Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Μασκάνθρωπος: το τερατούργημα του ολοκληρωτισμού

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

μασκάνθρωπος: το τερατούργημα του ολοκληρωτισμού
… ή πως μια συμμορία διεστραμμένων μισανθρώπων (νέα τάξη) μπορεί να ευνουχίσει το ανθρώπινο ον και να το καταργήσει. Ο μασκάνθρωπος είναι το νέο τέρας Φρανκενστάϊν και η επινόησή του είναι ότι πιο σατανικό θα μπορούσε να επινοηθεί. Είναι η απόλυτη πρόκληση, επίθεση και ύβρις προς την Μητέρα και Δημιουργό Φύση. Είναι μια πράξη βίας που ισοδυναμεί ουσιαστικά με αρπαγή και απαγωγή του ανθρώπου από αυτήν και την προσάρτησή του ως άβουλο πιόνι στις νοσηρές επιταγές μιας τυραννικής δομής. Είναι ακόμα ενδεικτική του αδίστακτου των σκοτεινών δυνάμεων και το που μπορούν να φτάσουν προκειμένου να αλλοιώσουν και να εκφυλλίσουν το ανθρώπινο ον.

Το σατανικό αυτό εγχείρημα προετοιμάζονταν δεκαετίες. Και επέλεξαν τελικά το σενάριο μιας κατασκευασμένης απειλής («πανδημία») που θα τους παρείχε την αφορμή να εμπλακούν σε ένα διαρκή οργουελικό πόλεμο με μιαν ασαφή «νέα ασθένεια». Όμως η υποκριτική αυτή εκστρατεία δεν είναι παρά ένας λυσσαλέος πόλεμος ενάντια στην «ασθένεια» του να είσαι άνθρωπος αφού είναι ο πόλεμος ενάντια στην Ελευθερία και ένα ύπουλο πλήγμα ακύρωσης της ανθρώπινης οντότητας μέσω της μετατροπής του homo sapiens σε homo maskoforus.

Γιατί ο μασκάνθρωπος είναι η άρνηση και η προδοσία της ανθρώπινης φύσης: είναι μη άνθρωπος - ένα άδειο κέλυφος χωρίς ψυχή και πνεύμα. Ένα απρόσωπο ανδράποδο χωρίς

ελεύθερη πνοή και φωνή. Ένα ευγονικό (ή μάλλον δυσγονικό) υβρίδιο προσβολή προς την ανθρώπινη φύση και το απόλυτο τέλος της εξελικτικής διαδικασίας, το σβήσιμο και η εξαφάνιση ενός είδους.

Ο μασκάνθρωπος είναι το τυπικό μύησης και ομογενοποίησης στο σκοτεινό κατήφορο αυτής της δυστοπικής συμμόρφωσης. Έτσι μπορεί να χειραγωγείται στο να γίνει και τεστάνθρωπος (των απατηλών τεστ και των αυθαίρετων διαγνώσεων), δοσάνθρωπος (των τοξικών σκευασμάτων έχοντας εκχωρήσει την κυριότητα του σώματός του στο καθεστώς), σκανάνθρωπος (των πιστοποιητικών της υποτέλειας δίνοντας πρόθυμα ανά πάσα στιγμή αναφορά για το που βρίσκεται και τι κάνει). Και φυσικά ο μασκάνθρωπος ως αποκρουστικό δημιούργημα της διεστραμμένης νεοταξικής ψυχοπάθειας οδηγείται ολοταχώς στο να γίνει μετάνθρωπος: δηλαδή ένα ανδροειδές συνδεδεμένο με την τεχνητή νοημοσύνη και πλήρως ελεγχόμενο στο ψηφιακό γκούλακ της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

Ο λόγος γι’ αυτή την επίθεση είναι ότι οι νεοταξίτες μισούν και φοβούνται τον άνθρωπο. Όπως και όλοι οι προηγούμενοι τύραννοι και δυνάστες διακατέχονται κι αυτοί από ανθρωποφοβία: φοβούνται τον πυρήνα και την ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης που όντας από τη φύση της ελεύθερη είναι εν δυνάμει επικίνδυνη. Αυτή μπορεί να αποκαλύψει ότι ο επί δεκαετίες υφέρπων ολοκληρωτισμός που στη συγκυρία μας πλέον έχει γίνει ολοφάνερος, είναι η πραγματική ασθένεια του κόσμου μας που θα πρέπει με κάθε τίμημα να ξεριζωθεί.

Αυτή την επίγνωση προσπαθεί να εμποδίσει η επινόηση του μασκανθρώπου κρατώντας τον άνθρωπο στο σπήλαιο του φόβου και της κατεσταλμένης συνειδητότητας. Μάταια όμως γιατί ενώ προς στιγμή φαίνεται ότι η γέφυρα προς την κόλαση του μετανθρώπου προχωράει κανονικά, σε ανύποπτο χρόνο θα έρθει η παταγώδης συντριβή δια της Νέμεσης μαζί με το οριστικό τέλος του δαιμονικού αυτού θιάσου.

Για τους ανθρώπους και τους ιστορικούς του μέλλοντος η εποχή του μασκανθρώπου θα είναι το απόλυτο μήνυμα και μάθημα της διαρκούς εγρήγορσης ενάντια σε κάθε απόπειρα χειραγώγησης και ακύρωσης της ανθρώπινης οντότητας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ