Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Κακόβουλη εμβολιαστική βλασφημία: Μια ειρωνική πρόταση επανεισαγωγής του παλαιού άρθρου 198 στον νέο Ποινικό Κώδικα

Κωνσταντίνος Βαθιώτης,

*** Κακόβουλη εμβολιαστική βλασφημία: Μια ειρωνική πρόταση επανεισαγωγής του παλαιού άρθρου 198 στον νέο Ποινικό Κώδικα ***

Κάνοντας βραδινή περιπολία ένα τάγμα της υγειονομικής δικτατορίας του έτους 20ΧΧ σκοντάφτει στο ακόλουθο υβριστικό σύνθημα, που είναι γραμμένο με ανεξίτηλο μαρκαδόρο πάνω σε πινακίδα επί της Μαραθώνος κοντά στην έξοδο των διοδίων της Αττικής οδού:

«Γαμώ το εμβόλιο».

Ο αρχηγός του φασιστικού τάγματος απαθανατίζει την αδιανόητη ύβρη και στέλνει τη σκανδαλιστική φωτογραφία στον τσάρο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στο οποίο δεν έχει τοποθετηθεί ειδικός της νομικής αλλά της ιατρικής επιστήμης, άρα ένας μη-ειδικός.

Μόλις αντικρίζει το επίμαχο σύνθημα ο, με βάση τις ιατρικές γνώσεις του, ανάποδα τοποθετημένος Υπουργός σε σχέση με τον Υπουργό Υγείας που έχει νομικές γνώσεις (αλλά τις ξεπούλησε στον βωμό του νεοταξίτικου σχεδιασμού εξολόθρευσης και καταδυνάστευσης των Ελλήνων), παίρνει ανάποδες και δρα άμεσα, εισηγούμενος την επαναφορά του καταργηθέντος εγκλήματος της κακόβουλης βλασφημίας του άρθρου 198 ΠΚ, αφού υποστεί το αναγκαίο λίφτινγκ. 

Μάλιστα, από τους φωστήρες της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής ζητά να εισαχθεί σε κακουργηματική μορφή, της οποίας το πεδίο εφαρμογής θα καταλαμβάνει μόνο τα εμβόλια, ώστε να μην κινδυνεύει με τιμωρία ο κάθε Μόσιαλος που επιτίθεται κατά του Τριαδικού Θεού.

Στο νομοσχέδιο που φέρει τον τίτλο “Αυξημένη προστασία της εμβολιαστικής ανεξιθρησκίας – Καμία ανοχή στους βλάσφημους αρνητές των εμβολίων”, η νομοτυπική υπόσταση του προτεινόμενου ιδιώνυμου εγκλήματος για την θωράκιση του νέου “Θεού-εμβολίου” έχει καταστρωθεί ως εξής:

Τίτλος: Άρθρο 198 – Κακόβουλη εμβολιαστική βλασφημία 

«1. Με κάθειρξη τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο τον Θεό-εμβόλιο».
2. Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παραγράφου 1, εκδηλώνει δημόσια με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα εμβόλια, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.
3. Η αναγραφή υβριστικών συνθημάτων κατά των εμβολίων σε δημόσιους χώρους με χρήση ανεξίτηλου μαρκαδόρου θεωρείται επιβαρυντική περίσταση».

Στην Αιτιολογική Έκθεση για την τροποποίηση του φουτουριστικού Ποινικού Κώδικα αξιοποιείται ένα χωρίο από τη μικρή πραγματεία του Αββάς Ντινουάρ “Η τέχνη της σιωπής” (μτφ.: Τ. Τόλια, εκδ. Καστανιώτη, Αθήνα 2007, σελ. 103), όπου ο συγγραφέας αναφέρει ότι:

«Η σιωπή είναι […] εκείνη που αξίζει στα ακόλαστα και διεφθαρμένα μυαλά. Κι αν εκείνα δεν την επιλέξουν, είναι χρέος μας, για τη θρησκεία και για την υγιή πολιτική, να τα εξαναγκάσουμε με αποτελεσματικά μέτρα. Έναν άνθρωπο που προσβλήθηκε από μεταδοτική ασθένεια τον διώχνουμε από την κοινωνία για το καλό της ίδιας της κοινωνίας».

Η νέα διάταξη ψηφίζεται από όλα τα μεγάλα κόμματα του ελληνικού κΥνοβουλίου. Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου o πρωθυπουργός της Ελλάδος Πατερκούλης Μαριονετάκης δηλώνει πανευτυχής που η Ελλάδα γίνεται η πρώτη ιατροφασιστική χώρα η οποία προσθέτει μία ακόμη διάταξη στο νομικό της οπλοστάσιο για τη θωράκιση της εμβολιαστικής λατρείας απέναντι στους ψεκασμένους αντιφρονούντες.

Κλείνει, μάλιστα, την ομιλία του με μία καινοτόμο ιδέα:

Όσες εικόνες του Χριστού έχουν ξεμείνει από το … αναχρονιστικό παρελθόν κρεμασμένες μέσα στο κοινοβούλιο αλλά και σε κάθε δημόσιο κτήριο, πρωτίστως σε σχολεία και δικαστήρια, να αντικατασταθούν με κάδρα στα οποία θα απεικονίζεται μια σύριγγα και δίπλα της ένας μπουκαλάκι εμβολίων κατά προτίμηση της Pfizer! Γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά στην τελευταία αποστροφή του λόγου του:

Ο νέος Θεός της Ελλάδος είναι ο δισυπόστατος Θεός εμβόλιος!

Στο άκουσμα της φράσης του αυτής, οι μασκοφορεμένοι οσφυοκάμπτες βουλευτές του σηκώνονται ενθουσιασμένοι από τα έδρανα και χειροκροτούν τον Μαριονετάκη, ενόσω αυτός παθαίνει ένα ακόμη μιστερμπινικό παραλήρημα με τους φρικαλέους οφθαλμούς του να στριφογυρίζουν δίκην καρικατούρας στο εμετικό πρόσωπό του.

Η παραπάνω ιστορία θα μπορούσε να είναι ο πυρήνας ενός δυστοπικού διηγήματος γραμμένου για την Ελλάδα του 2050. 

Δυστυχώς, το διήγημα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά όσον ούπω εντός του εφιαλτικού έτους 2022.

Μέχρι να θεσπισθεί το νέο άρθρο 198 ΠΚ, οι… αλλόθρησκοι μπορούν άφοβα να μιμηθούν τον συγγραφέα του συνθήματος πάνω στην πινακίδα της οδού Μαραθώνος, επαναλαμβάνοντας τις φράσεις:

«Γαμώ το εμβόλιο / Γαμώ τον Θεό εμβόλιο».

ΥΓ: Στον Θαυμαστό Ανάποδο Κόσμο της εποχής του κορωνοϊού, ανεξιθρησκία σημαίνει ειδωλολατρία, ενώ αλλόθρησκοι είναι οι χριστιανοί ορθόδοξοι που υφίστανται τον αναβαθμισμένο-υβριδικό διωγμό τους!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ