Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

“Δεν έπρεπε να με πετάξετε εδώ”… Αυτές ήταν οι τελευταίες κουβέντες της 90χρονης Παρασκευής Αλεξάνδρου πριν τη διασωλήνωσή της στο “Αμαλία Φλέμινγκ”… ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ 5η ΜΕΡΑ !! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ ΜΕΘ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ;; ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΒΙΝΤ !! ΤΙ ; ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ;; ΜΑΝΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ;; ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ;; ΟΧΙ ;; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ 306 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ;; ΚΑΝΕΤΕ “ΕΠΙΛΟΓΕΣ” ;; ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ …ΑΛΛΗ “ΕΠΙΛΟΓΗ” ;; 14η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, 14 ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 10η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΝΟΣΗΣΕ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΜΕΘ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ;;

 Screenshot_362

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

H Παρασκευή Αλεξάνδρου είναι 90 ετών. Πολιτικός μηχανικός, πέρασε από πολύ σημαντικές θέσεις. Κανένα υποκείμενο νόσημα, δεν κάπνισε ποτέ, πρόσεχε πολύ τη διατροφή της, έκανε αυτό που λέμε υγιεινή ζωή, δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα.

Σε όλη τη διάρκεια της “πανδημίας” δεν αρρώστησε ποτέ, δεν κόλλησε κορωνοϊό ποτέ. Με αυτά και με αυτά που άκουγε, το πήρε απόφαση να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου στις 23 Δεκεμβρίου.

Και στις 10 Ιανουαρίου έχοντας για πρώτη φορά γριπώδη συμπτώματα, βγαίνει με self test θετική στο σπίτι.

Κάποιος πυρετός, σχετικά χαμηλό το οξυγόνο, την πάνε στο “Αλεξάνδρα”. Με το “ζόρι” εκεί να τη δεχθούν, ήταν και εμβολιασμένη βλέπετε, μετά από μία καλή ακτινογραφία θώρακα επιστρέφει σπίτι.

Το οξυγόνο στο σπίτι κάπου στο 88, αποφασίζουν να πάνε ξανά στο νοσοκομείο. Στις 15.1.

Αυτή τη φορά ήταν ο “Ευαγγελισμός”.

Από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί περίμενε το

αποτέλεσμα του μοριακού.

Τα γνωστά δηλαδή. Οι πολύωρες αναμονές.

Ως “ελαφρύ περιστατικό” εστάλη στο Αμαλία Φλέμινγκ.

Και η αντίφαση σε αυτό:

“Είναι ύπουλη ασθένεια, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί”.

Πρώτη ένσταση: Ναι, αλλά γι αυτό εμβολιάστηκε.

Δεύτερη ένσταση: Αφού τώρα είναι ελαφρύ περιστατικό, αλλά μπορεί να γίνει βαρύτερο, γιατί τη στέλνεις στο “Αμαλία Φλέμινγκ” που δεν έχει ΜΕΘ αλλά ΟΥΤΕ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ;

Για να την παρακολουθήσει …παιδίατρος;

Πηγαίνει στο “Αμαλία Φλέμινγκ”. Και από την Τετάρτη το “ελαφρύ περιστατικό”, η εμβολιασμένη προ δύο εβδομάδων Παρασκευή Αλεξάνδρου, διασωληνώνεται. Εκτός ΜΕΘ, αφού δεν υπάρχει ΜΕΘ, χωρίς πνευμονολόγο, αφού δεν υπάρχει πνευμονολόγος, και σήμερα κλείνουμε πέντε μέρες με την 90χρονη Παρασκευή να είναι διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ στο “Αμαλία Φλέμινγκ”. Μαζί με άλλους δύο επίσης διασωληνωμένους ασθενείς.

Αλλά η κυρία Παρασκευή είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Όχι για πολύ ακόμα όμως…

Χθες έκανα ΑΥΤΗ τη δημοσίευση.

Το ΕΚΑΒ δεν ανταποκρίνεται. Τους λένε γενικά ότι είναι “μεγάλη” και ότι δίνουν προτεραιότητα σε νεότερους ανθρώπους…

Αλήθεια, ε;

Αν ήταν η μητέρα κανενός υπουργού, θα παρέμενε “μεγάλη” ή θα της δίνατε …προτεραιότητα;

Γιατί δεν της κάνουν ένα μοριακό; Από τις 1ο Ιανουαρίου είναι θετική και νοσεί. Είναι 14η μέρα σήμερα. Εξακολουθεί και μεταδίδει; Όταν οι άλλοι πάνε στις δουλειές τους την 6η μέρα; Δεν είπαμε να την αφήσετε να πάει σε ταβέρνα. Εκεί, εντάξει. Εκεί μεταδίδουν από την 6η μέρα αυτοί που …δεν μεταδίδουν στη δουλειά τους.

Να βγει αρνητική ή ως θετική μετά την 6η μέρα να μεταφερθεί σε απλή ΜΕΘ.

Όχι; Ούτε αυτό;

Αν πεθάνει η γυναίκα αυτή, ποιες θα είναι οι ποινικές ευθύνες για το θάνατό της;

Θέλω να δω. Θα παραμείνει ασυγκίνητο το υπουργείο Υγείας; Θα παραμείνει ασυγκίνητος ο κ. Πλεύρης; Το ΕΚΑΒ;

Για να δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »