Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Δεν θα το παίξουν στα κανάλια ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!!! Δείτε τι συνέβη στην Ουάσινγκτον – ΑΦΘΟΝΑ ΒΙΝΤΕΟ

Λοιπόν πόσοι γιατροί υποστηρίζουν τα εμβόλια mRNA για τον COVID;;; Μετά και από αυτό ας απαντήσουν οι τηλέ-ειδικοί στον κόσμο!!!

Μια ομάδα γιατρών και άλλων ιατρικών εμπειρογνωμόνων συγκεντρώθηκε στην Ουάσιγκτον την Δευτέρα για μια συζήτηση σε πάνελ σχετικά με τον Covid-19 με οικοδεσπότη τον γερουσιαστή Ρον Τζόνσον (R-WI).

Οι Πρόκειται για τους Dr. Robert Malone, Dr. Peter McCullough, Dr. Bret Weinstein, Dr. Jay Bhattacharya, Dr. Ryan Cole, Dr. Harvey Risch, Dr. George Fareed, Dr. Pierre Kory, Dr. Richard Urso, Dr. Paul Marik, Dr. Aaron Kheriaty και Dr. David Wiseman.

Ο γερουσιαστής Johnson μετέδωσε τη συζήτηση στο πάνελ ζωντανά στο Rumble, καθώς άλλα μέσα θα λογόκριναν πιθανώς την συνομιλία.

Η συζήτηση διάρκειας 3 ωρών ήταν γεμάτη από πληροφορίες που

πρέπει να ακούσει ο κόσμος καθώς η πλειοψηφία των ομιλητών δέχτηκε επίθεση και φίμωση, όπως είπαν.

Κάποια στιγμή, ο καρδιολόγος Dr McCullough ζήτησε από τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους επιστήμονες και άλλους παρευρισκόμενους να σηκώσουν τα χέρια τους αν είχαν αντιμετωπίσει «λογοκρισία, εκφοβισμό ή επαγγελματικά αντίποινα» ως αποτέλεσμα» της υπεράσπισης των ασθενών.

«Θέλω αυτό να ηχογραφηθεί», συνέχισε καθώς η πλειοψηφία των ανθρώπων στην αίθουσα σήκωσαν τα χέρια ψηλά. «Το 80% αυτού του δωματίου έχουν βιώσει κάτι αρνητικό στη ζωή τους προσπαθώντας να προωθήσουν και να βοηθήσουν με συμπόνιατους ασθενείς».

Ο Δρ. Malone έθιξε την παραλλαγή Omicron, λέγοντας: «Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι που η Omicron έχει τόσο χαμηλό κίνδυνο για ασθένεια και θάνατο. Ωστόσο, έχει ένα προειδοποιητικό σημάδι: Η Omicron δεν είναι μόνο ανθεκτική στο εμβόλιο, αλλά η μολυσματικότητά της φαίνεται να διευκολύνεται από το εμβόλιο».

Ο Dr Malone και άλλοι συμμετέχοντες μίλησαν επίσης για τα εμβολιασμένα άτομα που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να κολλήσουν την παραλλαγή Omicron από τα μη εμβολιασμένα άτομα.

Ο Δρ Pierre Kory είπε ότι υπήρξε μια «συντονισμένη επίθεση, που δημιουργούσε φόβο», και εμπόδισε τους γιατρούς να χρησιμοποιήσουν έγκαιρες θεραπείες για την καταπολέμηση του Covid από φόβο μήπως χάσουν την δουλειά τους ή την ιατρική τους άδεια.

Κατά τη διάρκεια ενός άλλου μέρους του ομαδικού πάνελ, ο Δρ. Paul Marik έδωσε μια επισκόπηση του τρόπου, με τον οποίο εγκρίθηκε το τοξικό φάρμακο Remdesivir για χρήση ως θεραπεία για τον COVID-19.

Ειπώθηκαν πολλά πράγματα, τα οποία ούτε κατά διάνοια θα ακουστούν στα κανάλια, στα οποία ο κόσμος ακούει μόνο πλαστικούς χειρούργους, τηλέ-ειδικούς και συνδικαλιστές.

Το el.gr βρήκε κάποια αποσπάσματα και τα παραθέτει δημοσιογραφικά μέσα και έξω από το Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον!

DR RYAN COLE: Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ TΟΥ COVID ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:

Η Δρ. Christina Parks συζητά την άνιση πρόσβαση στην περίθαλψη κατά τη διάρκεια του COVID-19 και πώς επηρέασε προσωπικά την ίδια και την οικογένειά της:

MALONE ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΚΡΟΝ: ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ

Ο Dr McCullough από τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους επιστήμονες και άλλους παρευρισκόμενους να σηκώσουν τα χέρια τους αν είχαν αντιμετωπίσει «λογοκρισία, εκφοβισμό ή επαγγελματικά αντίποινα» ως αποτέλεσμα» της υπεράσπισης των ασθενών:

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID:

Paul Alexander, PhD -Ερευνητής υγείας HHS-ΝΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ:

OΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ:

Ο Dr Ρόμπερτ Μαλόουν ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ COVID σε 2 λεπτά – ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ:

Γερουσιαστής Ron Johnson: Ο PierreKory λέει ότι οι πολιτικές μας για τον COVID βάζουν τα κέρδη πάνω από τους ασθενείς. Αυτό είναι διαφθορά:

el.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ