Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Η μασκοφορία των ωκεανών

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

η μασκοφορία των ωκεανών
… οι οδυνηρές συνέπειες του απόλυτα άχρηστου μέτρου της χρήσης μάσκας δεν περιορίζονται μόνο στην πολλαπλή επικινδυνότητα τους για τον άνθρωπο αλλά έχουν και ένα φοβερά καταστροφικό αντίκτυπο για το περιβάλλον. Υπολογίζεται ότι 1,6 δισεκατομμύρια από αυτές τις μάσκες κατέληξαν στους ωκεανούς μόνο το 2020 και άλλες τόσες ή και περισσότερες το 2021 (ενώ η ύβρις της μασκοφορίας συνεχίζεται και μέσα στο 2022). Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 11.000 τόνους πλαστικής ρύπανσης. Αυτές οι μάσκες κατασκευάζονται συνήθως από πολυπροπυλένιο, το οποίο διασπάται σε μικροπλαστικά τα οποία για να αποσυντεθούν χρειάζονται περισσότερους από τέσσερις αιώνες. Όλο αυτό το διάστημα αποτελούν απειλή για τα θαλάσσια πλάσματα και εστία μόλυνσης για την τροφική τους αλυσίδα.

Ο ένοχος για το κολοσσιαίο αυτό περιβαλλοντικό έγκλημα δεν πρέπει να αναζητηθεί στο μέσο άνθρωπο που υποχρεώνεται σε μια παράνομη (και εντελώς αντιεπιστημονική) ιατρική πράξη αλλά στο σύμπλεγμα της παγκόσμιας εξουσίας που δια της βίας και με αρρωστημένη εμμονή επιβάλλει ολέθριες συμπεριφορές μαζικής ψύχωσης.

Το προκλητικά επικίνδυνο και ανθυγιεινότατο τυπικό της μασκοφορίας δεν θα είχε ποτέ καθιερωθεί αν στον κόσμο επικρατούσε η αλήθεια και η λογική. Η μασκοφορία υπάρχει μόνο και μόνο επειδή το κατώτερο είδος ανθρώπου (η συμμορία της παγκοσμιοποίησης) έχει σφετεριστεί την εξουσία του πλανήτη. Ο στόχος σε καμία περίπτωση δεν είναι η δήθεν προστασία που

υποκριτικά εξαγγέλλουν αλλά η υποτέλεια και ο εξανδραποδισμός που επιδιώκουν και που σε συμβολικό επίπεδο αποτυπώνεται στη θλιβερή πρόσοψη ενός μασκοφορεμένου κόσμου. Και εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο της διόγκωσης μίας γρίπης στο επίπεδο της απόλυτης απειλής προκειμένου αυτή η ομάδα των μεγαλομανών παραφρόνων να φέρει τη «νέα τάξη» τους.

Είναι αυτή η ίδια ομάδα των διαταραγμένων υποκριτών που προσπαθεί να μας καθιερώσει μια κουλτούρα εμμονής με την αλλαγή του κλίματος ώστε εμείς (και όχι βέβαια αυτοί) κάθε στιγμή να αισθανόμαστε ένοχοι για την καταστροφή του πλανήτη. Όμως, αρκετά βολικά, παραμελούν τις πολύ προφανείς συνέπειες που η «πανδημία» τους έχει στις πιο ευάλωτες πτυχές του περιβάλλοντός μας.

Είναι οι ίδιοι Φαρισαίοι που ωρύονταν για την απαγόρευση του πλαστικού μίας χρήσης, όπως τα πλαστικά καλαμάκια. Όμως προκειμένου να στηρίξουν το ψευδο-αφήγημά τους αδίστακτα επιβάλλουν να κατακλύζεται ο πλανήτης στο πλαστικό των τεστ, των γαντιών, των προσωπίδων, των μασκών και όλων των άλλων αξεσουάρ που συνοδεύουν αυτή την παράνοια και τα οποία βρίσκονται πλέον διάσπαρτα ως απόλυτα τοξικά και επικίνδυνα σκουπίδια παντού.

Επομένως όσο και αν προσπαθούν να καμουφλαριστούν με το μανδύα της αρετής η εμμονή τους με τη διάσωση του περιβάλλοντος είναι παραπλανητική, ανέντιμη, και ψεύτικη. Και το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την εμμονή τους με την προστασία της υγείας, του κλίματος και πάει λέγοντας.

Εν κατακλείδι είναι ένοχοι και πρέπει να τιμωρηθούν. Δεν είχαμε καμία πανδημία - είχαμε μία συνηθισμένη εποχή γρίπης και δεν χρειαζόταν κανένα από τα ολέθρια μέτρα που πήραν. Αυτά μέσα σε δύο χρόνια έστειλαν στο θάνατο εκατομμύρια ανθρώπων (που αυθαίρετα κατεγράφησαν ως κοβιντ) ενώ μας αφήνουν και την τραγική κληρονομιά μιας τεράστιας οικολογικής καταστροφής που θα υπάρχει στη Γη για πολλούς αιώνες αφότου αυτές οι θλιβερές καρικατούρες θα έχουν εκλείψει.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »