Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΟΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ... ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΟΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ... ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ!

ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΜΑΤΟΧΑΝΤΡΟ.
ΞΕΡΕΤΕ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ,
ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΤΑΙΝΙΑ: "Η ΚΥΡΑ ΜΑΣ Η ΜΑΜΗ"
__________________________________
ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ κα ΠΑΓΩΝΗ

Οταν η παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη, θέλησε να την κεράσει κόλυβα για το καλωσόρισμα, εκείνη φανερά εκνευρισμένη, όχι μόνο πέταξε τα κόλυβα που της έφεραν, αλλά ήταν έτοιμη να σηκωθεί να φύγει!

Ο διάλογος που είχε με την Ανθή Βούλγαρη:

Α.Β. Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες.

Μ.ΠΑΓΩΝΗ: Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα.

Α.Β. Δεν μπορείτε να με προσβάλλετε.

Μ.ΠΑΓΩΝΗ: Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;

Α.Β. Μα είναι ωραία τροφή.

Μ.ΠΑΓΩΝΗ: Φάτε το εσείς!
__________________________________
__________________________________
ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ & "ΘΕΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ"

Η Ιατρική ανήκει ξεκάθαρα στις θετικές επιστήμες.
Η Ιατρική επιστήμη μπορεί να ανήκει, όχι όμως απαραίτητα και ο κάθε γιατρός. Δυστυχώς...

Πολλοί γιατροί αποστήθισαν μόνο το "τεχνικό" κομμάτι της Ιατρικής, για να το ασκούν για βιοπορισμό (και όχι μόνο...) χωρίς όμως να τους έχει αγγίξει το πνεύμα και η φιλοσοφία των θετικών επιστημών.

Ετσι, όταν βγάζουν την άσπρη μπλούζα και συνεντευξιάζονται ή "φιλοσοφούν", τότε βγαίνουν από το στόμα τους ένα σωρό πνευματικά λύματα (δεισιδαιμονίες, προλήψεις, ζώδια, ταρό, χτυπούν ξύλα ή φτύνουν στον κόρφο τους κλπ).

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνουμε ότι κάποιοι "θετικοί επιστήμονες", από αυτούς που τους έχει αναθέσει η κυβέρνηση την γνωμοδότηση για το ξεπέρασμα της πανδημίας, να συγχέουν την επιστήμη της Ιατρικής με τις όποιες ιδεοληψίες τους διακατέχουν.

Ετσι προκύπτουν μαργαριτάρια σαν το παραπάνω ή σαν εκείνο το αμίμητο "η θεία κοινωνία είναι μυστήριο και αν πιστεύεις στο μυστήριο τότε δεν κολλάς κορονοϊο" που ξεστόμισε από τηλεοράσεως γνωστή ακαταδίωκτη καθηγήτρια Ιατρικής!
Αλλη "θετική επιστήμων" και εκείνη, να βασιστείς πάνω της!

(Τα ίδια είπαν και κάμποσοι κληρικοί τότε, αλλά μόλις άρχισαν κάποιοι μητροπολίτες, ο ένας πίσω από τον άλλον, να το ρίχνουν στον... "ύπνο", τότε οι υπόλοιποι αναγκάστηκαν να προσγειωθούν στο έδαφος της πραγματικότητας και να αλλάξουν τακτική.)

Η ίδια η σκληρή πραγματικότητα είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε είδους πνευματικά απόβλητα.
Προκαλεί αναγκαστικές προσγειώσεις, αλλά τι να γίνει;


2 σχόλια:

  1. LIVEGRTV - ΠΕΜΠΤΗ - Α. ΡΑΛΛΗΣ - Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - Α. ΠΟΥΛΤΟΥΡΤΖΙΔΗΣ - Σ. ΙΩΑΝΝΟΥ

    https://www.youtube.com/watch?v=YGt3t_ktdIU

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 1:16:01 KAI META
    Ο Κ.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (ΚΑΡΔΙΟΛΌΓΟΣ) ΛΕΕΙ ΌΤΙ Ο ΜΌΝΟΣ ΤΡΌΠΟΣ ΉΤΑΝ ΤΟ ΜΠΌΛΙ.
    ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΆΛΛΟ ΕΙΣΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΏΜΑ ΜΑΣ,
    ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΟΞΕΑ( ΤΑ ΠΕΠΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥ-ΥΠΟΧΛΩΡΙΟΔΕΣ ΟΞΥ=ΧΛΩΡΙΝΗ) ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ……
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ


    Σημερα ο κ.Αρβανιτης ΚΕΝΤΑΕΙ!!!
    Προσφερει καινουργια στοιχεια και πληροφοριες για
    τα εμβολια mRNA,που ποτε δεν ειχαμε ακουσει εδω και δυο χρονια.
    Χιλια μπραβο!!!


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ το πρωi ως το βραδυ Παγωvα και Ψυxακια βλεπoυμε...Aυτα γιατi δεν τα δειxvoυν τα "δnμoκρατικα" μας καvαλια;

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/01/i-v-x-oa-i-xvo-no-v.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »