Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για τους «θρόμβους» σε εμβολιασμένους νεκρούς...

 

Ο σημερινός υποχρεωτικός εμβολιασμός προκαλεί περίεργους θρόμβους αίματος... 

Είναι πλέον γνωστό ότι τα άτομα που έχουν «εμβολιαστεί» κατά του κορωνοϊού μπορεί να σχηματίσουν θρόμβους.

Στη χώρα μας δεν επιτρέπεται να ταριχεύονται πτώματα. Σε άλλες χώρες η προσέγγιση είναι διαφορετική. Είναι μάλιστα αρκετά συνηθισμένο σε χώρες όπως η Αμερική και ο Καναδάς.

Εκεί υπάρχουν ειδικοί που ασχολούνται επαγγελματικά με την ταρίχευση νεκρών και ένας από αυτούς είναι ο Richard Hirschman.

Στο παρακάτω βίντεο συνομιλεί με την Δρ. Η Jane Ruby και μιλάει για μερικές περίεργες ανακαλύψεις που έχει κάνει στα αιμοφόρα αγγεία των νεκρών τον τελευταίο καιρό.

Κατά την ταρίχευση, ένα συντηρητικό υγρό εισάγεται στο σώμα μέσω του αγγειακού συστήματος. Το υγρό σταθεροποιεί τις πρωτεΐνες του ίδιου του σώματος, πράγμα που σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να ξεκινήσει η αποσύνθεση, έτσι ώστε η φυσική αποσύνθεση να επιβραδύνεται.

Για να γίνει αυτό δυνατό, αφαιρείται το αίμα και ο Ρίτσαρντ μερικές φορές αντιμετώπιζε πολύ περίεργα πράγματα όπως φαίνεται στην επόμενη εικόνα.

Αυτό είναι ένα μακρύ σκέλος που προέρχεται από μια φλέβα στη βουβωνική χώρα και είναι το μήκος του ποδιού του νεκρού.

Ο Ρίτσαρντ εξηγεί ότι εάν υπάρχει θρόμβος αίματος και τον πιάσετε, θα διαλύσει και θα πάρει ξανά το σχήμα του κανονικού αίματος.

Αυτό δεν συμβαίνει απολύτως με αυτούς τους τύπους θρόμβων και σε αυτό το παράδειγμα αυτός προέρχεται από ένα εμβολιασμένο άτομο.

Dr. Jane Ruby, Strange Things in Blood Vessels
Τα παραπάνω δεν συμβαίνουν μόνο σε ένα άτομο. Ο Hirschman το έχει δει πολλές φορές και επειδή του φαινόταν περίεργο, επικοινώνησε με τους συναδέλφους του. Εκεί του είπαν ότι όλοι είχαν την ίδια εμπειρία.

Θρόμβοι αίματος που στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου θρόμβοι, αλλά ένα είδος ελαστικών κλώνων. Τα μεγαλύτερα και μακρύτερα από αυτά τα σκέλη προέρχονται από φλέβες. Εμφανίζονται και στις αρτηρίες, αλλά σε μικρότερο βαθμό και μικρότερη.

Ο Hirschman άρχισε να παρατηρεί κάτι τέτοιο από τις αρχές του περασμένου έτους. Οι γιατροί δεν θα δουν ποτέ τέτοια πράγματα, ακόμα κι αν βγάζουν αίμα.

Συνεχίζει λέγοντας ότι είδε στο μικροσκόπιο εικόνες αίματος από εμβολιασμένους και ότι σκέφτηκε: «Αυτό ακριβώς βλέπω κι εγώ».

Ο Richard έχει επίσης ελέγξει τους συναδέλφους του και κανείς δεν έχει δει κάτι παρόμοιο πριν ξεκινήσουν τον εμβολιασμό. Επιπλέον, βλέπει τον αριθμό των περιπτώσεων στο ιατρείο του να αυξάνονται.

Αν τώρα ταριχεύει τέσσερις ανθρώπους την ημέρα, τότε τουλάχιστον δύο από αυτούς έχουν αυτού του είδους τα περίεργα νήματα στα αιμοφόρα αγγεία τους.

Φυσικά, ο Hirschman δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν αυτό οφείλεται στα εμβόλια, αλλά αν είναι τα πράγματα έτσι, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Αυτό, απλώς και μόνο επειδή τεράστιοι αριθμοί ανθρώπων θα πεθάνουν, επειδή δεν μπορείτε να ζήσετε με αυτά τα πράγματα στις αρτηρίες σας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι πολλά από τα θύματα φαίνεται επίσης να πεθαίνουν από τα περιβόητα πλέον καρδιακά επεισόδια και εγκεφαλικά.

Γεγονός είναι ότι ο αριθμός των περιπτώσεων που συμβαίνουν τα παραπάνω αυξάνεται κάθε μήνα που περνά. Και να σκεφτεί κανείς ότι τώρα κάνουν στα μικρότερα παιδιά ενέσεις με τα ονομαζόμενα «εμβόλια κορωνοϊού».  

 
KORAKAS NEWS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »