Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Η ανατριχιαστική μορφή του «προοδευτισμού»: Κατασκήνωση μικρών αγοριών στις ΗΠΑ τα μαθαίνει να είναι «κορίτσια»!

Ο David Rosenberg, ένας Αμερικανο-Εβραίος αρθρογράφος του περιοδικού Slate, (που έχει εκδότη τον Αμερικανο-Εβραίο David Plotz) έγραψε ένα άρθρο στο οποίο παρουσίασε μια κατασκήνωση αγοριών που έχει σχεδιαστεί για να κάνει πλύση εγκεφάλου σε προεφηβικής ηλικίας αγόρια στον ομοφυλοφιλικό lifestyleενώ συμμετέχει και μια αηδιαστική γυναίκα που παίρνει ομοφυλο-παιδοφιλικές φωτογραφίες από αυτό. 

Διαβάζουμε στο άρθρο, με τίτλο «Μια Κατασκήνωση ‘Αγοριών’ που Επαναπροσδιορίζει τα Φύλα» (“ABoysCamptoRedefineGender”): 


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών, η φωτογράφος Lindsay Morris έχει καταγράψει μια τετραήμερη κατασκήνωση για αγόρια που «δεν συμβαδίζουν με το φύλο τους» και τους γονείς τους. 


Η κατασκήνωση "You Are You" (το όνομα έχει αλλάξει για να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή των παιδιών), είναι για «γονείς που δεν έχουν ένα 3χρονο αγόρι με επιβεβαιωμένο φύλο που θέλει να φορά ψηλά τακούνια και ενδιαφέρεται για τα κοριτσίστικα παιχνίδια και όχι τα αγορίστικα», λέει η Morris γελώντας.


Είναι επίσης ένα μέρος για τους γονείς και τα παιδιά που
μπορούν να αισθάνονται προστατευμένοι σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την ελεύθερη έκφραση. 


«Τα παιδιά δεν χρειάζεται να κοιτάζουν ποιος τους κοιτάει και δεν τους απασχολεί η φύλαξη. Σε αυτές τις τέσσερις ημέρες, τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία και είναι περιτριγυρισμένα από τα μέλη της οικογένειας που τα υποστηρίζουν», δήλωσε η Μόρις. 




 


Η Morris δήλωσε ότι ο φωτογραφικός της στόχος είναι «να παρουσιάσει το πνεύμα αυτών των αγοριών που λάμπουν». Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους «λάμπουν» τα παιδιά είναι μέσα από επιδείξεις μόδας στην κατασκήνωση που είναι κάτι το δημοφιλές και για τις οποίες οι κατασκηνωτές έρχονται καλά προετοιμασμένοι. 


"Κάποια προετοιμάζονται όλο το χρόνο, και άλλα δημιουργούν τα δικά τους φορέματα με τις μητέρες ή τους φίλους της οικογένειας," δήλωσε η Μόρις. «Το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός είναι πραγματικά κάτι απίστευτο. Επίσης, μπορεί να είναι πολύ συγκινητικό για τους γονείς, ειδικά για τις οικογένειες που είναι νέες στην κατασκήνωση και αντιμετωπίζουν αυτό το είδος της αποδοχής της ομάδας για πρώτη φορά. " 


Οι γονείς παίζουν σημαντικό ρόλο στην οργάνωση των δραστηριοτήτων της κατασκήνωσης. Στη φωτογραφία : ένα παιδί περιμένει τη σειρά του για την επίδειξη μόδας. Τα παιδιά κοινωνικοποιούνται και σε αυτό το υποστηρικτικό περιβάλλον εκφράζονται ελεύθερα. 




ΚΟ:


Στο παρελθόν (2006) είχε γίνει σάλος στις ΗΠΑ (και είχε κυκλοφορήσει και ανάλογο ντοκιμαντέρ υπό τον τίτλο ‘JesusCamp’ που είχε πάρει «λαμπρές κριτικές») για μία κατασκήνωση παιδιών που είχε στήσει μια πεντηκοστιανή ιεραπόστολος στην Βόρεια Ντακότα, η οποία κατηγορήθηκε ότι έκανε πλύση εγκεφάλου στα παιδιά και τους καλλιεργούσε την ιδέα μιας «χριστιανικής τζιχάντ». Η κατασκήνωση μετά το σάλο έκλεισε. 


Ανάλογα περιστατικά «σάλου» της κοινής γνώμης έχουν υπάρξει με «ακροδεξιές» ή «νεοναζιστικές» κατασκηνώσεις για παιδιά. Το 2009 το γερμανικό κράτος απαγόρευσε μια τέτοια κατασκήνωση κοντά στο Rostock, γιατί κατηχούσε τα παιδιά στον «ρατσισμό» και τη «φυλετική καθαρότητα». 


Εδώ όμως δεν γίνεται λόγος για «σάλο»,αλλά για «συγκίνηση», «λάμψη» και «ελευθερία έκφρασης». Ποιος εγγυάται ότι αυτά τα παιδάκια δεν έχουν πέσει θύματα πλύσης εγκεφάλου από γονείς «υπερ-προοδευτικούς», ακατάλληλους ή απλά διεστραμμένους; Ποιος ανεγκέφαλος μιλάει για μη «επιβεβαιωμένο φύλο» και μάλιστα σε ένα τρίχρονο;; Πόσο ακόμα θα προχωρήσει η προώθηση της ομοφυλοφιλίας χάριν δήθεν της «αποδοχής»;   




Πως γίνεται προ-εφηβικής ηλικίας παιδιά που δεν αντιμετωπίζουν ακόμη σεξουαλικές επιθυμίες, να πρέπει να «επιλέξουν» να είναι τρανσεξουαλικοί ομοφυλόφιλοι. Αν πραγματικά εκφράζουν έναν τρασεξουαλισμό δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ιατρικά; Τις περισσότερες φορές μια τέτοια συμπεριφορά είναι το αποτέλεσμα σεξουαλικής κακοποίησης, και καθώς οι γονείς στέλνουν τα παιδιά τους σε αυτή την κατασκήνωση ενθαρρύνουν και επικυρώνουν την ιδέα της μετατροπής των αγοριών τους σε ναυάγια – ανθρώπινες σκιές - το πιθανότερο είναι να είναι εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για τη σεξουαλική τους κακοποίηση. Το να καταστρέφεις σκόπιμα ένα παιδί με τον τρόπο αυτό – να του συνθλίβεις εντελώς την ψυχή – δεν είναι η χειρότερη μορφή παιδικής κακοποίησης; 


Οι φωτογραφίες που αυτό το άτομο, η Morris, πήρε από αυτά τα παιδιά δείχνουν ότι σκόπιμα τα παιδιά σεξουαλικοποιούνται, αποδεικνύοντας ότι το όλο θέμα είναι εντελώς παιδοφιλικό στη φύση του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ