Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Κορυφαίοι γιατροί επικρίνουν την αμερικανική επιδημιολογική πολιτική στο Covid


Στις 24 Ιανουαρίου 2022 ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον προσκάλεσε μια ομάδα διάσημων γιατρών και εμπειρογνωμόνων της ιατρικής στη Γερουσία των ΗΠΑ για να δώσουν μια διαφορετική οπτική για την παγκόσμια αντιμετώπιση της πανδημίας, την τρέχουσα γνώση σχετικά με την πρώιμη εξωνοσοκομειακή και την νοσοκομειακή θεραπεία, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων, τι πήγε καλά, τι πήγε άσχημα, τι πρέπει να γίνει τώρα και τι πρέπει να αντιμετωπιστεί μακροπρόθεσμα.

Αποσπάσματα.
Το πλήρες βίντεο (πεντέμιση ώρες) βρίσκεται εδώ:
https://rumble.com/vt62y6-covid-19-a-second-opinion.html
Περισσότερα αποσπάσματα σε αυτό το βίντεο, από το 20ό λεπτό και μετά:
https://www.youtube.com/watch?v=9jMONZMuS2U&t=322s

2 σχόλια:

  1. ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

    Βιολογικό Όπλο? Στοχεύει Συγκεκριμένες Ομάδες

    ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΌΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ!

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/01/blog-post_30.html



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέα επιστημονική έρευνα δείχνει ότι τα εμβόλια Covid-19 αναπτύσσουν μια νέα μορφή AIDS

    Ο Δρ. Δρ. Peter McCullough,
    ο οποίος συνέγραψε τη μελέτη
    με τον Dr. Αντώνης Κυριακόπουλος,
    ο Δρ. Greg Nigh και
    η Δρ. Η Stephenie Sennef
    παρείχε επίσης στοιχεία για αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στο σύστημα
    αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS)
    για να υποστηρίξει τα συμπεράσματά τους.

    Στην εργασία τους, η ομάδα επιστημόνων εξετάζει την επιστημονική βιβλιογραφία που υποδηλώνει ότι ο εμβολιασμός με εμβόλιο mRNA Covid-19 πυροδοτεί μια σειρά βιολογικών γεγονότων που όχι μόνο διαφέρουν από εκείνα που προκαλούνται από φυσική μόλυνση, αλλά είναι αντιπαραγωγικά με διάφορους τρόπους τόσο για τη σύντομη και μακροπρόθεσμη απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος και φυσιολογική κυτταρική λειτουργία.

    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/01/nea-epistimoniki-ereuna-deixnei-oti-ta-embolia-covid-19.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »