυσή Αυγή και CIA.


Ο μόνος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ που υπάρχει είναι αυτός ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, είναι αυτός των δωσίλογων ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ.

Και ο μόνος ΦΑΣΙΣΜΟΣ που επελαύνει είναι αυτός των διεθνών χρηματιστηριακών μαφιών, του πλανητικού κράτους της Νέας Τάξης.


Το να αποδεχόμαστε την «αντίληψη» που στιγματίζει την ελληνική κοινωνία σαν «ρατσιστική» ταυτιζόμαστε ΠΛΗΡΩΣ με τα δωσίλογα ανδρείκελα (που στα λόγια κτυπάμε) και τους Αφέντες τους.

Τα επεισοδιακά κρούσματα βίας που ζούμε σε διάφορες ποικιλίες δεν είναι «ρατσισμός» είναι κρούσματα βίας (αντι-βίας) ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ των Ελλήνων απέναντι στη φρενοβλαβή ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ του καθεστώτος και των πατρόνων του.

ΟΤΑΝ οι μαφίες του χρήματος και τα ανδρείκελά τους έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ζούγκλα, στο «ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ», το να μιλάμε για «ρατσισμό» του ελληνικού λαού δεν είναι απλώς αστείο, αλλά κάτι ακόμα χειρότερο: Είναι υστερική αναπαραγωγή των Ιδεών και των Πρακτικών του πλανητικού φασισμού…

Πιο αναλυτικά επ’ αυτού ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5467.html


Τα ποικίλα φεστιβάλ της «αριστεράς» («αντιρατσιστικά» και άλλα, κάθε πολυπολιτισμικής διαστροφής), ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ, με τις φόρμες του τελετουργικού θεάματος και της δήθεν «προοδευτικότητας», ΟΛΑ τα νοσήματα της υπερ-εθνικής ιμπεριαλιστικής κακουργίας, ΟΛΕΣ τις Ιδέες και τις Πρακτικές του ΦΑΣΙΣΜΟΥ της Νέας Τάξης…



το είδα






<<<     Τι είναι η Ζέα και γιατί απαγορεύτηκε στην Ελλάδα - artFM Radio 



 Γιατί οι πολιτικοί που δεν είναι Εβραίοι πρέπει να φοράνε Γιατί οι πολιτικοί που δεν είναι Εβραίοι πρέπει να φοράνε κιπά;;    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ