Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Εξοντωτικά πρόστιμα: το σήμα-κατατεθέν της τυραννίας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

εξοντωτικά πρόστιμα: το σήμα-κατατεθέν της τυραννίας
… και φυσικά ένα ακόμα καθεστωτικό έγκλημα που εν καιρώ θα τιμωρηθεί γιατί η ιστορία δείχνει ότι ο πανίσχυρος τύραννος του σήμερα είναι ο υπόλογος του αύριο.

Τα εξοντωτικά πρόστιμα συνδέονται με την υποταγή που το ολοκληρωτικό καθεστώς θέλει να εδραιώσει στη συνείδηση της κοινωνίας. Λειτουργούν ως εκφοβισμός και καταπίεση προκειμένου να καμφθεί το άτομο και να συμμορφωθεί στο καθεστωτικό δόγμα. Ουσιαστικά πρόκειται για βασανιστήριο (μέσα από το ογκώδες εγχειρίδιο βασανιστηρίων των εξουσιαστών) και μάλιστα από τα πιο ειδεχθή που χρησιμοποιείται ως ένα αδυσώπητο μέσο εξόντωσης των αιρετικών και των αντιφρονούντων δηλαδή των ελεύθερα σκεπτόμενων.

Πέρα βέβαια από υποταγή και εξόντωση είναι και ένας προκλητικά ωμός τρόπος μετάθεσης της ενοχής: το παράνομο καθεστώς που κατά συρροή καταλύει το Σύνταγμα με θράσος στιγματίζει το άτομο ως παράνομο. Η γνωστή δηλαδή τακτική όπου ο δολοφόνος αντί να παραδεχθεί το έγκλημά του δείχνει κάποιον άλλον ως δράστη.

Στα μάτια όμως των ενσυνείδητων πολιτών τα εξοντωτικά πρόστιμα είναι δείγμα του ποσό διαταραγμένο είναι το καθεστώς, πόσο αποκομμένο είναι από κάθε έννοια στοιχειώδους λογικής αλλά και συναισθηματικής νοημοσύνης. Είναι δείγμα απόλυτης κακίας και ψυχασθένειας σε προχωρημένο και μη αναστρέψιμο στάδιο.

Φυσικά όλα τα παραπάνω ισχύουν στο έπακρο και για το κατάπτυστο πρόστιμο των 100 ευρώ ανά μήνα σε

όσους δεν συναινούν στην υποχρεωτικότητα, στο να παραδώσουν δηλαδή την κυριότητα του σώματος στη δικαιοδοσία κάποιου άλλου (στην προκειμένη περίπτωση της κυβέρνησης ή του κράτους). Το πρόστιμο αυτό είναι ξεδιάντροπα και κατάφωρα αντισυνταγματικό διότι επιχειρεί βίαια:

  • να επιβάλλει υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις (αποκλειστικά της αλλοπαθητικής ιατρικής που σχετίζονται και υποστηρίζουν τα συμφέροντα της big Pharma και όχι την υγεία όπως δήθεν διατείνονται)

  • να αφαιρέσει το αναπαλλοτρίωτο και θεμελιώδες δικαίωμα της ελευθερίας επιλογής

  • να καταργήσει την ενημερωμένη συναίνεση (που είναι η κορωνίδα του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας)

Για πολλοστή φορά μέσα στα δύο χρόνια της τηλε-πανδημίας ο ελεύθερος άνθρωπος πλήττεται για να υποκύψει και να βγει από τη μέση ώστε να ολοκληρωθεί το σατανικό σχέδιο του μετανθρωπικού εκφυλισμού και αποπληθυσμού.

Όμως η τρομοκρατία ούτε και αυτή τη φορά θα περάσει. Τα υγιή κύτταρα της κοινωνίας σταθερά και ακλόνητα θα υπερασπίσουν το ιερό αγαθό της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης του σώματος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

2 σχόλια:

  1. Διαβάστε, όσοι έχετε χρόνο, τις τελευταίες ημέρες των τυράννων
    Ιστορία δηλαδή
    Δείτε τα πλείστα κοινά χαρακτηριστικά στοιχεία τους
    Δεν βλέπουν και δεν ακούν πέραν του κελύφους που έφτιαξαν
    Και φυσικά δεν βλέπουν, και δεν ακούν και το δικό τους τέλος
    Και επί του παρόντος;
    Οι πρώτοι που θα αποτύχουν στην εποχή που φιλοδοξούν να οικοδομησουν θα είναι οι ίδιοι και οι οικογένειές τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όσους ακολουθούν τους τυράννους
    Φυσικά θα έχουν την ίδια τύχη
    Υπάρχει βίντεο όπου ο κος Χ καλεί για το ξεκίνημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης
    Σωστά;
    Θυμάστε και την ανάλογη κλήση για παγκόσμια διακυβέρνηση του παλαιότερου προκατόχου του;
    Είναι επιορκια να ονειρεύεται κάποιος διέξοδο στα άνομα αδιέξοδα που δημιούργησε πέραν των όσων έχει ορκιστεί να υπηρετεί και να διαφυλαττει, ή όχι;
    Και το ζήτημα ήταν είναι και θα είναι ,αν υπάρχει ή υπάρξει ομάδα εντός ή εκτός της χώρας που μπορεί να υποστηρίξει τόσο παράλογο ζήλο στην ανομία


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »