Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Οι οφθαλμολογικές εξετάσεις εμβολιασμένων δείχνουν αγγειακές βλάβες

 

Μαντάτα

Στο δεύτερο διαδικτυακό συμπόσιο που οργάνωσε η επιστημονική ομάδα Doctors for COVID Ethics στις 10/12/21, ο Γερμανός οφθαλμίατρος Carsten Stumke παρουσιάζει τα αποτελέσματα οφθαλμολογικών εξετάσεων που πραγματοποιήσε ο ίδιος σε ασθενείς που είχαν λάβει δύο ή τρεις δόσεις του εμβολίου COVID.


Οι εξετάσεις έδειξαν χαρακτηριστικές αγγειακές παθήσεις στα μάτια των ασθενών, οι οποίες είναι πολύ ιδιαίτερες καθώς κανείς από αυτούς τους ασθενείς δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα όρασης μέχρι τη στιγμή της εξέτασης.

 Λαμβάνοντας υπόψιν ότι, όπως είναι πλέον γνωστό, η

πρωτεΐνη ακίδα που παράγουν τα κύτταρα με τις οδηγίες του mRNA των εμβολίων, έχει αποδειχθεί ότι συνδέεται με βλάβες των αιμοφόρων αγγείων, ο Δρ Stumke θεωρεί πολύ πιθανό οι παθήσεις που εντόπισε να οφείλονται στον εμβολιασμό. Ο Δρ Stumke τονίζει την ανάγκη περισσότερης έρευνας σ' αυτόν τον τομέα, προκειμένου να αποδειχθεί ή όχι η αιτιώδης σχέση και απευθύνει έκκληση στους οφθαλμίατρους να πραγματοποιούν αυτές τις εξετάσεις στους ασθενείς τους, ώστε να εντοπίζονται έγκαιρα αυτά τα συμπτώματα.


Στο βίντεο γίνεται αναφορά στην παρουσίαση των ευρημάτων νεκροψιών εμβολιασμένων από τον Δρ. Arne Burkhardt, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ: https://odysee.com/@Μαντάτα:b/Vaccine-Autopsies-gr-subs:5

Επίσης, γίνεται αναφορά σε πρόσφατες μελέτες σχετικά με τη διάρκεια παραμονής της πρωτεΐνης ακίδας στον οργανισμό μετά τον εμβολιασμό, η οποίες παρουσιάζονται από τους Doctors for COVID Ethics εδώ:

https://doctors4covidethics.org/long-term-persistence-of-the-sars-cov-2-spike-protein-evidence-and-implications-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ