Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Πολύ σημαντικό άρθρο, εν είδει χρονικού της "πανδημίας", μεταφρασμένο στα ελληνικά: "Τα Απατηλά Τεστ PCR Και Προδότες Πολιτικοί Οδήγησαν Ολόκληρο Τον Κόσμο Στη Τυραννία Των Lockdowns"

Εισαγωγή: τα έχουμε αναδείξει κι εμείς, βάσει στοιχείων και εύλογων συμπερασμάτων που δεν μπορεί να επικαλύψει εύκολα η γλίτσα του τηλε-Παράλογου. Θυμήσου αγαπητέ αναγνώστη:


Τα Απατηλά Τεστ PCR Και Προδότες Πολιτικοί Οδήγησαν Ολόκληρο Τον Κόσμο Στη Τυραννία Των Απαγορευτικών (Lockdowns)


Δημοσιεύτηκε την 18 Δεκεμβρίου 2020 από τον Ethan Huff , φιλοξενούμενο συγγραφέα, δείτε το άρθρο εδώ: Fraudulent PCR Testing and Treasonous Politicians Led Entire World Into Lockdown Tyranny  https://humansarefree.com/2020/12/fraudulent-pcr-testing-and-treasonous-politicians-led-entire-world-into-lockdown-tyranny.html [1]


Λίγες εβδομάδες πριν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου εξαναγκαστεί σε υποχρεωτικό Απαγορευτικών λόγω του φόβου για τον κορονοϊό του Wuhan (COVID-19) , το περιοδικό Eurosurveillance δημοσίευσε μια ψευδή μελέτη που ανακοίνωνε την άφιξη του διαβόητου τεστ PCR, το οποίο κηρύχθηκε το πρώτο διαγνωστικό στον κόσμο εργαλείο για την διάγνωση της COVID-19.

Ασυζητητί, το τεστ PCR εγκρίθηκε αμέσως από τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Tedros Adhanom - παρεμπιπτόντως τον πρώτο μη-ιατρό, ηγέτη του βραχίονα των Ηνωμένων Εθνών - ο οποίος το προώθησε ως μια λύση στο πρόβλημα της «Plandemic» (προμελετημένης ψευτοπανδημίας). Από τότε, ωστόσο, μάθαμε ότι το τεστ PCR είναι καθαρή Ψευδοεπιστήμη και εντελώς απατηλή.

Δοκιμή Coronavirus. Το Hand In Gloves κρατά έναν δοκιμαστικό σωλήνα με μια κορώνα.

Οι συγγραφείς της μελέτης, ο Dr.Christian Drosten, από το Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μαζί με αρκετούς συναδέλφους του από το Ινστιτούτο Ιολογίας του Βερολίνου στο νοσοκομείο Charité και μια μικρή εταιρεία βιοτεχνολογίας του Βερολίνου, γνωστή ως TIB Molbiol Syntheselabor GmbH, ισχυρίστηκαν ότι κατά κάποιον τρόπο μπορούσαν να παρουσιάσουν ένα αποτελεσματικό διαγνωστικό τεστ για τη COVID-19 λίγες μέρες μετά την πρώτη εμφάνιση του «νέου ιού» στο Wuhan της Κίνας.
 Και ένα μεγάλο μέρος του κόσμου τους πίστεψε, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών ηγετών όπως η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel και ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau, και οι δύο αυτοί αμέσως, βύθισαν τα έθνη τους σε μια παράσταση οργουελικού τρόμου, επιβολής παράλογων εντολών «μείνετε στο σπίτι», «φοράτε μάσκες» υποβάλλοντας τους πολίτες τους σε ένα αχαλίνωτο μαρτύριο Φόβου. Ο Πρόεδρος Donald Trump κήρυξε επίσης εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αν και ποτέ δεν επέβαλλε είτε τα αναγκαστικά τεστ είτε την μασκοφορία.
 Ωστόσο, πολλοί πολιτικοί πολιτείας και τοπικών πολιτών ενστερνίσθηκαν το αφήγημα ότι το τεστ PCR ήταν «απαραίτητο» για τον εντοπισμό «κρουσμάτων» της COVID-19, χρησιμοποιώντας αυτό ως δικαιολογία για την επιβολή υποχρεωτικών Απαγορευτικών, διαταγών μασκοφορίας, κλεισίματος επιχειρήσεων και άλλων σοβαρών οικονομικών διαταραχών που έχουν καταστρέψει τη βιωσιμότητα του έθνους μας.
 
 Περίπου 10 μήνες μετά τη δημοσίευση αυτής της μελέτης-πρωτοκόλλου του τεστ PCR, είκοσι τρεις (23) εξαιρετικά διεθνώς σεβαστοί ιολόγοι, μικροβιολόγοι και άλλοι επιστήμονες αντιτάχθηκαν, ζητώντας από την Eurosurveillance να την ανακαλέσει αμέσως.
 Αυτοί οι εμπειρογνώμονες δημοσίευσαν επίσης τη δική τους αναθεώρηση από ομοτίμους (peer-reviewed analysis) που αποδομεί πλήρως τους ψευδείς ισχυρισμούς της εργασίας Drosten et al.
 Η αναθεώρηση των ομοτίμων κατηγόρησε τον Drosten και την ομάδα του για «θανατηφόρα» επιστημονική ανικανότητα και το τεστ PCR τους ως θεμελιωδώς ελαττωματικό.
Επισημαίνει επίσης το γεγονός ότι η αρχική μελέτη δεν αξιολογήθηκε ποτέ από ομοτίμους πριν από τη δημοσίευσή της στο Eurosurveillance, ενώ η αξιολόγηση από ομοτίμους είναι η «Μέθοδος Αναφοράς» (gold standard) της αξιόπιστης επιστήμης.

Η εργασία Corman-Drosten, όπως αποκαλείται τώρα, υποβλήθηκε στο περιοδικό Eurosurveillance στις 21 Ιανουαρίου, έγινε δεκτή για δημοσίευση στις 22 Ιανουαρίου και δημοσιεύθηκε διαδικτυακά στις 23 Ιανουαρίου.
Ακόμη και πριν από τη δημοσίευση της εργασίας, ο ΠΟΫ στη διάσκεψη του στις 17 Ιανουαρίου στη Γενεύη συνέστησε επίσημα το τεστ PCR (βάσει του πρωτοκόλλου Corman-Drosten) ως έναν σίγουρο τρόπο αναγνώρισης του COVID-19. Το γεγονός αυτό υποδεικνύει ότι η ίδια η εργασία-πρωτόκολλο ήταν μια απλή τυπικότητα, και ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες ήδη γνώριζαν τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια βάσει του πολεμικού σχεδίου τους που θα εξαπέλυαν εναντιον των ανθρωπότητας.


«Το δημοσιευμένο πρωτόκολλο RT-qPCR για την ανίχνευση και τη διάγνωση του 2019-nCoV και το δοκίμιο υποφέρουν από πολλά τεχνικά και επιστημονικά σφάλματα, όπως ανεπαρκής σχεδιασμός εκκινητών, προβληματικό και ανεπαρκές πρωτόκολλο RT-qPCR και απουσία ακριβούς διαδικασίας επικύρωσης του τεστ», αναφέρει η ομάδα των ειδικών εμπειρογνωμόνων κριτικών για την εργασία Corman-Drosten του τεστ PCR.
«Ούτε το τεστ που παρουσιάστηκε ούτε το ίδιο το δοκίμιο πληρούν τις προϋποθέσεις για μια αποδεκτή επιστημονική δημοσίευση. Επιπλέον, παραλείπονται και δεν αναφέρονται σοβαρές συγκρούσεις συμφερόντων των συγγραφέων.»

Ορισμένες Plan-demic Εξελίξεις Που Δεν Είχαν Συμβεί Ακόμη, Αλλά ήταν, Μυστηριωδώς, Γνωστές Εκ Των Προτέρων Στους πολιτικούς που Επέβαλλαν τα Απαγορευτικά και τις Μασκοφορίες


Στις 21 Ιανουαρίου όταν η μελέτη Corman-Drosten υποβλήθηκε στην Eurosurveillance για δημοσίευση, υπήρχαν μόνον έξι (6) θάνατοι που αποδόθηκαν στη COVID-19 παγκοσμίως, όλοι στη Wuhan.
Και με κάποιον ανεξήγητο τρόπο, οι συγγραφείς της εφημερίδας ισχυρίσθηκαν, ήδη, ότι τα εργαστήρια δημόσιας υγείας αντιμετώπιζαν «μια πρόκληση». Λάβετε υπόψη ότι εκείνη την εποχή, δεν υπήρχαν ουσιαστικά στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι η επιδημία είχε εξαπλωθεί πέραν της Wuhan.

Το πολιτικό κατεστημένο αμέσως συντάχθηκε με το Ψέμα, «γράφοντας» το σενάριο σε πραγματικό χρόνο, όπως συνέβαινε, επειδή σφόδρα πιθανολογείται ότι εγνώριζαν εκ των προτέρων ότι η Plandemic θα γίνει τελικά παγκόσμια.
Πολλοί από αυτούς παρακολούθησαν ή τουλάχιστον γνώριζαν για την «πανδημική άσκηση» του Bill Gates στο «Event 201» , η οποία πραγματοποιήθηκε [μόλις 6 εβδομάδες] πριν από την αναφορά στα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης (mainstream media), των πρώτων περιπτώσεων COVID-19.

Τώρα γνωρίζουμε ότι ορισμένοι αξιωματούχοι της «δημόσιας υγείας» όντως ωφελήθηκαν οικονομικά από το ψευδές και απατηλά κατασκευασμένο πρόγραμμα των διεξαγωγών του τεστ PCR, εισπράττοντας μια επιταγή για κάθε τεστ που επωλείτο.

Ο Drosten, που θεωρείται η γερμανική εκδοχή του Anthony Fauci, είναι ένας πολιτικός προϊστάμενος που κερδίζει χρήματα κάθε φορά που πωλείται ένα τεστ PCR, ακόμη και όταν τα αποτελέσματα αποδεικνύονται ψευδώς θετικά - κάτι που συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά.
Συνολικά, η έκθεση Borger που αμφισβητεί την ψευδοεπιστημονική εργασία-πρωτόκολλο Corman-Drosten εντοπίζει "δέκα μοιραία προβλήματα" της, ένα από τα πιο εντυπωσιακά είναι το γεγονός ότι οι εκ προθέσεως λανθασμένες αλληλουχίες εκκινητών και ανιχνευτών που χρησιμοποιούνται στα τεστ PCR τους επιτρέπουν να εμφανισθούν «αρκετές διαφορετικές εναλλακτικές αλληλουχίες εκκινητών που δεν σχετίζονται με το SARS-CoV-2.»
Αυτό «δεν είναι κατάλληλο ως Τυποποιημένη Διαδικασία Λειτουργίας-ΤΔΛ (SOP)-πρωτόκολλο», ισχυρίζεται ο Borger και η ομάδα του, προσθέτοντας ότι αυτές οι «απροσδιόριστες θέσεις (αλληλουχίες) θα έπρεπε να είχαν σχεδιαστεί με σαφήνεια».
«Το RT-PCR δεν συνιστάται για πρωτογενή διάγνωση λοίμωξης», καταλήγουν. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το τεστ RT-PCR που χρησιμοποιείται στην κλινική ρουτίνα για την ανίχνευση της COVID-19 δεν ενδείκνυται για τη διάγνωση COVID-19 σε ρυθμιστική βάση», προσθέτουν. Ακόμα πιο καταδικαστικό είναι το γεγονός ότι το τεστ PCR δεν διαθέτει κατάλληλο για την αναγνώριση ενός αποτελέσματος είτε ως θετικού είτε ως αρνητικού.
Δεν ορίζει καν τις παραμέτρους για το τι θα αποτελούσε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα, πράγμα που σημαίνει ότι το τεστ PCR είναι βασικά ένα που παριστάνει το παιχνίδι- «διαγνωστικό εργαλείο» που παράγει ψεύτικα αποτελέσματα, προκειμένου να προωθήσει μια άθλια ατζέντα, αυτήν της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» (Global Reset) .

Δικτυογραφία: [1].-- Lockdowns Do Not Control the Coronavirus: The Evidence – AIER https://www.aier.org/article/lockdowns-do-not-control-the-coronavirus-the-evidence/

Το δανειστήκαμε από το scripta---manent

 το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ