Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

“Η Ελλάδα αποδίδει σχεδόν όλους τους θανάτους, ακόμα και αν κάποιος έχει μολυνθεί και δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα, στον κορωνοϊό” !!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ;;; Ο ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!!!! Ο “ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ” ΤΟΥ “ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ” !!! ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΟΛΑ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!! ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ !!!

 Screenshot_377

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Απίστευτες παραδοχές στον Alpha, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, από τον πνευμονολόγο Νίκο Τζανάκη. Έναν από τους “σκληροπυρηνικούς” επιστήμονες της κυβέρνησης.

[ΕΔΩ από το 2:54:04]

Στο πάνελ στο οποίο ήταν η Ματίνα Παγώνη και ο Νίκος Τζανάκης, ετέθη το θέμα του μεγάλου ακόμη αριθμού θανάτων “από κορωνοϊό”.

Και όταν πήρε το λόγο ο πνευμονολόγος, έριξε την πυρηνική βόμβα.

Τι είπε;

Ότι πρέπει να αναζητήσουμε τις αιτίες για το μεγάλο αυτό αριθμό. Και η βόμβα ήταν ότι τις αιτίες δεν τις αναζήτησε στη φύση, τη μεταδοτικότητα και τη φονικότητα του ιού. Αλλά πρωτίστως στον “αυστηρό ορισμό” που δίνει η Ελλάδα στο “τι ορίζουμε θάνατο από κορωνοϊό” !!

Η Ελλάδα ακολουθεί, μας είπε, τον ορισμό του Π.Ο.Υ., ενώ άλλες χώρες δεν το κάνουν.

Φυσικά αυτό δεν θα αποτελέσει άλλοθι σε κανένα δικαστήριο στις δίκες που θα έρθουν.

Ο Π.Ο.Υ. μπορεί να ορίσει θάνατο “από κορωνοϊό” και την αυτοκτονία.

Θα το ακολουθήσεις; 

Και εγώ θυμάμαι ακόμα την απάντηση του Νίκου Σύψα στην ερώτησή μου για την παραδοχή του Π.Ο.Υ. τον Ιούνιο του

2020, δια της Maria Kerhove, ότι οι ασυμπτωματικοί μεταδίδουν “εξαιρετικά σπάνια”, στο πειθαρχικό συμβούλιο του Ι.Σ.Α. Και το πόσο απαξιωτικά μίλησε για τον Π.Ο.Υ. Ποτέ δεν ήταν πανάκεια οι θέσεις του Π.Ο.Υ. για τους “ειδικούς” μας.

Και πάμε να δούμε τις τρομακτικές παραδοχές που ακολούθησαν.

“Η Ελλάδα αποδίδει σχεδόν όλους τους θανάτους, ακόμα και αν κάποιος έχει μολυνθεί και δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα, στον κορωνοϊό” !!!

“Ακόμα και αν έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα” !!!

Η παραδοχή Τσιόδρα για τις “εγκεφαλικές αιμορραγίες” στο αποκορύφωμά της !!!

ΤΡΟΜΟΣ !!!

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!

Γιατί, κύριε Τζανάκη, ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ του πληθυσμού στηρίζεται ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ !!!

Αν δεν υπήρχε η τεράστια λίστα των θανάτων από ΚΟΡΩΝΟΪΟ, πώς θα προσπαθούσε αρχικά να πείσει τους Έλληνες, στη συνέχεια να τους εκβιάσει και στο τέλος να τους υποχρεώσει ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ;;;

ΧΩΡΙΣ τη λίστα των θανάτων από κορωνοϊό ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ,

ώστε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ για το μαζικό εμβολιασμό του ελληνικού πληθυσμού !!!

Και έρχεστε και μας λέτε μετά από τόσους μήνες ότι ΟΡΙΖΑΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ τους θανάτους από κορωνοϊό ,

και του ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ;;;

Να ΠΡΟΣΘΕΣΩ στη λίστα αυτή ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, κύριε Τζανάκη, ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ παράλληλα με τον ΑΥΣΤΗΡΟ ΟΡΙΣΜΟ σε ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ;;;

ΑΠΑΤΗ και ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, το εκρηκτικό μείγμα στο ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!

Η δεύτερη αιτία, ο “γερασμένος πληθυσμός” με τις πολλές “συννοσηρότητες” είναι με άλλα λόγια η πρώτη αιτία ,

η τρίτη αιτία που ανέφερε, της “χαμηλής εμβολιαστικής κάλυψης”, φαντάζει κακόκουστο αστείο μετά την πρώτη ,

η τέταρτη ότι “δεν πάει ο κόσμος εγκαίρως στα νοσοκομεία”, εκτός του ότι αφενός δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού οι πολίτες τρομοκρατημένοι από την πληρωμένη προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε. έσπευδαν στα νοσοκομεία ακόμα και με ένα απλό πυρετό ή ένα βήχα, αφού όλα τα κλασικά απλά γριπώδη συμπτώματα δαιμονοποιήθηκαν, αφερέρου ακυρώνεται από την πρώτη αιτία ,

και φτάνουμε και στην πέμπτη:

Οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις !!!

Αυτές !!!

Ναι, ΑΥΤΕΣ !!!

Αυτές που είχαν “εξαφανιστεί” μαζί με τη γρίπη κάπου εκεί στην αρχή της απάτης !! Και που η Ελλάδα από πρωταθλήτρια είχε γίνει ξαφνικά ουραγός !!

Για να αρχίσω να τις “επανεμφανίζω” εγώ στις νεκροτομές.

Μαζί με τις αποδείξεις του πρωτοκόλλου του θανάτου…

Και τώρα τι ;;

Τις “θυμηθήκαμε” ;; 

Μέχρι την 4η Μαΐου θα έχουμε και άλλες ομολογίες. Ακόμη τρομακτικότερες.

Αυτές όμως που θα “κλειδώσουν” το τέλος της απάτης και των φριχτότερων εγκλημάτων σε βάρος των Ελλήνων από καταβολής του έθνους μας είναι αυτές που θα έρθουν μέσα από τα νοσοκομεία.

Είναι οι μαρτυρίες μέσα από τα κολαστήρια. Από γιατρούς και νοσηλευτές που μέχρι τώρα φοβόντουσαν να μιλήσουν.

Αλλά έχουν δει τα πάντα.

Ξέρουν τα πάντα.

Με λεπτομέρειες, ονόματα και αποδείξεις.

Και τότε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »